yeee ben zararı olacagını düşünmüyorum yumurta gelişimine etkili şeyler ye güzelce kuzum büyüycekler stres yapmaaaa yeterkiiaklıma bir şey geldi canım evde arı sütü bal polen karışımı var yesem yumoşların büyümesine yardım edermi acaba yoksa kendi halinemi bırakayım?
inşallah canım ya büyüse bir de çatlaması var birde yılbaşı için teyzem geliyormuş bizee nasıl değerlendirecez bilmiyorum ooof ofyeee ben zararı olacagını düşünmüyorum yumurta gelişimine etkili şeyler ye güzelce kuzum büyüycekler stres yapmaaaa yeterkii
ayy ortanızda uyumuycak herhaldee oda kapısı kilitle amann kim var kim yok takmaa tadını çıkar kuzucummm takma böle şeleriinşallah canım ya büyüse bir de çatlaması var birde yılbaşı için teyzem geliyormuş bizee nasıl değerlendirecez bilmiyorum ooof of
eşimin bi huyu var benim akrbalarımın yanında benle yatmıyor canım ayıp olduğunu düşünüyor inşallah ikna edicem bu seferayy ortanızda uyumuycak herhaldee oda kapısı kilitle amann kim var kim yok takmaa tadını çıkar kuzucummm takma böle şeleri
senn giy şıkır şıkırr bak bakalım nasıl oluyo iki sırnaşş iki cilve olsun erkekler dayanamaz zaten öle bak hiçbir zaman aman bugün yapmalıyız olayıyla diil eşinle güzel zaman geçir gün içinde onu sevdiğini aklına getirince zaten olanar oluveriyo :)eşimin bi huyu var benim akrbalarımın yanında benle yatmıyor canım ayıp olduğunu düşünüyor inşallah ikna edicem bu sefer
hadi bakalımmsenn giy şıkır şıkırr bak bakalım nasıl oluyo iki sırnaşş iki cilve olsun erkekler dayanamaz zaten öle bak hiçbir zaman aman bugün yapmalıyız olayıyla diil eşinle güzel zaman geçir gün içinde onu sevdiğini aklına getirince zaten olanar oluveriyo :)
aynı yatakta yatmıyor canım önce ona ikna etmem lazım gerisi kolaysenn giy şıkır şıkırr bak bakalım nasıl oluyo iki sırnaşş iki cilve olsun erkekler dayanamaz zaten öle bak hiçbir zaman aman bugün yapmalıyız olayıyla diil eşinle güzel zaman geçir gün içinde onu sevdiğini aklına getirince zaten olanar oluveriyo :)
ohaaa o kadarıda fazlaaa teyzen nie geliokii sen mi davet ettin iptal et bahane yok mu :)aynı yatakta yatmıyor canım önce ona ikna etmem lazım gerisi kolay
burda bir işi varmış onun için canım bahane de bulamadım haftasonuna kadar kalacak bir yolunu bulacaz bakalımohaaa o kadarıda fazlaaa teyzen nie geliokii sen mi davet ettin iptal et bahane yok mu :)
hadi bakalım olsun hayırlısı böleymişş eşini kafala sen kuzucummburda bir işi varmış onun için canım bahane de bulamadım haftasonuna kadar kalacak bir yolunu bulacaz bakalım
Evet o ay kaldim hamileSen kullandn mi canim bu kuru
Hamile kalmssin cnm be guzel maşallahEvet o ay kaldim hamile
Sana tavsiyem cnm bu ay olmicsk tatilden sonra olsun ondan once sunu yapayim gibi dusun cok dusunmek hamile kalmaya engel cidden onumuzdeki maclara bakcaz artikHamilesunlmssin cnm be guzel maşallah
Hayirlisi tebrikkerrkızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Ohhh ne güzel maşallah sana hadi hayırlısı bebeğini kucağına aldığında da haber et hayırlısıHamile kalmssin cnm be guzel maşallah
Ohhh ne güzel maşallah sana hadi hayırlısı bebeğini kucağına aldığında da haber et hayırlısı
Aminn tatlmArkadaşlar herkese allahım gönlünde verdsin
Haklisn tatlm ama insanin elinde dgl biliyorsn ama desiklerini yapmaya calisa c m tatlmSana tavsiyem cnm bu ay olmicsk tatilden sonra olsun ondan once sunu yapayim gibi dusun cok dusunmek hamile kalmaya engel cidden onumuzdeki maclara bakcaz artik
Başka bişey den şans eseri olmamıştır acaba gerçekten bu soğan kurumdan arjadasimkızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?