Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yaa isemi yaramadi bizde yoksa diger ay mi faydasini goruruz ne yapicam bilmiyorum icerken cok umutluydum bu ay hamile kalirim die ama ader oldum iste

Yaa isemi yaramadi bizde yoksa diger ay mi faydasini goruruz ne yapicam bilmiyorum icerken cok umutluydum bu ay hamile kalirim die ama ader oldum iste
aynen benimde çok umudum vardı ama malesef olmadı.. işe yaradı diiye düşünüyorum ben iltihap vardı bende ondan dolayı ağrım oluyordu tkip ettim hiç ağrım olmadı soğan kürü kullanırken.. sende incir kürü yap arkaadaşım..

Anladim cnm insallh en kisa zamnda bebisini alirsin kucagina bende 8 aylik evliyim bastan beri cocuk dysunuyoduk ama olmadi eeken die doktorada gitmedik bi sorunumuz yok gbi gozukuo bende sogan kurunu duydum yaprim yaptigimuz ay mi faydasi goruluo yoksa diger aymi bilmiyorum hayirlisi

ilk aydada gebe kalan olmuş bende tam bilmiyorum ama bende çok umutluydum olacak gibi his vardı içimde oda pskolojikmiş meğer hayırlısı olsun hakkımızda. incir kürü araştıryorum bende işte.. bu arada sen çok yeni evlisin daha.

arkadaşlar eşimde varikosel olduğunu öğrendik çok kötüyüz gerçekten doktor ameliyat diyo. bi kür yok mu bu sorun için

arkadaşlar eşimde varikosel olduğunu öğrendik çok kötüyüz gerçekten doktor ameliyat diyo. bi kür yok mu bu sorun için
canım spermografi yaptırmadınızmı değerleri nasıl benimde eşimde var varikosel keçiboynuzu kürü ve dr vitaminini kullanıyo biraz yükseliyo gibi değerleri ay sonu tekrar test yaptırcaz şubat gibide eğer hamiş kalmazsam amelyat olucak inşallahh sıkma canını üzülme Allahım acil şifalar versin inşallahhhh

verdik canım sperm hareket hızı sıfır. doktoe tedavi demiyo ilk ameliyat diyo. kartını verdi karar verince arayın dedi. ne yapacaz bilmiyoz. bi ilaç falan da vermedi. eşim belli etmemeye çalışıuor ama üzülüyo belli

benimki hiçççç umrundaa değil en azından senin eşin azcık üzülüyo ama en kısa zamanda amelyat olma imkanınız varsa hemen olsun tatlımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahhh herkeste var bu sorun emin ol sadece eşinde yok buna inan endişelenme hiçç moralini bozma tatlımmm hemen olsun amleytat öle zor bir süreçte diil 15 dklık bişi 2 gün dinlenmesi gerekiyo sadece dr açıklamıştır gerçide erkenden karar verin vakit akaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…