Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bende sogan kurunu yaptim
ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili[/QUOTE]
Oluyormu Acaba.[/QUOTE]
Merhabalar ben geçen ay 5 gün içebildim bu ayda 11. günüm bugün günde bir bardak içiyorum soğandan mı bilmiyorum ama bende iltahaplı akıntı var bu ay. ayrıca eşim boşaldıktan sonra vajina içimde yanma oluyor. doktora gitmem gerek aslında ama ep erteliyorum kötü birşey duymaktan korkuyorum. sende akıntı yoksa demekki enfeksiyon yok .İncir kürünü hiç denemedim.

Merhaba bende sogan kurunu yaptim
ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili
Oluyormu Acaba.[/QUOTE]
Merhabalar ben geçen ay 5 gün içebildim bu ayda 11. günüm bugün günde bir bardak içiyorum soğandan mı bilmiyorum ama bende iltahaplı akıntı var bu ay. ayrıca eşim boşaldıktan sonra vajina içimde yanma oluyor. doktora gitmem gerek aslında ama ep erteliyorum kötü birşey duymaktan korkuyorum. sende akıntı yoksa demekki enfeksiyon yok .İncir kürünü hiç denemedim.[/QUOTE]

Soğan kurunu 2.adetime 10 gün kala tekrardan 10 gün yapicam.şuan incir kurunde 6.günüm.ama doğruyapiyomuyum anlamadim.saracoglunun sitesinde 15-16 iincirden diyo.bir başka programda videosununda 6-7 incir diyo hangisini yapsam sasirdim.

bende soğan kürüne başladım 2.günümdeyim arada kasıklarınızda ağrı oldu mu kürü kullananlar? ve doğum kontrol hapını bıraktım geçen ayın sonunda soğan kürü hemen etkisini gösterir mi? bilen var mı?

Kızlar merhaba ben 17 gün önce kist patlamasından dolayı ameliyat oldum. Iltihap oluşmasından korkuyorum. Soğan kurunu denesem zararı olur mu acaba?

evet benim kasıklarımda ağrı oldu ...adet ağrısı gibi değil gibi anlayamadım ama arada ağrı oldu...ii akşamlar:)) ben tam 12 gün kullandım artık dayanamıcam dün bitti 15 güne bile varamadım yani ama ben günde saraçoğlunun dediği gibi iki bardak içtim ama açlığa ve tokluğa pek dikkat etmedim doğrusu.

amin canım ben salatada kullandığımız mor lahananın tsh yükselttiğini duymuştum doktora sorduğumda o tsh düşük yani hormonları hızla çalışanlar yediğinde iyi olmuyo sen yiyebilirsin bide iyotlu tuz kullan yemeklerinde dedi bende iyot kullanıyodum zaten ama tuzu az kullanırım normale göre şimdi biraz daha arttırdım sende çok tuzlu yicek yeme ama biraz arttırabilirsin

Merhaba canım bende 2,5 yıllık evliyim bnde de ara ara acı olur. çok kuru olduğunda özellikle ağrı oluyor.
sendede polikistikover varmı valla sabah oluyor kocamı çok özlüyorum birlikte olmak istiyorum yanımda olmadığı için. akşam oluyor yanımda ama busefrde istemiyorum ağricak diye:S

evet ben o püf noktalara bakamadım. bu arada ben 7. günü kaçırdım bugün 9. günü yapsam olurmu soğan kürünü

kızlar benim 2 yıldır kistlerle başım dertte . evlenene akdar 4 - 5 çeşit ayrı doğum kontrol hapı kullnadım . ilaçları içince kistler gidiyor , bırakınca tekrar oluşuyordu . ve kistlerim çok büyük 6 7 cm filan . çok ağrılı sancılı dönemlerim oluyordu . geçen sene martta kistim patladı ve acil ameliyat oldum açık ameliyat şeklinde . eylül ayında da evlendim . doktorlar hiç korunmamı söylediler . hemen hamile kalmamın zor olduğunu filan . bu arada kistlerim tekrarladı . 5 aydır korunmuyoruz . bir kimyasal gebeliğim oldu . geçen ayda serephone ve çatlatma iğnesi yaptrdım . yine olmadı . 2 ay nadasa bıraktı doktorum . bu süreçte soğan kürü düşünüyoruma am benim kistlerim çok büyük ve patlmasından korkuyorum . çünkü o döenm yaşadığım acı ve korkuyu ben biliyorum . yumurtalığımına lınma ihtimali vardı . nette bir kaç yerde okudum az da olsa kistin patlama sıkıntıısnı yaşayan olmuş . çok dardayım ne yaapcağım bilmiyorum .

Canım bekarken bende de o kistler vardı hatta bi keresinde gece acillik olmuştum bama o zaman senin çocuğun olmaz demişti doktorlar şuan evliyim evlendiğim günden itibaren doğum kontrol hapı kullandım 4 aylık evliyken tek bi gün içmeyi unuttum ve hamile kaldım canım soğan kürünü dene istersen canım

denemek istiyorum ama kistin patlamasından korkuyorum .

sendede polikistikover varmı valla sabah oluyor kocamı çok özlüyorum birlikte olmak istiyorum yanımda olmadığı için. akşam oluyor yanımda ama busefrde istemiyorum ağricak diye:S
bildiğim kadarıyla yok.ilk evlendiğimizde doktora gitmiştim gebe kalmak için bir sorun yok demişti. ama üzerinde bayag geçti o dönem düşünmüyorduk bebek. birde doktor hangi tesleri yapıyor bu polikisik over için yada genel olarak gebelik öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…