- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
benim yengemin 14 yıl çocuğu olmadı küçükken altını ıslattığı için annesi bir iğne yaptrmış ve ilaç rahimini kurutmuş gitmediği doktor kalmadı imkansız demişler bu yüzden adet hiç görmüyodu soğan kürünü kullanmaya başladıktan 40 gün sonra hayatında ilk kez adet gördü şimdi 3 tane evladı vararkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
bende soğan kürü bittii adet oldumneden yaa nedennn..
Adete on gün kala tekrarlaniyor diyeokudumOnumuzdeki ay sogan kurunu tekrar mi yapmak gerekio yaaa
benimki hiçççç umrundaa değil en azından senin eşin azcık üzülüyo ama en kısa zamanda amelyat olma imkanınız varsa hemen olsun tatlımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahhh herkeste var bu sorun emin ol sadece eşinde yok buna inan endişelenme hiçç moralini bozma tatlımmm hemen olsun amleytat öle zor bir süreçte diil 15 dklık bişi 2 gün dinlenmesi gerekiyo sadece dr açıklamıştır gerçide erkenden karar verin vakit akaybetmeyin[/QUOTE
olacak artık yapcak bişey yok. inşallah hayırlısı olur çok sağol bilgilendirdiğin için senin eşin de de mi var aynı sorun. ameliyat oldu mu
olacak artık yapcak bişey yok. inşallah hayırlısı olur çok sağol bilgilendirdiğin için senin eşin de de mi var aynı sorun. ameliyat oldu mubenimki hiçççç umrundaa değil en azından senin eşin azcık üzülüyo ama en kısa zamanda amelyat olma imkanınız varsa hemen olsun tatlımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahhh herkeste var bu sorun emin ol sadece eşinde yok buna inan endişelenme hiçç moralini bozma tatlımmm hemen olsun amleytat öle zor bir süreçte diil 15 dklık bişi 2 gün dinlenmesi gerekiyo sadece dr açıklamıştır gerçide erkenden karar verin vakit akaybetmeyin
Yani tam anlamiyla kur bitmemis oluyo bebek icin sonraki ay mi enfiselenmek gerekioAdete on gün kala tekrarlaniyor diyeokudum
yok canım amelyat olmadı bizde geçen ay ögrendik değerleri çok vasat diil amelyata kadar vitamin verelim aama en kısa zamanda amelyat olmalısın dedi eşimin işleri yüzünden şubat ayına kaldı bizim amelyat işi bende kendi çabalarımla keçiboynuzu kürü ve vitaminlerini içiyo bu ay sonu tekrar sperm testi yapıcaz bakalım ne kadar etki eti merak içindeyim önceki hamilleliğimde keçiboynuzu yapmıştım olmuştu şükür olmuştu ama bazı aksilikler yüzünden kaybettimolacak artık yapcak bişey yok. inşallah hayırlısı olur çok sağol bilgilendirdiğin için senin eşin de de mi var aynı sorun. ameliyat oldu mu
canım herkes ilk kullanımdan sonraki ay hamiş kalıyo bende bu ay denedim 11.günümdeyim en azından rahim trmizlenip gebeliğe hazırlıyo kendini inşallah birdahaki ay gelir meleklerimiz endişe ve stres bize düşman hayatımızdan stresi çıkarmalıyız tatlımMrb cnm bende sogan kurunu kullndim bu ay ama zamaninda adetimi oldum hamilelik icin ictim ama bu ay umutlanfim bebis yok acaba diger ay mi faydasini gorurum
nşallah canım inşallah ya. çok geçmiş olsun sana da. inşallah hayırlı ve sağlıklı olur meleklerimizyok canım amelyat olmadı bizde geçen ay ögrendik değerleri çok vasat diil amelyata kadar vitamin verelim aama en kısa zamanda amelyat olmalısın dedi eşimin işleri yüzünden şubat ayına kaldı bizim amelyat işi bende kendi çabalarımla keçiboynuzu kürü ve vitaminlerini içiyo bu ay sonu tekrar sperm testi yapıcaz bakalım ne kadar etki eti merak içindeyim önceki hamilleliğimde keçiboynuzu yapmıştım olmuştu şükür olmuştu ama bazı aksilikler yüzünden kaybettimkasımda tekrar bi kimyasal yaşadım sogan kürü yapıyorum 11.gündeyim herkes bir sonraki aya hamile kalıyoda bakalım bende nolcak inşallah hayırlısıyla gelir en kısa zamanda meleklerimiz
aminn canım inşallah hepimize Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasıni
nşallah canım inşallah ya. çok geçmiş olsun sana da. inşallah hayırlı ve sağlıklı olur meleklerimiz
amiiiiin inşallahaminn canım inşallah hepimize Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende ölee bende faydasını duyduğum için uyguladım her ihtimale karşı sadece ilk 3 gün akıntımda artış oldu onun dışında kasık agrım oldu biraz ama normalde fzla fark bişi olmadı bazıları yeşil akıntı felan olmuş bayağı ama demekki çok şükür bizde intihap tarzı bişi yokmuş hayırlısı bitanem sen panik yapma endişelenme rahat ol daha yeni evlisin tadını çıkar :)Inss canim yaa ben 15.gun dun bitti ve bugunde adet olmam gerekiodu oldum bazilari kullandigi ay hamis kalmis bende umutlandim diger ay kaliriz insallh bide ben ictigimde kasik ageisi oldu ama akintim olmadi bi rahatszligimda yok etrafimda duydum bende ictim
Aynen tatlım çok üzüldüm ikisi bir araya gelmeseydi çok iyi olacaktı ama ikisi bir araya gelince kendimi aile de tek bayramcalık alınmamış üvey evlat gibi hissettim :)canım ya anlıyorum seni.insanın içi yanıyor yıkılıyosun
berfincim ben 1 ay kullandım soğan kürü valla bu ayda incir kürü yapacam inşallah yarın öbür gün başlıyorum adi hayırlısı bakalım..Onumuzdeki ay sogan kurunu tekrar mi yapmak gerekio yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?