aynen benimde çok umudum vardıYaa isemi yaramadi bizde yoksa diger ay mi faydasini goruruz ne yapicam bilmiyorum icerken cok umutluydum bu ay hamile kalirim die ama ader oldum iste
4 yıllık evliyim 2 3 senedir istiyoruz bebişş. doktora gittik hiç bir problem yok bende bu tür şeyleri denemek istedimm ..Sen ne kadar ewlisin olmadi arkadasim
ilk aydada gebe kalan olmuş bende tam bilmiyorum ama bende çok umutluydum olacak gibi his vardı içimde oda pskolojikmiş meğerAnladim cnm insallh en kisa zamnda bebisini alirsin kucagina bende 8 aylik evliyim bastan beri cocuk dysunuyoduk ama olmadi eeken die doktorada gitmedik bi sorunumuz yok gbi gozukuo bende sogan kurunu duydum yaprim yaptigimuz ay mi faydasi goruluo yoksa diger aymi bilmiyorum hayirlisi
strestende olmaz. bizimkide çoğunluk stres hiç bi sıkıntı yok yoksa..Ewet ole yeni ewliyim ama neden olmuyo korunmadimda hic
incir kürü hakkında net bilgim yok arkadaşım yaa hiç bilmiyorum araştırcam daha..Incir kuru nasil nezamn baslaniyo
canım sıkıntı yapma birçok erkekte var çok şükür problemi belli tedavisi var.ya sebepsiz olsa o daha kötü.arkadaşlar eşimde varikosel olduğunu öğrendikçok kötüyüz gerçekten doktor ameliyat diyo. bi kür yok mu bu sorun için
bu ameliyattan sonra hamile kalan çok kadın var darısı sana canımcanım sıkıntı yapma birçok erkekte var çok şükür problemi belli tedavisi var.ya sebepsiz olsa o daha kötü.
ankarada kaan hocaya gidin bence ameliyata gerek kalmayabilirincir kürü hakkında net bilgim yok arkadaşım yaa hiç bilmiyorum araştırcam daha..
canım spermografi yaptırmadınızmı değerleri nasıl benimde eşimde var varikosel keçiboynuzu kürü ve dr vitaminini kullanıyo biraz yükseliyo gibi değerleri ay sonu tekrar test yaptırcaz şubat gibide eğer hamiş kalmazsam amelyat olucak inşallahh sıkma canını üzülme Allahım acil şifalar versin inşallahhhharkadaşlar eşimde varikosel olduğunu öğrendikçok kötüyüz gerçekten doktor ameliyat diyo. bi kür yok mu bu sorun için
canım ya anlıyorum seni.insanın içi yanıyor yıkılıyosunBenim çizgi negatifi gösterirken yan komşunun hamile olduğu için böğürme sesi bir araya gelirken yaşadığım hüsran tarif edilemez
beimde adetlerimi azalttı 3 aydırVarmı benim gibi olan çok merak ettim simdik
ama doktor yüz de kırk diyormuş. yüzde yüz değil diyo.ne olacak bilmiyoruzcanım sıkıntı yapma birçok erkekte var çok şükür problemi belli tedavisi var.ya sebepsiz olsa o daha kötü.
verdik canım sperm hareket hızı sıfır. doktoe tedavi demiyo ilk ameliyat diyo. kartını verdi karar verince arayın dedi. ne yapacaz bilmiyoz. bi ilaç falan da vermedi. eşim belli etmemeye çalışıuor ama üzülüyo bellicanım spermografi yaptırmadınızmı değerleri nasıl benimde eşimde var varikosel keçiboynuzu kürü ve dr vitaminini kullanıyo biraz yükseliyo gibi değerleri ay sonu tekrar test yaptırcaz şubat gibide eğer hamiş kalmazsam amelyat olucak inşallahh sıkma canını üzülme Allahım acil şifalar versin inşallahhhh
benimki hiçççç umrundaa değil en azından senin eşin azcık üzülüyo ama en kısa zamanda amelyat olma imkanınız varsa hemen olsun tatlımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahhh herkeste var bu sorun emin ol sadece eşinde yok buna inan endişelenme hiçç moralini bozma tatlımmm hemen olsun amleytat öle zor bir süreçte diil 15 dklık bişi 2 gün dinlenmesi gerekiyo sadece dr açıklamıştır gerçide erkenden karar verin vakit akaybetmeyinverdik canım sperm hareket hızı sıfır. doktoe tedavi demiyo ilk ameliyat diyo. kartını verdi karar verince arayın dedi. ne yapacaz bilmiyoz. bi ilaç falan da vermedi. eşim belli etmemeye çalışıuor ama üzülüyo belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?