Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet ben o püf noktalara bakamadım. bu arada ben 7. günü kaçırdım bugün 9. günü yapsam olurmu soğan kürünü
canım netten araştır çünkü soğan kürünün etkili olması için tarife uymak gerek 7 günü kaçırdım derken o gün içmedinmi yani devam et yine 15 gün içmen gerekiyo içmediğin gün olsa bile tamamla 15 güne sonrada 6 ay ara veriyosun

canım sana soğan kürünü kesin kullan diyemem çünkü senin durum biraz daha farklı kist patlamasından bahsetmişin sana şunu diyeyim bendede kist vardı ama öle çok büyük değil soğan kürünü çok duydum ben hastanede çalışıyorum ve doktora doğal ne önerirsinz dediğimde direk soğan kürü dedi bi hastasının kistide çok büyükmüş soğan kürü sayesinde küçülmüş bayağı ama senin durum farklı olduğu için doktora söleyip ole başlıcaksan başla

kızlar soğan kürünü yaparken bazı yerlerde soğanı kabuksuz kaynatın bazı yerlerde kabuklu kaynatın denılıyor nasıl olacak bir bilginiiz varmı?

Merhaba ). Hamilelikle ilgili araştırma yapıyordum bu topiği buldum. Nerdeyse baştan sona okudum . Ben ağustosta 12 haftalık düşük yaptım..zor günlerdi gerçekten rabbim kimseye göstermesin ıkı haftalık bi kurtarma çabası ve sonuç düşük .. Hiçbirsorun olmadığı halde hamile kalamıyorum .. Burayı gördükten sonra başlamaya karar verdim.. Bugün başladım sogan ve kuru incir kürüne inşAllah hamile kalırımda burdakı herkese hasankeyf gibi umut olurum...allah herkese nasip etsin bu duyguyu..

Bu arada yazımda yanlışlar varsa onceden özür dilerim azeri olduğum için pek ıyı yazmamış olabılırım :)

ben dede ağrı yaptı ama iltahap söktüğü için ağrı yapıyomuş.bence devam et ben faydasını geçen sene gördüm temmmuzda kulllandım ağustosta hamileydim ama kalbi durdu aldılar.şimdi tekrar başladım 12 gün kullandım ama daha adet günüm gelmedi 27-28 gibi adet olmam lazım olursam gelecek ay 10 gün daha denicem inşallah hayırlısıyla bebişimiz .olur.
dediğim gibi ben kabuklarını soymuştum gecen yıl, bu yılda yine soyarak kaynattım.ii akşamlar

İnşAllah

hoşgeldin aramıza rabbim sanada nasip etsin çook teşekkürler:)

evet canm doktorum iyotumn yüksek olduğunu söyledi iyotsuz tuz kullan dedi öyle yapıyorm artk bu ay cok kafama takmiıyrm ilaçımıda günde 2ye cıkardı bi an önce düşer inşllh hamile kalırım

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım aklıma şu sual takılıyor soğan kürünü kulanmaya başlandığı an ilişkiye ne zaman girilecek yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım aklıma şu sual takılıyor soğan kürünü kulanmaya başlandığı an ilişkiye ne zaman girilecek yardımcı olurmusunuz
soğan kurunu ben adet bitiminde başlayıp 12 gun fln kullanmştım ve 2 gunde bi ilişki yaşıyoduk

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım soğan kürünü kullanmaya başlandığı vakit ilişkiye ne zaman girilecek

soğan kurunu ben adet bitiminde başlayıp 12 gun fln kullanmştım ve 2 gunde bi ilişki yaşıyoduk

teşekkür ederim

bence denemekte fayda var.hiçbişey kaybetmessin farzedelim olmadı rahimini temizlenmiş olur çünkü ilk kullandığımda doktor bana rahimin temiz demişti. o yüzden belki tüp bebek için uygun bi zemin olur.bence hiçbi zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…