Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

alıntı yaptım canım sayfadan.bende bugün başlicam adetin 5.günü benim.

canım hiç bir doktor yüzde yüz garantisi vermez.yüzde kırkta azımsanaca bir rakam değil.bu dönemde eşine moral ver destek ver.mutlu ol yanında.suratını asma
öyle tabi haklısın canım ama ne bilim işte üzüyorum kendimi de onu da.bu arada kaan hoca dedin bn bilmiyorum onu o hangi şehirde ki

bide keçiboynuzu kürü ne zaman yapılıyor canım. nasıl ve ne kadar kullanmalı.

Tamam adet bittikten 8 gün sonra başlayacağım ve 15 gün yapacagım.Ondan sonra yaklasık 10 gün sonra zaten tekrardan regl olacagım.Eee 2.adetın baslamasından 10 gün önce tekrar 5 ya da 7 gun yapın dıyor.Ozaman hiç bırakmayacak mıyım benn bu sogan suyunu ? Anlamadım bir türlü lütfen yardımcı olur musunuz [/QUOTE]

Doktora gittim bugun kizlar degerim 1083 olmus sağlıkli bi gebelik gibi gorunuyo dedi artis guzel dedi ilki 125 ertesi gun 222 dort gun sonra sa 1083 :) elhamdulillah..iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi. bakalim hayirlisiyla guzel bi surec ve sonuc olur insallah ve insallah sizlere de tum isteyenlere de tez zamanda nasip olur :)

Allah bagislasin cnm sendei sogan suyuyla hamile kaldin bide rahatsizligin varmiydi cvplarsan sevunurim

inşallah Allah sizede güzel evlatlar nasip etsin

s.aleykum arkadaşlar bende geçen ay soğan kürü yaptım ama adet oldum.. bugünde Allahın izni ile incir kürüne başladım hadi hayırlısı.. rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhh..

soğan kürü tutmadı bende civan perçemi aslan pençesine başladım 15 gün kullanıp adetime 10 gün kala soğana dönücem bakalım bir sonraki ay ne olacak

Allah bagislasin cnm sendei sogan suyuyla hamile kaldin bide rahatsizligin varmiydi cvplarsan sevunurim
Daha once bi dusuk yaptim esimde de Varikosel var ilac ve igne kullandi o surekli bende de pko var onceki ay bana da yumurta buyutucu catlatma ignesi yapildu ama olmadi bu ay sogan suyunu denemek istedim pko icin esime de keciboynuzu kuru yaptim cok sukur oldu:) ama kasiklarimda cok agri var bayada akintim var bu durumlar korkutuyor biraz beni ama teslimim Allaha olmazsa da hayirlisi olursa da...

Kızlar ben 2 ay onceki adetimde soğan kürü yapmıştım. Ama henüz gebelik yok. Bu ayki adetime 4 gun var vr akıntım ile birlikte hafif pembemsi bi akinti geliyor sizde neden olabilir bilgiai olan varmı. . Akıntım bgn fazla oluyor birde belimde ağrılar var.. bende pko var onu dışında hiçbir problem yok cok sukur. ..

Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz 2 aydır düzenli denemedeyiz şimdilik bir şey yok bu ayda adet oldum benim sorum ilişkiden biraz sonra rahim içinde yanma hissi oluyor bazan acaba iltahap mı var diye aklıma geliyor bu soğan kürünü uygulasam işe yarar mı acaba deneyen var mı? bir de tam uygulama şeklini yazarmısınız adetle beraber 7. gün mü başlıycam bittikten sonra 7. gün mü.

CAnim adetinin bittigi 7.ci gun baslayacn 2 bardak klorsz suya 1 adet kahverengi kqbuklu beyaz sogani kaynatip ilik olarak icilecek oglen ve aksam yemegnden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…