- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
o markanın testleri bazen durduk yere silik çıkabiliyor canım ondan olmuş olabilir ya da dediğim gibi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsincanim iste bu testdi o dediyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o markanın testleri bazen durduk yere silik çıkabiliyor canım ondan olmuş olabilir ya da dediğim gibi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsincanim iste bu testdi o dediyim
Canim bisey dicemmm gecen ay adetini kacinda oldun ben 8inde oldum ama internette hesaplayicidan baktim 6.si olmam gerekio die yaziyo simdi bilrmedim5 ay oldu cnm
Bu ne testi hamilelikmi hamilemisin cnm
Hayir canim evlilik hayati boyunca bidefa cift cizgi gordum sonra 10 12 gun lekelennem olduen son kan testi negatif cikdiBu ne testi hamilelikmi hamilemisin cnm
Hayir canim evlilik hayati boyunca bidefa cift cizgi gordum sonra 10 12 gun lekelennem olduen son kan testi negatif cikdi[/Qcanim peki senn adetlerin duzenlimidirrr gecen ayin kacinda oldun ben 8i oldum 6si olmm gerekiyo olmadim swnce 8inimi bekleyeyim
10 unda oldm ben cnmCanim bisey dicemmm gecen ay adetini kacinda oldun ben 8inde oldum ama internette hesaplayicidan baktim 6.si olmam gerekio die yaziyo simdi bilrmedim
27 gunde 1 oluyom 6 gun sürüyo tatlmKac gunde bi suruyo
Himmm ya ben aralijta 8.inde oldum simdi kacinda olmm gerekioki27 gunde 1 oluyom 6 gun sürüyo tatlm
Kac gune bir oluyon normalde tatlmHimmm ya ben aralijta 8.inde oldum simdi kacinda olmm gerekioki
Normal o zaman tatlm birkqc gun daha bekle30 31 bu normalmii
Tatlım üzülme yumurtlama gerçekleşsin de varsın geç olsun moralini bozma lütfen.akasyaa benim yumurtalar nasıl bıraktıysam öyle duruyor yadoktor ölçtü biçti
ama kaç mm diye sormadım moralim çok bozuldu
haftaya çağırdı böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi
Cnm naptin varmi kirmizilarNormal o zaman tatlm birkqc gun daha bekle
Simdilk yok tatlmCnm naptin varmi kirmizilar
Eee ne guzelll isteeeSimdilk yok tatlm![]()