Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayir canim evlilik hayati boyunca bidefa cift cizgi gordum sonra 10 12 gun lekelennem olduen son kan testi negatif cikdi[/Qcanim peki senn adetlerin duzenlimidirrr gecen ayin kacinda oldun ben 8i oldum 6si olmm gerekiyo olmadim swnce 8inimi bekleyeyim

Merhaba kızlar bende serephone ile 2 ay tedavi gördüm daha sonra kist oluştu ve doktor 1 ay ara verelim dedi ve akıbetinde bana doğum kontrol hapı verdi kullandım bitti haplar ama hala adet olmadım 6 gün geçti normalmidir sizce

Aralığın 9 unda adet oldum ve 6.gün soğan kürü ne basladim.ocağın 2 sine kadar kuru kullandım. AdetiM hala gelmedi.acaba idrar testi yapsam çıkar mı.

Günaydın kızlarrr bu gün kürde 2. günüm kokusu ne kadar kötü de olsa heves ile içiyorum bebeğim için :)

akasyaa benim yumurtalar nasıl bıraktıysam öyle duruyor ya :KK61: doktor ölçtü biçti :KK61:ama kaç mm diye sormadım moralim çok bozuldu :KK61: haftaya çağırdı böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi
Tatlım üzülme yumurtlama gerçekleşsin de varsın geç olsun moralini bozma lütfen.

Back
X