Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb kizlar bende 15 gunluk sogan kurunu bitirdim ve sonra cok sancili adet oldum bugun bitti adetim.bakalim diger adetimi olnadan 10 gun daha yapcam ins adet olmammda bebislerimiz allhim en kisa sure kucagimiza almayi nasip ederr....

Yorulma lütfen istemeye devam et. Ben hamile oldugumu bilmeden deli gibi spor yapıyodum orda genç güzel pankreas kanseri olan bi kadın vardı spora gelen, bana tek bişey dedi o gün tamam dedim. Allah ol der olur. Dikkat et hamile olabilirsin dedi allah allah dedim şaka yapıyo bu tam 10 gün vardı adetime. Yok abla dedim olmaz pcosluyum ben dedim. Gülümsedi gitti. O sırada zaten 1 aylık hamileymişim :) lütfen inancını yitirme o giderse sen bitersin.
canım senin adına ben çok sevindim inşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişini. bazen insanlar öyle mucizevi anlar yaşıyor ki hayatında şaşıp kalıyorsun, bende deli gb spor yapıyordum yapmayım ozaman :) her ay umudumuzu kaybedip her ay belki işe yarar umuduyla devam ediyoruz zaten tatlım

Mrb kizlar bende 15 gunluk sogan kurunu bitirdim ve sonra cok sancili adet oldum bugun bitti adetim.bakalim diger adetimi olnadan 10 gun daha yapcam ins adet olmammda bebislerimiz allhim en kisa sure kucagimiza almayi nasip ederr....
bende bitirdim içerken bişey yoktu ama regli anında karnım inanılmaz şişti gergindi iki gündür de kasıklarımda ilginç ağrılar giriyo hayırdır inşallah.

Reglin bitti mi simdi ben regl 1.gunu yataktan klakamadim agridan cok fenaydi simdi beklemedeyim hayirlisi bakalim

Kizlar bi sorum olacak.
Adet olanlar adetiniz zamaninda mı oldu??
ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için midir yoksa soğandan mıdır bilemiycem ama 32 güne çıktı regli döngüm normalde 27 günde bir oluyordu test yapım negatif çıkınca direk aspirin içtim yarım saate reglim başladı.

ağrım sızım yoktu da karnım bomba gibi oldu şiştim iyice rahatsız etti sonrasında kasıklarım da hep hareketlenme vardı.

Benimde 6 aydir adetim 21-22-23. Günlerde lekelenme seklinde baslardi. Bugun 27. Gunum kasik agrisi saffaf akinti disinda bişey yok. Sogandan dolayi gecikme de olabilir mi onuda merak ediyorum :(

ilaxx, post: 38294805, member: 513203"]bir kaç kişi de de okumuştum yanılmıyorsam içtikten sonra reglisi geciken[/QUOTE]

Hayirlisi olsun ;)

Bu dönemde stresli olmamak lazım bu trz beklentiler sözler stres yapıyor.bn benek istediğimi bir kişiye demiştim aileden snr dedimkı keşke ona da demeseydim.aslında hrkese bilmem pek düşünmüyoruz bakalım nasip falan demeli diğr türlü dha olmadımı vs sorular....bnce kayınvalidenize net ifadeler kurun izin vrmeyin müdahil olmasına.keşke sonuçları hiç demeseydnz bu bnm fikrim tabi insanlara laf anlatmak zor.
ya şimdi söylemeden de olmaz ki içli dışlıyız ama söylücem bidaha konu açılırsa. bu konuda konuşmak beni çok üzüyo bu konuyu açmamaya calış stresten de cocuk olmazmış dicem bida konuşmaz zaten :) gerçekten insan çok üzülüyo ya hep aklımda bu pko da beni buldu isyan etmemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum yani :/

Kizlar allah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin. Ben 2 ay once 14 haftalik bebegimi kalbinin durmasi sonucu suni sanciyla dogurdum. Buyuk bir travma ama ne desem bos. Yasanacakmis yasadim. Ilk ay zamaninda yani bir ay sonra adet oldum. Ancak 2. Adetim hala gelmedi. Test yaptim hem idrar hem kan sonuç negatif. Cuma gunu sogan kurune basladim. Ama ne gelen var ne giden. Sizce ne olabilir? Bir de bu sogan kuru sakincali olur mu diye endiseleniyorum.

Kizlar allah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin. Ben 2 ay once 14 haftalik bebegimi kalbinin durmasi sonucu suni sanciyla dogurdum. Buyuk bir travma ama ne desem bos. Yasanacakmis yasadim. Ilk ay zamaninda yani bir ay sonra adet oldum. Ancak 2. Adetim hala gelmedi. Test yaptim hem idrar hem kan sonuç negatif. Cuma gunu sogan kurune basladim. Ama ne gelen var ne giden. Sizce ne olabilir? Bir de bu sogan kuru sakincali olur mu diye endiseleniyorum.
Canım çok geçmiş olsun seninle aynı şeyi yaşamışız seni çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun soğan kürünün zarasız olduğu söyleniyor ben de denedim benim adeti de geciktirdi ama dediğim gb geciktiren kimyasal gebelik mi yoksa soğan mı bilemedim çocuğumu kaybettiğimden bu yana adetlerim hep düzenliydi tam birinci senesinin dolduğu ay hamile kaldım oda kimyasal oldu :( şimdide adetim bozuldu ama birçok kişinin adet düzensizliğini de düzeltmiş denemeye devam

Canım çok geçmiş olsun seninle aynı şeyi yaşamışız seni çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun soğan kürünün zarasız olduğu söyleniyor ben de denedim benim adeti de geciktirdi ama dediğim gb geciktiren kimyasal gebelik mi yoksa soğan mı bilemedim çocuğumu kaybettiğimden bu yana adetlerim hep düzenliydi tam birinci senesinin dolduğu ay hamile kaldım oda kimyasal oldu :KK43: şimdide adetim bozuldu ama birçok kişinin adet düzensizliğini de düzeltmiş denemeye devam
merhaba canım kimyasal gebelik nasıl oluyor? ilk defa senden duydum. bende başladım soğan kürüne 2 gündür içiyorum ama pek düzenli değil hep aynı saatte mi içmek gerek acaba.

Kizlar meraba..benim polikistik overim var gecen ay klomen kullandim ama hamile degilim suan bu ay sogan kuru kullanmak istiyorm yanliz yumurtalik tedavisi icin doktora gitmiycem nasil olur bu sogan kuru nasil kullanilir ne zaman baslanir bilmiyorm yardimci olabilirmisinz

Back
X