Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

[QUOTranfilsokak, post: 37457558, member: 631542"]içme suyuyla canım ve günlük taze olarak kaynatılıp içilmesi gerekiyor ben dün akşam itibari ile başladım bakalım nasıl olacak hadi sende başla sonuçta soğan suyundan zarar gelmez en kötü ihtimal içimizde enfeksiyonu atar. tabi güzel şeylerlede sonuçlanır umarım denemekten zarar gelmez doğal yöntem sonuçta bakalım gün gün bünyemizde değişiklik olacak mı haberdar olalım bakalım nasıl olacak.[/QUOTE]
Sagol canim benim bugun adetimin 4gunu 7.yada 8. Gun baslicam insaallah.ben 2 tane dusuk yaptim kurtaj olali on ay oldu hala hamile kalamadim cok istiyorum bu işe yarar insaallah rabbim isteyen herkese kucaginda gormeyi nasip etsin

Sen kullandin mi. Canim nasil bi belrti olabilir ki. Bilgi verdin icin cok saol akintim olmadi bnim sik idrar oldu.. napicami sasirmisim kiii

ben başladım cnm 2 gün oldu daha sadece söylemesi ayıp idrarımda soğan suyu kokusunu hissettim değişiklikler olduğunda bildireceğim.sen nasıl oldun.sik idrar olması iyidir işte idrar yolu ile atıyorsundur iltihabı.

aynen çok sık çıktım... aşırı sonra hafifledi tabi.. birde hafif sıcak içtiğimde adet sancısı gibi sancı yapıyordu karnımda..

Canim bende salı günü tekrra kür yapacağım sadece 5 gun ama şuan da sa düzenli ilişkiye başladı ilişki sonrası kalkmiyorum hic 30 dk ayaklarım yukarda yatiyorum bu ayda böyle deniycem eger yine gebelik olmazsa eger benfe bir sonraki adette gidicem doktora

bende 15 günlük kürü dün tamamladım hayırlısı bakalım geçen ay dış gebelik yaşadım rahim yumurtalıklar iyice temizlensin die başladım bu küre bakalım neler olucak

Tadi nasil ya cok kotu mu bende baslicamda

valla çokta kötü değil ben 3 dk kaynadıktan sonra kapatıyorum hemen soğanları birkaçdakkada içinde bekletip öyle çıkarıyorum sonra ılıdıktan sonra nefesimi tutarak içiyorum birden birşeycik olmuyor. yani içilemeyecek bir tadda değil canım

aynen çok sık çıktım... aşırı sonra hafifledi tabi.. birde hafif sıcak içtiğimde adet sancısı gibi sancı yapıyordu karnımda..

benim nasıl olacak bilmiyorum sen günde 2 bardak mı içiyordun canım. ben malesef başaldığım günden beri 1 su bardağı içebiliyorum çünkü sabahları içemedim iş yerinde ama baktım ki öğlenleri yemekten öncede içilebiliyormuş bugün yanıma sogan getirdim öğle yemeğinden önce kaynatıp içeceğim:)

Selâmün aleyküm kızlar bende bugün başladım küre. Bişey sorucam sizinde kasiklarinzda ağrı oldu mu? Benim kasiklarim agriyo da...

çalışanlar için kürleri uygulamak zor oluyordur yanında götürmekle iyi yapmışsın.. aç karnına iç. evet günde iki sabah ve akşam içtim.. yemekten bi onbeş yirmi dakika önce içersen daha iyi oluyormuş.. şuan ne durumdasın

İçmeye devam ediyorum işte canım kasıklarımda ağrı oluyor benimde sol kasığımda dün akşam ağrı oldu birde karnımın içi bi tuhaftı şişkinlik var gibi. bakalım devam ediyorum işte sende durumlar nasıl

Selâmün aleyküm kızlar bende bugün başladım küre. Bişey sorucam sizinde kasiklarinzda ağrı oldu mu? Benim kasiklarim agriyo da...
ya bende dün akşam oldu ama buna yormak istemedim soğuktanda olmuş olabilir dedim çünkü benim çocukluğumdan beri en ufak bi üşütmede kasıklarım hep ağrır ama bi şişkinlik var kasıklarımda bilmiyorum bakalım inşallah ters tepki vermez içmeye devam bakalım

Merhaba kızlar topiginizi takip ediyorum soğan kuru 15 gun tamamladım adet oldum ve adetim 8 gün sürdü ve bitti bakalim bu ay neler olacak adet olmadan 5 gün önce ikinci küre de baslicam hepimiz için hayırlısı olsun

aadetim bitti benimde.. bilmiyorum şuan pek bişi yok sık idrar dışında he birde bugün tuhaf bi akıntı oldu onun dışında pek bişi yok.. eşimlede aramız bozuk gidiyo... soğana tekrar baaşlıcam adete on gün kala sonra bırakıyruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…