- 30 Kasım 2014
- 39
- 15
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kimyasal gebelik yumurtanın sağlıklı bir şekilde döllenemeyip adetle birlikte vücuttan tekrar atılması olayıdır, bir çok kişi bu durumla karşılaşabiliyormuş ama anlamıyormuş çünkü diğer gebelik gibi kürtaja ya da düşüğe sebep olmuyor vücudunda hormon artşı oluyor gibi gözüküor ama kısa sürede vücut onu geri atıyor. Tatlım aynı saatte mi içmek gerekiyor bilmiyorum bu konuda sana yardımcı olamıycam ha ben hep aynı saattemi içtim diye sorarsan içmedimmerhaba canım kimyasal gebelik nasıl oluyor? ilk defa senden duydum. bende başladım soğan kürüne 2 gündür içiyorum ama pek düzenli değil hep aynı saatte mi içmek gerek acaba.
Aynen bnm de sogan kurunun 14. Gunundeyim 1 gün aksattim bnm de reglime 10 gün var... ben de değişik lik varmis gibi hissediyorum psikolojik herhaldeSoğan kürüne başlayalı 14 gün oldu ama bir kaç gün içemedim aksattım..
başladığım günden itibaren 5 -6 gün ilişki oldu.. geçen hafta yumurtlama dönemimde haftada 3-4 defa oldu.. ve dünden beri midem bulanıyor belim ağrıyor sürekli uyku halindeyim..
batıma 10 var daha işe aradı mı ki kızlar??
Ayyyy maşallah hayırlı olsun.... Kucağiniza da alırsınız inş.Darisi başımızaMerhaba.
Bende bu ay sogan kurunu aksatmadan yaptım veee
hanileyimmmm. Az once aldim kan tahlili sonucumu
rabbim isteyen herkese nasip etsinn![]()
Aynen bnm de sogan kurunun 14. Gunundeyim 1 gün aksattim bn? m de reglime 10 gün var... ben de değişik lik varmis gibi hissediyorum psikolojik herhaldeinternetten baya arastrdim da bulamadim ama inşallah hamileyizdir:)
Ayy cok sevindim senin adina canim bizlere bol bol dua et :) batiniz gelmeden mi ogrendiniz hamileliginiziMerhaba.
Canim sen kasimda kuru yapipta bu aymi hamis kaldin 1 aymi girdi kuru yaptiltan sonra adet olmadinmi yaaa canim bende kasim 21i basladim icmeye 15 gun ictim ve aralikta zamanimda 8inde adet oldum hamilw kalmis olabilirmiyimo normalmi yoksa bende ise yaramadimiwhiterose00 teşekkür ederim.
Iliski soyleydi adetin 7-9-13-14-17-20-24. Gunlero olmus. Kaydetmistim :)
M miray nur nur cok tesekkurler. Darisi sizlere olsunnn![]()
Canim sen kasimda kuru yapipta bu aymi hamis kaldin 1 aymi girdi kuru yaptiltan sonra adet olmadinmi yaaa canim bende kasim 21i basladim icmeye 15 gun ictim ve aralikta zamanimda 8inde adet oldum hamilw kalmis olabilirmiyimo normalmi yoksa bende ise yaramadimi
Insallah canim :) her ay bekleyip hayal kirikligi yasamaktan biktim artik
Ayy cok sevindim senin adina canim bizlere bol bol dua et :) batiniz gelmeden mi ogrendiniz hamileliginizi
Canım hayırlı olsun öncelikle allah sağ salim kucağına da almayı basip etsin inşallah.bişey sorcam yukarda ilişkşnin olduğu tarihleti vermişsin canım yumurtlama günün hangi gündü bilşyor musun?bu arada bende soğan kürüne adetimin birinci günü başlafım faydası olur mu acabawhiterose00 teşekkür ederim.
Iliski soyleydi adetin 7-9-13-14-17-20-24. Gunlero olmus. Kaydetmistim :)
M miray nur nur cok tesekkurler. Darisi sizlere olsunnn![]()
Merhaba.
Canım hayırlı olsun öncelikle allah sağ salim kucağına da almayı basip etsin inşallah.bişey sorcam yukarda ilişkşnin olduğu tarihleti vermişsin canım yumurtlama günün hangi gündü bilşyor musun?bu arada bende soğan kürüne adetimin birinci günü başlafım faydası olur mu acaba