Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cnm sen hamılemısın 2 aydır adet mı olmuyorsun anlayamadım
Yok cnm 2 aydır adet olamıyordum. Dün oldum işte. Bende polikistik over var 2 ayda bir adet oluyorum bazen düzene giriyor bazen 3 ay bile olmadığı oluyor. kırmızıları görünce seviniyor durumdayım :( Çocuk düşündüğümden beri kırmızıları görünce sevinsemmi adet oldum diye yoksa hamile kalamadığıma üzülsemmi bilemiyorum :(

Çokteşekkürler canım inşallah faydasını görürsün canım15 gün içılıyo dimi
inşallah canım ya umutsuz yorumlarda var umutlu yorumlarda var ama ben bir umut bekliyorum inşşallah Rabbim nasip ederde olur bekleyecegiz canım bunun yanı sıra eşimde sabah akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum bir haftayı bitirince akşamları yapıcam sadece birde günde unutmadıkça bir kaç tane kuru incir yiyorum iyi geldigini söyleyenler var sende bu şekilde başla kuzum

canım ben 1 buçuk yıllık evlıyım 25 yaşınmdayım.8 aydır bebek bekliyorum esımden varıkosel var dedıler ama sperm testı yaptırdık çok ıyıçıktı.yanı etkılelemiş dedı dr... bende adet duzensızlıgı vardı.en az 35 günde bır göruyrdum.bunun 41 e bıle çıktığı oldu...soğan kurunu düzene gırsın hamıle kalayım dıye uyguladım.gecen ay .uyguladgım ay hamıle kaldım... ne zzaman öğrendın demişsın açıkçası adete 9 gun varken ıdrar testınde sılık olark çıktı.normalde bu mumkun değil bu kdar erken çıkmaz ama ben o ogrendgım gun 28.gundu.... yanı demekkı soğan kuru benı düzene sokmuş ve 28 güne dusurmus ve ben adet gunu öğrenmiş oldum....cnm hersey Allahtan oncelıkle ama soğan kuru bır vesıle evet sayesınde oldu. tavsıye ederım..... canım ben akşam yaptım.o da şöyle oldu.ben bu ayda hamıle olmadgımı düşündüm.o yüzden ınternnetden ovulasyon testı almıştım o gun.akşam bır denedım.ıkı cızgı koyu çıktı.ınternette okdum diyorkı adete yakın çift koyu çıkarsa gebelik testı poztıf olabılıyormus.bende bunu duyunca hemen esım gebelik testı aldı o akşam dedğim gıbı bır 20 dk sonra sılık çıktı.hemen acıle gdiıp kan verdık 49 çıktı betahcg... sanırım 3 buçuk 4 haftakıkmısım .çünkü dr erken yakalamışsın ultrasonda görünmüyor değerın 1500 olmadan görünmez dedı bızde aralıklarla kan verdık 3000 oldu gıttık keseyı gördük 4 buçuk 5.haftada ............belırtı arada çok ahafıf mıde bulantım baş donemme oldu ama ben psıkolojık sandım sonra azaldı kayboldu.acayıp kasık ağrılarım vardı.htta dr bana 1 hafta rapor verdı.düşük tehlıkesı var dedı çok ağrım oldgundan. bırde göğüslerım şişcanım
Ne güzel cnm ya MAŞALLAH. ALLAH size bağışlasın. Tüm bebek bekleyenlere nasip etsin. Benim eşimdede varikosel var. Ameliyat oldu. 3 ay sonra sperm testi verecek. Bakalım İNŞALLAH düzelir. Çok düşük değil gerçi ama benim adet sorunumla birlikte sorun olmuş demekki olmuyor :( Kader kısmet çok şükür yinede. ALLAH dermansız dert vermesin
Daha kötüsüyle sınamasın.

Arkadaşlar merhaba bende bu yolda çok uğraş vermiş çok üzülmüş yıpranmış biryim pco luyum iki senedir korunmuyorz aşılama yaptık olmadı ne ilaçlar kullandım neler neler yaptım artık ne doktor görmek istiyorum ne ilaç ne hastane bebek magazalarının önünden bile geçmek istemiyorum Allah kimseyi bu yokda bekletmesin bir tek soğan kürünü denemedim bu ay başlicam ona burda ıkudum çoğu kişi hamile kalmış umarım bendede işe yarar
eşinde sıkıntı varmı hiç baktırdınızmı eşine ?

inşallah canım ya umutsuz yorumlarda var umutlu yorumlarda var ama ben bir umut bekliyorum inşşallah Rabbim nasip ederde olur bekleyecegiz canım bunun yanı sıra eşimde sabah akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum bir haftayı bitirince akşamları yapıcam sadece birde günde unutmadıkça bir kaç tane kuru incir yiyorum iyi geldigini söyleyenler var sende bu şekilde başla kuzum
Sağol canım denicem inşallah önümüzdeki ay bizimde göbeğimiz dolar :)

5 aylik evliyim hic korunmadk adetim duzenlidir normalde 27 gunde 1 olurm hic sasmaz ama 3 gun oldu adet olmadm

5 aylik evliyim hic korunmadk adetim duzenlidir normalde 27 gunde 1 olurm hic sasmaz ama 3 gun oldu adet olmadm
Canim naptin adet sancilarin varmi gecikmeyle beraber yoksa normal mu ne guzel adet olmadin hamile olabilursin buyuk bi ihtimal canim neden idrar testi alip yapmazsin kiii vslla senn yerine ben heyecanlandim

Canim naptin adet sancilarin varmi gecikmeyle beraber yoksa normal mu ne guzel adet olmadin hamile olabilursin buyuk bi ihtimal canim neden idrar testi alip yapmazsin kiii vslla senn yerine ben heyecanlandim
Tatlm hic adet sancm yok ki ama sali gunu yani adet gunumde test yaptm negatif cikti ki hamile deglm yani ilk defa boyle gecikti reglim.

Arkadaslr ben adet oldum acaip kasiklrimda agri ve agrilsr batms seklinde sanci veryo neden bole.olur gecen ay karnim.com agridi bu ayda kasiklrma batmalsr.olyor ilk defa normalde sancili hic gecrmezdim

Aynen ise ysramadi cnm nspmayi dusunuyon bende senn gbyim
Canim ben ne yapcam bilmyrm gecen yaz gttm esimde gtti sorun yok dediler yarin randevu alamadim pazrtesye kadar adetim kalmaz yarin sabah erkenden gideyim dyorum bana Tolga ecemis die unlu bir doktoru tavsiye ettiler onun yardimcisi ile grstum onada gideblrm sonra amaaaaannnn bosver vazgec unut dusunme akisina birak dyorum cok kararsizm gercekten cok

benım tamda bır sorunm yoktu. 35 günde bır adet oluyordum bu bazen 36 38 hatta 41 e bıle çıktgı oldu... yanı bıraz duzensızlık vardı cnm
canım aklıma bir şey takıldı soğan kürünü yaparken kabuğunu tamamen soydun mu yoksa soymadan mı kaynattın ?

canım benimde hiç kanamam olmadı şuan hamileyim yani kanamayla bi ilgisi yok hani esnek diyolar ya bizimki esnekti ondan kanamadı
Ayyy canimm gercektenmii valla icim rahatladi neden kanamadi diyodum bende bide doktora hic gitmedim de bozulmamis olabikurmi ama icine aliyo bide allh bagislasin cok sewindim hamile olmana peki doktora gittiginde anladimi kanamadigini yada sen soledinmi bakinca bisey dedimiii cvplarsan sevinirim cnm

Yok cnm 2 aydır adet olamıyordum. Dün oldum işte. Bende polikistik over var 2 ayda bir adet oluyorum bazen düzene giriyor bazen 3 ay bile olmadığı oluyor. kırmızıları görünce seviniyor durumdayım :KK43: Çocuk düşündüğümden beri kırmızıları görünce sevinsemmi adet oldum diye yoksa hamile kalamadığıma üzülsemmi bilemiyorum :KK43:
anladım canm ya çok zor bır durum .Allah yardımcn olsun inşallah

Back
X