Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hımm çatlaama iğnesi yapması lazımm klomenle büyür büyür kist olursa nolcak sen yinede gitmeye çalış kuzum hem iğneyle ilişki günün garanti olur tatlım

En son kasım 30 da regil olmuştum beklemdeyim bakalım kızlar belli rahatsızlıklarım var tedaviye başlayacagım bebeiş için ama benim umudum var bakalım bu ay regil olucam mı ki bu ay sürekli ateşim çıkıyor sizce neden olabilir elimde yüzümde yanma hissediyorum _?

hımm çatlaama iğnesi yapması lazımm klomenle büyür büyür kist olursa nolcak sen yinede gitmeye çalış kuzum hem iğneyle ilişki günün garanti olur tatlım
bende ondn korkuyorum canım haftaya pazartesi 16. gün olacak o zamana kadar dönüşür mü sence kiste? hiç iğneden bahsetmedi ya benimde aklıma o takıldı acaba ilk klomen denemesi diyemi? cuma gelemem deyince zaten aşılama falan yapılayacak ilişki önerecektim dedi keşke iğne verseydi çatladığından emin olurdum

evet bence sen cuma ne yap ne et git iğne yapsın çünkü klomen büyütüyo die biliyorum çatlamasını kontrol altına almak içinde sürekli kontol etmesi gerekir dr özel mii devlette mi ?

Yok daha geçmedibbirinde ikisinde olmam lazim bekliyorum oyüzden. Eşin amaliyat oldumu?
olmadı malesef erteliyo ünv. öğr.görevlisi eşim vize final büt derken yoğun olduğundan şubata kaldı bizim amelyat [/QUOTE]

Hayirlisi olsun ama biran önce olmasinda fayda var doktor esime biran önce olman gerek dedi eyer blbiraz daha beklersen amaliyatinda faydasi olmaz demisti canim

evet bence sen cuma ne yap ne et git iğne yapsın çünkü klomen büyütüyo die biliyorum çatlamasını kontrol altına almak içinde sürekli kontol etmesi gerekir dr özel mii devlette mi ?
özelde canım peki o iğneyi kendim alsam yaptırsam olmazmıki

olmadı malesef erteliyo ünv. öğr.görevlisi eşim vize final büt derken yoğun olduğundan şubata kaldı bizim amelyat

Hayirlisi olsun ama biran önce olmasinda fayda var doktor esime biran önce olman gerek dedi eyer blbiraz daha beklersen amaliyatinda faydasi olmaz demisti canim[/QUOTE]
bizimkinee dr vitamin kullan gebelige şu tablo engel değil ama olsan iyi olur diyince ertelemeyi tercih etti ben çok üzülüyorum olmamasına ama artık kısmett şuan bende sıkıntı yyok çok şükür ama yaşım ilerliyo 30 u devirdikten sonra sağlklı olacağım ne malumm hiç ilerisine bakmıo buda beni üzüyor

özelde canım peki o iğneyi kendim alsam yaptırsam olmazmıki
canımm o sakıncalı olabilir ve reçetesiz alamazsın ki yumoşun en az 18 mm olması gerek senin yumoş tahmini 14. gün veya 15. gün çatlamaya hazır olur sen cuma git pazartesi gidersin 18 20 mm olursa iğne istersin ben garanti olsun istiyorum ilişki gününü dersin tatlım

anladım canımm kaç mm den sonra kist olur acaba? benimkiler genelde yavaş büyüyor peki klomen cuma günü bitmişti hala etkisi devam ediyormudur?

Canim bizede vitamin verdiler iki sene önce amaliyata gerek yok dedi o zaman doktor bunu kullan dedi iki sene bizi boşuna oyaladi ve eşimin sperm sayisi 20 milyondan 15. E düştü sonra biraktik o doktoru macun yaptim esime onu kullandiktan sonrabbiraz duzeldi bizde doktoru değiştirdik başka bi doktora gittik ve bize niye beklediniz bu kadar dedi keşke en başında gitseydik diyoruz ama şükür iyice varikoseli ilerlemeden amaliyat oldu

anladım canımm kaç mm den sonra kist olur acaba? benimkiler genelde yavaş büyüyor peki klomen cuma günü bitmişti hala etkisi devam ediyormudur?
hiçç bilmiyorum ben adetimin 4 günü başladım 5 gün içtim bırakınca 11. gün dr gittim 4 yumoş vardı 20 mm çatlama iğnesi yaptı sonra çalıştık şuan beklemedeyiz inşallahh olur gelir meleğim bu ayy

ayyy benimkinnide olması gerekiyoo ama olmuyoo işteee yaaaaa

maşallah maşallah ne güzel canım inşallah daha fazla bekletmez seni meleğin

maşallah maşallah ne güzel canım inşallah daha fazla bekletmez seni meleğin
inşallahhh canımm bizde bende sorun yoksa eşimde var sıkıntı onuda varikosel amelyatına ikna edemedim bir türlüü ilaçlar içiyo bügün yarın olcam die oyalıyo benii sürekli ama benimde yaş geçio suan sorun yok ama 30 dan sonra sorunlar çıkabilir yaşlanıcam sonuçtaaaaaa

eet42, post: 38584025, member: 571268"]ayyy benimkinnide olması gerekiyoo ama olmuyoo işteee yaaaaa [/QUOTE]

İnsallah Hiç biseye gerek kalmadan hamile kalirsin :)

sıkma canını belki gerek bile kalmaz ameliyata canım öyle olup bebiş sahibi olan çok kişi var biz kendimizle ilgili her şeyi yapıyoruz da konu eşlere gelince elimiz kolumuz bağlanıyor keşke onlar da bizim gibi hassas düşünseler

ayyy çokk isterimm inşallahh olsunn sağlıklı olsunlarrr bu kez kucağıma almak nasip olsun inşallahhh
aklıma bir şey geldi canım evde arı sütü bal polen karışımı var yesem yumoşların büyümesine yardım edermi acaba yoksa kendi halinemi bırakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…