- 28 Kasım 2014
- 106
- 24
- 13
canım benim sen benden daha karamsarsın ya niye öyle diyosun niye vazgeçiyosun ki ölmezsin içmeye devam et belli mi olur bununla kaç kişi cocuk sahibi olmuş niye bıkıyosun durduk yere soğan suyundan :) zar zor iç bekle olmazsa ondan sonra bırakırsın. spora gelince benim vaktim var ama evlenmeden önce okurken benimde vaktim yoktu ve ben hep kilolarımla uğraşıyorum kendimi bildim bileli. geceleri ders çalışmam bitince su şişelerine ssu doldurup dambıl gibi indirip kaldırıyodum. yataga yatıyodum 50 mekik cekmeden uyumuyodum. imkansız diye bişey yok imkanını kendin yarat bu örnekler de sana küpe olsun vazgecme. hem sen zayıfmışsın ben senin kilonda olsam kafama bile takmam ama tabi boy da önemli benim boyum 1.70 yarma gül gibiyim yeminle ya bide benim kilolar yağ değil kas oluyo ben napayım fazlalıklar yağ olsa bütün gün spor yapar eritirim ama hepsi kas aynalara küstüm benim kadar da mı kötüsün ben 57 kiloyu rüyamda bile görmedimbir kere bunu hastalık olarak görme, düşünme. binlerce milyonlarca pko lu olup da bebek sahibi olan kadın var. Allahın izniyle bizimde yavrularımız olacak emin ol. ve kendini asla yalnız hissetme, senin gibi benim gibi olan bir sürü insan var hatta çok daha kötüleri. o yüzden haline şükret, rabbim dermansız dert vermesin.
bende evlendiğimde 57 kiloydum en son 76,5 dubizim en düyük problemimiz hızlı kilo almak. sakın vazgeçme spordan. güzel şeyler olacak devam et. çok şanslısın ki buna vaktin var. benim spor yapmaya vaktim bile yok
emin ol ağlanacak halde değilsin, ağlanacak halde olan benim baksana günde 1saat spor yapmaya bile ne vaktim var ne gücüm var
soğan kürüne gelince bıraktım herhalde artık. dün sabah akşam içmedim, bu sabahta içmedim, daha da devam etmem herhalde. bi heyecanla başladım ama sıkıldım getiremiyorum sonunu