Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlarrr birşey sorucam size malesef bugün kırmızılarla uyandım soğan kürünü denemek istiyorum bende kaçıncı günü başlamalıyım sizce

Kizlar suan burda olan varmi bana yardimmm lutfen hamilelik testinde hayalet cizgi hamilelikmi degilmi sizce

Kızlarrr birşey sorucam size malesef bugün kırmızılarla uyandım soğan kürünü denemek istiyorum bende kaçıncı günü başlamalıyım sizce
Canım benim bu gün 2. günüm sabah akşam aç karnına içiyorum hastalığımın bittigi 7. günün sabahında başladım ekstra doktor klomen ve femera hapi verdi onalrıda kullandım bitti soğan kürüne devam pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım

canım öyle yazıyor ama valla benım bır 20 dk sonra çıktı.ve hemen acıle gıdıp kan verdım 47 cıktı betahcg. demekkı çok düşük olunca gec çıkıyor.çünkü ben eskıden sabaha kjadar bekletr atmazdım hıc sılık çıkmazdı.eğer sılık çıkıyorsa bence var demektır. bu arada canım 6 haftalık hamılyım ıkı gun önce kahverengı akıntı geldı ben çok onemsememiştım ama dr düşük twhlıkesı deyıp benı 1 gece hastanede yatırdı şu an 5 gun boyunca iğne vuruluyorum.onun dışında çok şükür değişk akıntı kan gelmedi
bende şuan kahverengi akıntı şeklinde kanama var çok az 2 gün oldu. :( sökülemiyorum diyedir belki. Sen sabahmı yaptın testi akşammı yaptın. Birde sen soğan kürüylemi hamile kaldın. Takip ediyordum ama okadar çok yazan varki :9 durumunu bir özet geçersen çok sevinirim. Örnek alayım seni, yaptıklarını uygulayayım. Kaç yıllık evlisin, yaşın kaç, kocanda veya sende ne rahatsızlığı varda soğan kürü uyguladın. Nezamn başladın soğan kürüne, kaç gün uyguladın, polikistikovermisin, gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın, hamile olduğunu öğrendiğinde kaç haftalıktı, birde hamilelik belirtilerin varmıydı, Testi sabah ilk idrarınlamı yaptın. Ben akşam gidip test yapmayı düşünüyorumda, Sabah akşam fark edermi? çok soru sordum, şimdiden çok teşekkürler :)

Benimde adet gunum henuz olmadim ama basim caylyor agris kesici aldim kesmedix birazdan se misafirlerm gelecek sabah kalktim pogca kek kurabiye yaptm mahvoldjm

bende şuan kahverengi akıntı şeklinde kanama var çok az 2 gün oldu. :KK43: sökülemiyorum diyedir belki. Sen sabahmı yaptın testi akşammı yaptın. Birde sen soğan kürüylemi hamile kaldın. Takip ediyordum ama okadar çok yazan varki :9 durumunu bir özet geçersen çok sevinirim. Örnek alayım seni, yaptıklarını uygulayayım. Kaç yıllık evlisin, yaşın kaç, kocanda veya sende ne rahatsızlığı varda soğan kürü uyguladın. Nezamn başladın soğan kürüne, kaç gün uyguladın, polikistikovermisin, gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın, hamile olduğunu öğrendiğinde kaç haftalıktı, birde hamilelik belirtilerin varmıydı, Testi sabah ilk idrarınlamı yaptın. Ben akşam gidip test yapmayı düşünüyorumda, Sabah akşam fark edermi? çok soru sordum, şimdiden çok teşekkürler :)
canım ben 1 buçuk yıllık evlıyım 25 yaşınmdayım.8 aydır bebek bekliyorum esımden varıkosel var dedıler ama sperm testı yaptırdık çok ıyıçıktı.yanı etkılelemiş dedı dr... bende adet duzensızlıgı vardı.en az 35 günde bır göruyrdum.bunun 41 e bıle çıktığı oldu...soğan kurunu düzene gırsın hamıle kalayım dıye uyguladım.gecen ay .uyguladgım ay hamıle kaldım... ne zzaman öğrendın demişsın açıkçası adete 9 gun varken ıdrar testınde sılık olark çıktı.normalde bu mumkun değil bu kdar erken çıkmaz ama ben o ogrendgım gun 28.gundu.... yanı demekkı soğan kuru benı düzene sokmuş ve 28 güne dusurmus ve ben adet gunu öğrenmiş oldum....cnm hersey Allahtan oncelıkle ama soğan kuru bır vesıle evet sayesınde oldu. tavsıye ederım..... canım ben akşam yaptım.o da şöyle oldu.ben bu ayda hamıle olmadgımı düşündüm.o yüzden ınternnetden ovulasyon testı almıştım o gun.akşam bır denedım.ıkı cızgı koyu çıktı.ınternette okdum diyorkı adete yakın çift koyu çıkarsa gebelik testı poztıf olabılıyormus.bende bunu duyunca hemen esım gebelik testı aldı o akşam dedğim gıbı bır 20 dk sonra sılık çıktı.hemen acıle gdiıp kan verdık 49 çıktı betahcg... sanırım 3 buçuk 4 haftakıkmısım .çünkü dr erken yakalamışsın ultrasonda görünmüyor değerın 1500 olmadan görünmez dedı bızde aralıklarla kan verdık 3000 oldu gıttık keseyı gördük 4 buçuk 5.haftada ............belırtı arada çok ahafıf mıde bulantım baş donemme oldu ama ben psıkolojık sandım sonra azaldı kayboldu.acayıp kasık ağrılarım vardı.htta dr bana 1 hafta rapor verdı.düşük tehlıkesı var dedı çok ağrım oldgundan. bırde göğüslerım şişcanım

bende şuan kahverengi akıntı şeklinde kanama var çok az 2 gün oldu. :KK43: sökülemiyorum diyedir belki. Sen sabahmı yaptın testi akşammı yaptın. Birde sen soğan kürüylemi hamile kaldın. Takip ediyordum ama okadar çok yazan varki :9 durumunu bir özet geçersen çok sevinirim. Örnek alayım seni, yaptıklarını uygulayayım. Kaç yıllık evlisin, yaşın kaç, kocanda veya sende ne rahatsızlığı varda soğan kürü uyguladın. Nezamn başladın soğan kürüne, kaç gün uyguladın, polikistikovermisin, gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın, hamile olduğunu öğrendiğinde kaç haftalıktı, birde hamilelik belirtilerin varmıydı, Testi sabah ilk idrarınlamı yaptın. Ben akşam gidip test yapmayı düşünüyorumda, Sabah akşam fark edermi? çok soru sordum, şimdiden çok teşekkürler :)
ben aksam yaptım bence farketmıyor sadece ıdrarını bır sure tut yeterli

Back
X