Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben denedim biraz düzensiz ama. Ne adet olabildim ne hamile :KK43: 2 ay sonra adet oldum oda baya baya az kahverengi akıntı şeklinde :KK43: 12 sinde bitti 4 gün oldu 7. günde başlaytacağım tekrar soğan kürüne. Şuan ben hait kökü suyu içiyorum eimde çakşir otu suyu. Keçiboynuzuda kaynatıp içiricem bakalım. Bu arada eşim ameliyat oldu varikoselden 1 ay oldu. Sperm sayıları düzelmişmidir. boşuna uygulamıyım
canım senin kist varmıydı yani bence bırakma hem düzensiz kullanmışın üstelik nasıl yaptın püf noktaları var soğan kürünün... eşinin sperm sayılarının düzelip düzelmediğini bilemem ama keçi boynuzu doğal sonuçta bi zararının olacağını düşünmüyorum

SEN NELER YAPTIN DOKTOR NASIL BİR TEDAVİ UYGULADI CANIM_?
Gonal f ve ovitrella vurundum ben bir ay ve hamile kaldim o gebelik dusukle sonuçlandı. Sonra yine aynısını yaptik bu sefer olmadi iki ay kendi halimize birakti bizi ben de o ara sogan kuru yaptim kendime esime de keci boynuzu ama esim gnc nin ilaçlarından da kullaniyodu 6 aydir doktor verdi bi de ignesi vardi on gunde. Bende de pco oldugundan yumurtlama günüm filan da tam belli olmuyo bizde o ay olmaz zaten diye hic dikkat etmedik adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Iste böyle canim bizim bebisin hikayesi :) darisi sizlere olsun insallah

Gonal f ve ovitrella vurundum ben bir ay ve hamile kaldim o gebelik dusukle sonuçlandı. Sonra yine aynısını yaptik bu sefer olmadi iki ay kendi halimize birakti bizi ben de o ara sogan kuru yaptim kendime esime de keci boynuzu ama esim gnc nin ilaçlarından da kullaniyodu 6 aydir doktor verdi bi de ignesi vardi on gunde. Bende de pco oldugundan yumurtlama günüm filan da tam belli olmuyo bizde o ay olmaz zaten diye hic dikkat etmedik adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Iste böyle canim bizim bebisin hikayesi :) darisi sizlere olsun insallah

inşallah canım hayırlısı ile Rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı gittim 3 tane yumurtam olmuş biri 13mm biri 14mm diğeride 15mm bugün adetimin 11 günü doktor pazartesi tekrar çağırdı ama moralim bozul sanki iyi değil gibi

merhaba arkadaşlar. ben de sizler gibi hamile kalmaya çalışıyorum. yüksek fsh(19), gonal f ile bile oluşmayacak düşüklükte yumurta eksikliğine sahibim. doktora son gittiğimde hiç boş yere uğraşma tüp bebek yap dedi. bu ay soğan kürü yaptım. adetimden hemen sonra başlamıştım. iki gün içtikten sora çok az bir kanamam oldu ve birkaç gün devam etti. tekrar küre devam ettim. şu an normal adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. kafam çok karıştı sonradan gördüğüm lekelenme adet döngümü değiştirmiş olabilir mi. şu an köydeyim o yüzden gebelik testide alamıyorum. (hoş ya tek çizgi korkusu test yapmama bile engel olur ama...) aranızda benim durumumu yaşayan olumlu veya olumsuz sonuç alan arkadaşlarım lütfen yorum yazabilir misiniz.

merhaba arkadaşlar. ben de sizler gibi hamile kalmaya çalışıyorum. yüksek fsh(19), gonal f ile bile oluşmayacak düşüklükte yumurta eksikliğine sahibim. doktora son gittiğimde hiç boş yere uğraşma tüp bebek yap dedi. bu ay soğan kürü yaptım. adetimden hemen sonra başlamıştım. iki gün içtikten sora çok az bir kanamam oldu ve birkaç gün devam etti. tekrar küre devam ettim. şu an normal adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. kafam çok karıştı sonradan gördüğüm lekelenme adet döngümü değiştirmiş olabilir mi. şu an köydeyim o yüzden gebelik testide alamıyorum. (hoş ya tek çizgi korkusu test yapmama bile engel olur ama...) aranızda benim durumumu yaşayan olumlu veya olumsuz sonuç alan arkadaşlarım lütfen yorum yazabilir misiniz.
Canım bu Kür rahimde olan akıntı iltahap ve kisti bile alıyor 3 gun kanama oldu demişsin sanırım adet döngünü artık o 3 günden sonrasına göre hesapla fazla stres yüzünden benimde başıma geldi stresten oluyor o ayda 2 kez regl görmek ama bana kalırsa bir test yap eğer negatifse en azından o üçgünlük kanamayı baz alır ona göre yumurtlama Günlerini öğrenir o Günler'de deneme yaparsın hadi inşallah Allah gönlüne göre versin

bugün meryem suresinedede soğan küründede 10. günüm.3 ay önce kürtaj oldum. çook ağladım hala da aklıma geldikçe ağlarım 9 haftalıkken kalbi atmadı.rabbbim hepimize bebk nasip etsin çook istiyorum hayırlısıyla inşallah.hepimize nasip etsin bu sitede olanların..:110:

kızlarr merhabaa hamile kalmak için uğraş verenlerdenim geçen ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ovitrella vuruldu ama bugün adet oldum bu ay doktora gitmemeye karar verdim soğan kürü uygulicam adetimin bittiği gün başlicam fakat bilenlerden deneyenlerden öğrenmek istiyorum soğan kürü uygularken yumurtlama dönemime denk gelio bu olumsuz bi durum oluşturmaz değilmi 1 yıl kadar önce soğan suyu içmiştim bende sonraki ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu şimdide başlicam şifa olur inşallh deneyen herkese

Merhaba kizlar sogan kurune ne zaman basladiniz ? Ve kac gun devam ettniz ben nette okudum 15 gun icmek gerekiyormus sonra 6 ay ara verilmesi gerekiyormus ki ins bu aralarda hamile kalinir... adetten kac gun sonra basladiniz onu sormak istiyorum gercekten etikisini i ay sonu goren varmi ?

kızlarr merhabaa hamile kalmak için uğraş verenlerdenim geçen ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ovitrella vuruldu ama bugün adet oldum bu ay doktora gitmemeye karar verdim soğan kürü uygulicam adetimin bittiği gün başlicam fakat bilenlerden deneyenlerden öğrenmek istiyorum soğan kürü uygularken yumurtlama dönemime denk gelio bu olumsuz bi durum oluşturmaz değilmi 1 yıl kadar önce soğan suyu içmiştim bende sonraki ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu şimdide başlicam şifa olur inşallh deneyen herkese
yumurtlama dönemine denk gelmesinde olumsuz bi durum oluşturmaz benim bildiğim adet döneminde içilmemesi gerekir senin hamile kalamama nedenin ne yani tahlil ultrason falan yaptırdınmı

yumurtlama dönemine denk gelmesinde olumsuz bi durum oluşturmaz benim bildiğim adet döneminde içilmemesi gerekir senin hamile kalamama nedenin ne yani tahlil ultrason falan yaptırdınmı

tahlillerim yapıldı ultrason yumurtalar hepsi normaldi yumurta büyüdü çatlatma vuruuldu ama tutmadı fakat hormon testlleri yapıldı tsh yüksek çıktı sonra dahiliyeye yönlendirdi doktorum muhtemel bu hormon yüksekliği engel oluyo ilaç kullanıyorm 2 aya yakındır düşüyo gibi bu ay da soğan kürü yapıcam bu arada tsh de düşmüş olur inşallah olması gereken değere ulaşır ve hamile kalırım inşallah

tahlillerim yapıldı ultrason yumurtalar hepsi normaldi yumurta büyüdü çatlatma vuruuldu ama tutmadı fakat hormon testlleri yapıldı tsh yüksek çıktı sonra dahiliyeye yönlendirdi doktorum muhtemel bu hormon yüksekliği engel oluyo ilaç kullanıyorm 2 aya yakındır düşüyo gibi bu ay da soğan kürü yapıcam bu arada tsh de düşmüş olur inşallah olması gereken değere ulaşır ve hamile kalırım inşallah
canım ben şuan hamileyim bende kistde vardı senin gibi tshda yüksekti bende ilaç kullanıyorum tshın yüksek olmasıda dediğin gibi hamileliği engelliyo ayrıca hamile kalırsanda tsh çok önemli yüksek olursa düşük gebeliğe ve IQ düşüklüğüne yol açıyo kontrol altında olman gerekiyo benim genelde hep yüksek çıkardı hamile kaldığım ayda düşmüştü ama hamile kalınca fırladı aklında bulunsun hamile kalınca tsh yükseliyo bayağı ona göre doktorunla konuşur ilaç ayarlaması yaparsın

zuhall cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin doktorum hamile kalırsan hemen gel ilaç yükseltcez dedi peki hamileliğinde şimdide ilaç kullanıyomusun benim değerim geçen ay 9du şimdi 5e düşmüş inşallh bu ay dahada düşer hamile kalırım sen hamile olduğunda kaçtı değerin lütfen bilgilendirirmisn

Benim daha bekarkene vardi sari akintim kac kez akintim icin gittm doktora gittigm her doktor normal dedi test yapti hepsi normal sorun yok dedi iltihap anlamina gelmiyo yani cnm rahat ol bendede var
merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor birde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :(

merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor birde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :KK43:
Canim yamma acima bendede iliski sirasinda oluyo çünkü bende kuruluk var. Sogan kurude bende kurul u k yapti kullandgm zaman ama sende akinti yapiyorsa iyi bişey bu bence iltihap sokuyor olmali

Back
X