Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm ilk gece kanamann olmamasiyla gebelijle bir ilgisi olabilirmi benim olmadi dojtorada gitmedim normal cinsel iliskim var
Bendede kan gelmedi cnm ama onun gebelikle bivilgisi yok benim canim cok yaniyo hala iliskiye girerken eger yirtilmams olsaydi icine alamazdnki

canım benimde olmadı kanamam bende doktora gitmedim bunun için onun etkisi olabilme ihtimali var mı acaba ?
Iste bebde diorum olabilirmi dieee nasil ogrencez artik doktora gebelik icin gidince ben hic bisey demicem bakalim diktor bilicekmi bi sikinti varsa soler

Be
Canim bide sende hic doktora gitmemissin belki bununla ilgili bi sorun varsa bilmiyoruzdur..degilmi cnm sende ankaradamisin
Ben 1 kez gittm doktora ultrasonla yumurtalikla r ima bakti temiz dedi hamile kalirsn ama bu kez gitmeyi dusunuyorum randevu alabilirsem adetimde. Ben istanbulda yim cnm

senin sorunun neydi canım benimde soğan küründe 12. günüm yumurta tembelliği var inşallah iyi gelir banada vesile olur
benım tamda bır sorunm yoktu. 35 günde bır adet oluyordum bu bazen 36 38 hatta 41 e bıle çıktgı oldu... yanı bıraz duzensızlık vardı cnm

Canim merhaba bebisisini sag salim tez zaman kucagina alirsin insallah. Beni sana sorum olucakti cevaplarsan cok sevinirim. Bende sogan kuruni arastiryorum ama dusuge neden oluyo diyenlerde oldu kafam karisik. Sen adetin bittikden nezaman sonra baslamistin bide kac gun surdurmustun . Simdiden Teşekkürler.
canım ben adetımın 5.gunu başladım . 15 gun kullandım sabah akşam yaptım içtim. düşüğe sebep olur demişsın ama ben anlayamadım zaten hamıle olamadgımız için kullanıyoruz nasıl düşüğe sebep olabılırkı

Yakınım aslında. Daha önce de biri yazmıştı aynı hastane uygunmuş fiyatları. Yanlışlık olacağını sanmıyorum.
evet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?

Back
X