Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bir kere bunu hastalık olarak görme, düşünme. binlerce milyonlarca pko lu olup da bebek sahibi olan kadın var. Allahın izniyle bizimde yavrularımız olacak emin ol. ve kendini asla yalnız hissetme, senin gibi benim gibi olan bir sürü insan var hatta çok daha kötüleri. o yüzden haline şükret, rabbim dermansız dert vermesin.
bende evlendiğimde 57 kiloydum en son 76,5 du :KK43: bizim en düyük problemimiz hızlı kilo almak. sakın vazgeçme spordan. güzel şeyler olacak devam et. çok şanslısın ki buna vaktin var. benim spor yapmaya vaktim bile yok :KK43: emin ol ağlanacak halde değilsin, ağlanacak halde olan benim baksana günde 1saat spor yapmaya bile ne vaktim var ne gücüm var :KK43: soğan kürüne gelince bıraktım herhalde artık. dün sabah akşam içmedim, bu sabahta içmedim, daha da devam etmem herhalde. bi heyecanla başladım ama sıkıldım getiremiyorum sonunu
canım benim sen benden daha karamsarsın ya niye öyle diyosun niye vazgeçiyosun ki ölmezsin içmeye devam et belli mi olur bununla kaç kişi cocuk sahibi olmuş niye bıkıyosun durduk yere soğan suyundan :) zar zor iç bekle olmazsa ondan sonra bırakırsın. spora gelince benim vaktim var ama evlenmeden önce okurken benimde vaktim yoktu ve ben hep kilolarımla uğraşıyorum kendimi bildim bileli. geceleri ders çalışmam bitince su şişelerine ssu doldurup dambıl gibi indirip kaldırıyodum. yataga yatıyodum 50 mekik cekmeden uyumuyodum. imkansız diye bişey yok imkanını kendin yarat bu örnekler de sana küpe olsun vazgecme. hem sen zayıfmışsın ben senin kilonda olsam kafama bile takmam ama tabi boy da önemli benim boyum 1.70 yarma gül gibiyim yeminle ya bide benim kilolar yağ değil kas oluyo ben napayım fazlalıklar yağ olsa bütün gün spor yapar eritirim ama hepsi kas aynalara küstüm benim kadar da mı kötüsün ben 57 kiloyu rüyamda bile görmedim :D

canım benim sen benden daha karamsarsın ya niye öyle diyosun niye vazgeçiyosun ki ölmezsin içmeye devam et belli mi olur bununla kaç kişi cocuk sahibi olmuş niye bıkıyosun durduk yere soğan suyundan :) zar zor iç bekle olmazsa ondan sonra bırakırsın. spora gelince benim vaktim var ama evlenmeden önce okurken benimde vaktim yoktu ve ben hep kilolarımla uğraşıyorum kendimi bildim bileli. geceleri ders çalışmam bitince su şişelerine ssu doldurup dambıl gibi indirip kaldırıyodum. yataga yatıyodum 50 mekik cekmeden uyumuyodum. imkansız diye bişey yok imkanını kendin yarat bu örnekler de sana küpe olsun vazgecme. hem sen zayıfmışsın ben senin kilonda olsam kafama bile takmam ama tabi boy da önemli benim boyum 1.70 yarma gül gibiyim yeminle ya bide benim kilolar yağ değil kas oluyo ben napayım fazlalıklar yağ olsa bütün gün spor yapar eritirim ama hepsi kas aynalara küstüm benim kadar da mı kötüsün ben 57 kiloyu rüyamda bile görmedim :D
boyum 1.61, senin kilona baktığımız zaman evet sana benim kilom az gelebilir ama ben bu kilonun (nerdeyse 20kg) tamamını hemen hemen son 1,5-2 sene de aldım. asıl problem de bu işte bu kadar sürede bu kadar kilo almak :( 2gündür depresyonlardayım. az önce arkadaş mesaj yazıyo nispet yapar gibi o da 2.ye hamileymiş sanki herkes bana inat 2.ye doğurma kararı aldı

boyum 1.61, senin kilona baktığımız zaman evet sana benim kilom az gelebilir ama ben bu kilonun (nerdeyse 20kg) tamamını hemen hemen son 1,5-2 sene de aldım. asıl problem de bu işte bu kadar sürede bu kadar kilo almak :KK43: 2gündür depresyonlardayım. az önce arkadaş mesaj yazıyo nispet yapar gibi o da 2.ye hamileymiş sanki herkes bana inat 2.ye doğurma kararı aldı
aynen bende 2 yılda senin kadar kilo aldım tartıda 99 u gördüm dünyam yıkıldı yeter dedim verdim 4-5 kilo yani. ama sen bence moralini bozma aynı şeyleri bende yaşıyorum herkes bana inat hamile bana inat doğuruyo sanki. komşuların hepsi hamileydi doğurdu yazın. bide dayanamıyorum bebeklere sevmeden duramıyorum bil bakalım ne diyolar ''sende yapsana neden yapmıyon madem bu kadar cok seviyosun'' bende ne diyim hayatım yalan oldu allah günah yazmasın artık ben komşu cocugu sevmeyi seviyorum şimdi psikolojim cocuk büyütmeye hazır değil diyorum espiriye vurduruyorum güldürüyorum susuyolar sonra

aynen bende 2 yılda senin kadar kilo aldım tartıda 99 u gördüm dünyam yıkıldı yeter dedim verdim 4-5 kilo yani. ama sen bence moralini bozma aynı şeyleri bende yaşıyorum herkes bana inat hamile bana inat doğuruyo sanki. komşuların hepsi hamileydi doğurdu yazın. bide dayanamıyorum bebeklere sevmeden duramıyorum bil bakalım ne diyolar ''sende yapsana neden yapmıyon madem bu kadar cok seviyosun'' bende ne diyim hayatım yalan oldu allah günah yazmasın artık ben komşu cocugu sevmeyi seviyorum şimdi psikolojim cocuk büyütmeye hazır değil diyorum espiriye vurduruyorum güldürüyorum susuyolar sonra
aynen hayatımız yalan oldu. her sorana daha erken düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz. neresi erken acaba, 4 yıl bitecek evleneli erkeni mi kaldı :(

hatta 28 i doldurmuşum bile şimdi sen sorunca farkettim, 29dan gün almışım çoktaaaannn :( biran evvel çocuk yapmam lazım benim :(

hatta 28 i doldurmuşum bile şimdi sen sorunca farkettim, 29dan gün almışım çoktaaaannn :KK43: biran evvel çocuk yapmam lazım benim :KK43:
21 olcam bende calışmıyorum eşim çalıştırmıyo beni bide küçük yer olduğu için iş imkanı da pek yok mesela gitar öğretmenliği yapabiliyorum belgelerim tam ona izin veriyo ama burda bi tane var ve o yetiyo bana yer yok yani o işi bırakırsa ben başvurcam hemen halkeğitimden. 6 yıllık da kuaförlük geçmişim var ama eşim çalıştırmıyo ustamı sevmiyo az para veriyo seni hizmetçi gibi kullanıyo diyo. ilerleyen yıllarda istersem okuluna gidip ustalık belgemi alıp dükkan da açabilirim bana bağlı yani eşim de baya kıskanç şuan mümkün değil başka bi şehirde okula gitmem falan. bide açıktan edebiyat okuyorum. iş çok da işte hayırlısı ne diyim

21 olcam bende calışmıyorum eşim çalıştırmıyo beni bide küçük yer olduğu için iş imkanı da pek yok mesela gitar öğretmenliği yapabiliyorum belgelerim tam ona izin veriyo ama burda bi tane var ve o yetiyo bana yer yok yani o işi bırakırsa ben başvurcam hemen halkeğitimden. 6 yıllık da kuaförlük geçmişim var ama eşim çalıştırmıyo ustamı sevmiyo az para veriyo seni hizmetçi gibi kullanıyo diyo. ilerleyen yıllarda istersem okuluna gidip ustalık belgemi alıp dükkan da açabilirim bana bağlı yani eşim de baya kıskanç şuan mümkün değil başka bi şehirde okula gitmem falan. bide açıktan edebiyat okuyorum. iş çok da işte hayırlısı ne diyim
nerede oturuyorsun? küçük yerde olunca haklısın iş imkanı kısıtlı oluyor. boşver sende ooohhh ne güzel otur evde baksın sana kocan :) bebişinde olunca ne güzeel kendin büyütürsün işte

nerede oturuyorsun? küçük yerde olunca haklısın iş imkanı kısıtlı oluyor. boşver sende ooohhh ne güzel otur evde baksın sana kocan :) bebişinde olunca ne güzeel kendin büyütürsün işte
manisanın bi ilçesi ama gelişmemiş diyeyim şimdi ilçeyi de yazdım mı burdan biri falan okursa anlar ben olduğumu gitar calan kuaför olan bi kişi var o da ben herkes de tanır beni :D evet rahatım çok iyi eşim bana cok iyi bakıyo çok şükür allah bereketini artırsın da fazla iiyi baktı bana 20 kilo aldım :D kendide öyle diyo ben üzülünce ne güzel işte ne güzel bakmışım sana ondan kilo aldın diyo :) ama ben bebiş istiyorum ya böyle diyince bana daha yaşın erken diyolar hiç alakası yok evliliğim yerine oturdu düzenimizi bulduk tek eksik bebek. bebek istemenin yaşı olmaz ki ilk zamanlar gerçekten istemiyodum bide deli gibi korunuyodum akılsız başım işte napcan. ama şimdi hazırım özeniyorum erken anne olmak istiyorum cocuğumla arkadaş gibi olmak beraber büyümek istiyorum. yeterli bilgiye de sahip oldugumu düşünüyorum annem ve kayınvalidem de yardımcı olurlar zaten osmanlı kadın ikisi de benim sırtım yere gelmez kendi annemle de altlı üstü oturuyorum aile apartmanı. herşey tamam bi çok insanın hayal ettiği herşeye sahibim ama allahım beni sınıyo allah kimseye cocukla sınamasın. inşallah hemen olur bebişlerimiz ya bende senin gibi çok istiyorum

manisanın bi ilçesi ama gelişmemiş diyeyim şimdi ilçeyi de yazdım mı burdan biri falan okursa anlar ben olduğumu gitar calan kuaför olan bi kişi var o da ben herkes de tanır beni :D evet rahatım çok iyi eşim bana cok iyi bakıyo çok şükür allah bereketini artırsın da fazla iiyi baktı bana 20 kilo aldım :D kendide öyle diyo ben üzülünce ne güzel işte ne güzel bakmışım sana ondan kilo aldın diyo :) ama ben bebiş istiyorum ya böyle diyince bana daha yaşın erken diyolar hiç alakası yok evliliğim yerine oturdu düzenimizi bulduk tek eksik bebek. bebek istemenin yaşı olmaz ki ilk zamanlar gerçekten istemiyodum bide deli gibi korunuyodum akılsız başım işte napcan. ama şimdi hazırım özeniyorum erken anne olmak istiyorum cocuğumla arkadaş gibi olmak beraber büyümek istiyorum. yeterli bilgiye de sahip oldugumu düşünüyorum annem ve kayınvalidem de yardımcı olurlar zaten osmanlı kadın ikisi de benim sırtım yere gelmez kendi annemle de altlı üstü oturuyorum aile apartmanı. herşey tamam bi çok insanın hayal ettiği herşeye sahibim ama allahım beni sınıyo allah kimseye cocukla sınamasın. inşallah hemen olur bebişlerimiz ya bende senin gibi çok istiyorum
amin canım, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. yeni yıla hamile olarak gireriz inşallaahhh

Amiiiin amiiin ben sana bisey daha sorucam senin esinin tavri ne bu konuda peki sana baski yapiyo mu cocuk istiyorum falan diye
eşim daha ilk evlendiğimiz zamandan beri istiyor ama ben istemediğim için hep ertelemiştik. eşim bana söylenip duruyor al işte yıllarca istemedin şimdi de olmuyor diye beni sorumlu tutuyor :KK43:

Amiiiin amiiin ben sana bisey daha sorucam senin esinin tavri ne bu konuda peki sana baski yapiyo mu cocuk istiyorum falan diye
baskı yapmak mı denir bilmiyorum ama hadi bizim de artık bebğimiz olsun diyor :( bende sanki benim elimdeymiş gibi stres yapıyorum

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese Allahtan şifa diliyorum umarım emeklerinizin karşılığını görürsünüz ve sağlıklı evlatlarınız olur. hamile kalanlar da inşallah sağlıkla kavuşurlar bebeklerine. ben de polikistik overim. 2,5 yıllık evliyim 20 yaşındayım. geçen seneye kadar adetim hiç şaşmadan düzenli gelirdi. böyle bi hastalıktan haberim bile yoktu. taki adet gecikmesinden doktora gidinceye kadar. duyunca yıkıldım tabi. aşırı tüylenme ve şişmanlık da var . bi çok ilaç kullandım. doğum kontrol hapı, klomen,yumurta büyütme ilaçları, göbeğimden kendim vurduğum iğneler, çatlatma iğneleri vs. ama hamile kalamadım hala. 3 ay önce doktorum sen acele etme önce zayıfla ben seni cocuk sahibi yapıcam dedi. diyetisyene gelince bana da uğrarsın arada dedi. şuanda glukofen kullanıyorum. bu ilacı kullanan bi hastası 4 ay sonra hamile kalmış bu arada her içişimde aklıma gelip hevesleniyorum. bugun 27 kasım adetim geldi bi önceki de 24 ekimdi. daha önceki de 13 eylül. yani ilaçsız gelmeyi başarıyor galiba glukofen yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama. adetim gelince sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ben gelmiycek de hamile olucam mucizesi bekliyorum ama o inatla geliyo. biyandan gelmesi de iyi bişeydir herhalde kistlere yenisi eklenmiyor adet geldiğine göre catlama oluyor. catlama olursa hamilelik de olabilir değil mi? çok umutsuzum hepinizin yazdığı yazıları tek tek okudum ağlayarak dua ederek. soğan kürü denemeyi düşünüyorum bende adetim bitince başka çarem de kalmadı zaten kilo da veremiyorum. inşallah olur size gelişmeleri yazıcam. çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama bu derdimi anlatıcak kimsem yok küçük biyerde yaşıyorum kimseye söyleyemem annem ve kayınvalideme de anlatsam da anlamıyolar bende çareyi burda buldum artık dayancak gücüm de sabrım da kalmadı bi saniye bile düşünmeden yapamıyorum ne zaman dışarıya cıksam mutlaka dengesiz biri denk geliyor ve şunu soruyor ''hamile misin?'' DEĞİLİM SANANE DEĞİLİM demek istiyorum ama diyemiyorum sadece daha düşünmüyoruz benim yaşım küçük diyorum. ama yalan düşündüğüm başka hiç bişey yok yalnızca hamile kalıcam zamanı cocuğum olucak zamnı düşünüyorum. bu soğan kürü işe yarar mı bana biraz moral verin psikolojim cok bozuk ;((((
Cnm ben de aynı durumdayım 3 yıldır hamilelik oluşmuyor.tup bebek denemedım o da parası cok dıye..bana da çok soruyorlar bende daha cokkkkk gencımmm..dogru soylememe gerek varmı oyle dıyenler laf arıyorlar herseylerını banamı anlatıyorlar??? Kendını dusun..ben de ne yapıcagımı bılmıyorum.sogan kuru de denedım

Merhaba tekrar,
Belki herkes yapiyodur zaten ama bi tavsiyede bulunmaya geldim arkadaslar. Sogan kuru bitince, su yumurtlama testleri var ya, onlardan kullanmak sansi cok artiriyomus. Biraz arastirdim da ates olcerek bakmak yaniltici olabiliyomus. Sogandan sonraki ay cok onemli oldugu icin, biraz pahali da olsa denemeye deger bence. Aklinizda olsun.

baskı yapmak mı denir bilmiyorum ama hadi bizim de artık bebğimiz olsun diyor :KK43: bende sanki benim elimdeymiş gibi stres yapıyorum
yaa gerçekten üzüldüm senin derdin yetmiyormuş gibi bide eş baskısı derdi var ne kadar baskı yapmasa da al işte senin yüzünden demesi yeterli bence ama senin ne suçun var başından beri istesende olmıycaktı belkide boşuna daha fazla yıprancaktın en güzel zamanlarını üzülerek geçircektin

Cnm ben de aynı durumdayım 3 yıldır hamilelik oluşmuyor.tup bebek denemedım o da parası cok dıye..bana da çok soruyorlar bende daha cokkkkk gencımmm..dogru soylememe gerek varmı oyle dıyenler laf arıyorlar herseylerını banamı anlatıyorlar??? Kendını dusun..ben de ne yapıcagımı bılmıyorum.sogan kuru de denedım
aynen canım kaç yaşındasın sen de? kimseye hesap vermek zorunda değiliz bizim derdimiz bize yetiyo zaten. bende tüpbebek denemedim daha tedaviye yeni başladık sayılır herşeyi yaptıktan sonra olmazsa belki onu da deneriz artık napalım bulcaz para. soğan kürünü ne zaman denedin tam olarak yaptın mı işe yaramadı mı?

Merhaba tekrar,
Belki herkes yapiyodur zaten ama bi tavsiyede bulunmaya geldim arkadaslar. Sogan kuru bitince, su yumurtlama testleri var ya, onlardan kullanmak sansi cok artiriyomus. Biraz arastirdim da ates olcerek bakmak yaniltici olabiliyomus. Sogandan sonraki ay cok onemli oldugu icin, biraz pahali da olsa denemeye deger bence. Aklinizda olsun.
canım benim yumurtlama testi ne ya ilk defa senden duyuyorum nasıl bişey ne işe yarıyo

canım benim yumurtlama testi ne ya ilk defa senden duyuyorum nasıl bişey ne işe yarıyo
Ayni hamilelik testi gibi. Idrar testi. Yumurtluyorsak cift cizgi, yoksa tek. Cift cizgi olunca 48 saat icinde cinsel iliski olmali ki yumurta dollensin. Bizim gibi pkolular icin oneriyo burdaki dr lar. Ins ise yarar. Aldim ben de bugun bi paket. Eczanelerde var.

Back
X