Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen benimkisi de oyle valla bana az once aramis telefon da diyo banyo yapacan dimi bugun tamam merak etme dedim bekl3 beraber banyo yapariz diyo :)) bakalm hayirlisi insallah bu ay hamile kaliriz ben yarın ovulasyon testi ne basliycam inşallah
Evet biz bebek icin yapyoruz ama onlar zevkleri icin olsun yokluklrida hep zor bizde banyolrmizj hep beraber yapsriz esimle :-D

Hic mi kalkmadin benim afdersin idrarim gelyor ve mecburen lavobaya cikmk zorunda kalyor illa gelyor yani bir iki defa bende yattim ama sabah kadar degil 40dakika filan bende ole yavas yavas kapttm cok hareket etmeden masalef olmadi yine ama
Hiç kalkmadım canım ve bunu o ay üç kez yaptım sadece
İlişkiden önce git wc ye :)

Ayy cok sevindim canim insallah rabbim saglicakla kucagina almayida kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin insallahh. Bende gecen ay soğan kuru yaptm ama olmadi 4 gun adetimi geciktirdi. Simdi adetimin 6. Ci gunundeym inşallah benimde seninki gibi olur. Bisey sorqcm iliskiden sonra orayi mi bezle kapattn anlatirmisin bende oyle yapim bu ay :KK66:
Evet canım hemen baş ucuma koydum bezi benim tarafımdaydık yattakta bezi koydum birqz bekledim sonra eşimin yardımıyla pijama giydim kıcımı söndüm yattım ;)

siz kaç gün arayla birlikte oluyorsunuz. Ya 2 buçuk yıldır evliyim hala ilişkiye girerken ağrı oluyor. Polikistikoevrlerda vajinada daralma oluyormuş acaba öyle bişeymi :KK43:(((((((((((((((
Merhaba canım bende 2,5 yıllık evliyim bnde de ara ara acı olur. çok kuru olduğunda özellikle ağrı oluyor.

siz kaç gün arayla birlikte oluyorsunuz. Ya 2 buçuk yıldır evliyim hala ilişkiye girerken ağrı oluyor. Polikistikoevrlerda vajinada daralma oluyormuş acaba öyle bişeymi :KK43:(((((((((((((((
b
Hiç kalkmadım canım ve bunu o ay üç kez yaptım sadece
İlişkiden önce git wc ye :)
Ben iliskiden once gidiyorum wc ye ama yinese iliski de yeniden gelyor ben incir aldim geldim ancak adetim biteli 3gun fan oldu yinede kullnmaya baslasm mi ki adetin 2.gunu yazyor ama

Evet canım hemen baş ucuma koydum bezi benim tarafımdaydık yattakta bezi koydum birqz bekledim sonra eşimin yardımıyla pijama giydim kıcımı söndüm yattım :KK66:
Ayu bende hep bir mudddet yatmaya calsyorum ole hemen kalakmyrm esim gydryo camasrimi hatta esim altima yastik koyup affedrsini hemen cikmyi ayaklrmi kaldrgi bile oldu ama sabaha kadar uyuyamam ole cisim beni skstryoo iyce mecbur wc ye gdyrmmm m

Inciri yesek fayda etmez mi ki ya :-D ben tam dogurgan donemimdeym simdi naslasm faydasi olur mu ki

Napayim canim ayni sen neler yapıyorsun hayatım :KK66:
ayni canım bende ugrasiyorum kurlerle yaa hemen hamile kalmak istiyorum cok mutsuzum hani biseyi henen olsun istersin ya iste ole bende bebisim hemen olsun istiyorum tabi allah bilir zamanini saatini ama kendimi tutamiyorum napicammm daha hic bi doktorada gorunmedim bi dorun varki olmuyodur dimi yani 7 ay az bi zaman ddegill

ayni canım bende ugrasiyorum kurlerle yaa hemen hamile kalmak istiyorum cok mutsuzum hani biseyi henen olsun istersin ya iste ole bende bebisim hemen olsun istiyorum tabi allah bilir zamanini saatini ama kendimi tutamiyorum napicammm daha hic bi doktorada gorunmedim bi dorun varki olmuyodur dimi yani 7 ay az bi zaman ddegill
YoK canim illa sorun olmasina gerek yok herseyin bi zamani var elbette bak bende oyleyim 5 ay oldu olmadi. Ama keske bi hormon testlerine baktirsaydn bak bende hic sorunum olmadgni dusunurdm prolaktinim yuksek cikti ama inşallah senin oyle bisey yoktur. Bu ay da bekle inşallah hamile kalirsin ki adet okursan muhakkak 3. Cu gunu git tahlillerini yaptır bence

YoK canim illa sorun olmasina gerek yok herseyin bi zamani var elbette bak bende oyleyim 5 ay oldu olmadi. Ama keske bi hormon testlerine baktirsaydn bak bende hic sorunum olmadgni dusunurdm prolaktinim yuksek cikti ama inşallah senin oyle bisey yoktur. Bu ay da bekle inşallah hamile kalirsin ki adet okursan muhakkak 3. Cu gunu git tahlillerini yaptır bence
Saol canim bisey sorcam sari akuntim var ne anlama geliyo ki iltihap faln olabilirmi ins yokturda okadar sogan suyu ictim bide

Saol canim bisey sorcam sari akuntim var ne anlama geliyo ki iltihap faln olabilirmi ins yokturda okadar sogan suyu ictim bide
Benim daha bekarkene vardi sari akintim kac kez akintim icin gittm doktora gittigm her doktor normal dedi test yapti hepsi normal sorun yok dedi iltihap anlamina gelmiyo yani cnm rahat ol bendede var

Simdide varmi sende canim

Back
X