- 23 Ekim 2014
- 23
- 4
- 3
- 36
Sagol canimBen icme suyula yaptim canim
[/QUOTE benimde kafam karıştı benim şuan 43 gun oldu adetım gecıkelı hala edet olamadım tahlıl yaptırdım hersey normal cumaya kadar olmazzsan tarlusal kullan dedı norma kendılıgımden adet olamadıgım ıcın bu doktorum da hap onerdı yumurtlama hapı kullandırıcak adetımın 3. gunu cagırdı aartık hap denemeyı dusunuyorum
Sen kullandin mi. Canim nasil bi belrti olabilir ki. Bilgi verdin icin cok saol akintim olmadi bnim sik idrar oldu.. napicami sasirmisim kiii
ben başladım cnm 2 gün oldu daha sadece söylemesi ayıp idrarımda soğan suyu kokusunu hissettimdeğişiklikler olduğunda bildireceğim.sen nasıl oldun.sik idrar olması iyidir işte idrar yolu ile atıyorsundur iltihabı.[/
sselâmün aleyküm canim tadi nasil zor mu iciliyo
aynen çok sık çıktım... aşırı sonra hafifledi tabi.. birde hafif sıcak içtiğimde adet sancısı gibi sancı yapıyordu karnımda..ben başladım cnm 2 gün oldu daha sadece söylemesi ayıp idrarımda soğan suyu kokusunu hissettimdeğişiklikler olduğunda bildireceğim.sen nasıl oldun.sik idrar olması iyidir işte idrar yolu ile atıyorsundur iltihabı.
Tadi nasil ya cok kotu mu bende baslicamda
aynen çok sık çıktım... aşırı sonra hafifledi tabi.. birde hafif sıcak içtiğimde adet sancısı gibi sancı yapıyordu karnımda..
çalışanlar için kürleri uygulamak zor oluyordur yanında götürmekle iyi yapmışsın.. aç karnına iç. evet günde iki sabah ve akşam içtim.. yemekten bi onbeş yirmi dakika önce içersen daha iyi oluyormuş.. şuan ne durumdasınbenim nasıl olacak bilmiyorum sen günde 2 bardak mı içiyordun canım. ben malesef başaldığım günden beri 1 su bardağı içebiliyorum çünkü sabahları içemedim iş yerinde ama baktım ki öğlenleri yemekten öncede içilebiliyormuş bugün yanıma sogan getirdim öğle yemeğinden önce kaynatıp içeceğim:)
olabilir.. tabii işe yarıyor ki ağrıların oluyo.. devam et..Selâmün aleyküm kızlar bende bugün başladım küre. Bişey sorucam sizinde kasiklarinzda ağrı oldu mu? Benim kasiklarim agriyo da...
İçmeye devam ediyorum işte canım kasıklarımda ağrı oluyor benimde sol kasığımda dün akşam ağrı oldu birde karnımın içi bi tuhaftı şişkinlik var gibi. bakalım devam ediyorum işte sende durumlar nasılçalışanlar için kürleri uygulamak zor oluyordur yanında götürmekle iyi yapmışsın.. aç karnına iç. evet günde iki sabah ve akşam içtim.. yemekten bi onbeş yirmi dakika önce içersen daha iyi oluyormuş.. şuan ne durumdasın
ya bende dün akşam oldu ama buna yormak istemedim soğuktanda olmuş olabilir dedim çünkü benim çocukluğumdan beri en ufak bi üşütmede kasıklarım hep ağrır ama bi şişkinlik var kasıklarımda bilmiyorum bakalım inşallah ters tepki vermez içmeye devam bakalımSelâmün aleyküm kızlar bende bugün başladım küre. Bişey sorucam sizinde kasiklarinzda ağrı oldu mu? Benim kasiklarim agriyo da...
aadetim bitti benimde.. bilmiyorum şuan pek bişi yok sık idrar dışında he birde bugün tuhaf bi akıntı olduİçmeye devam ediyorum işte canım kasıklarımda ağrı oluyor benimde sol kasığımda dün akşam ağrı oldu birde karnımın içi bi tuhaftı şişkinlik var gibi. bakalım devam ediyorum işte sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?