canım netten araştır çünkü soğan kürünün etkili olması için tarife uymak gerek 7 günü kaçırdım derken o gün içmedinmi yani devam et yine 15 gün içmen gerekiyo içmediğin gün olsa bile tamamla 15 güne sonrada 6 ay ara veriyosunevet ben o püf noktalara bakamadım. bu arada ben 7. günü kaçırdım bugün 9. günü yapsam olurmu soğan kürünü
canım sana soğan kürünü kesin kullan diyemem çünkü senin durum biraz daha farklı kist patlamasından bahsetmişin sana şunu diyeyim bendede kist vardı ama öle çok büyük değil soğan kürünü çok duydum ben hastanede çalışıyorum ve doktora doğal ne önerirsinz dediğimde direk soğan kürü dedi bi hastasının kistide çok büyükmüş soğan kürü sayesinde küçülmüş bayağı ama senin durum farklı olduğu için doktora söleyip ole başlıcaksan başlakızlar benim 2 yıldır kistlerle başım dertte . evlenene akdar 4 - 5 çeşit ayrı doğum kontrol hapı kullnadım . ilaçları içince kistler gidiyor , bırakınca tekrar oluşuyordu . ve kistlerim çok büyük 6 7 cm filan . çok ağrılı sancılı dönemlerim oluyordu . geçen sene martta kistim patladı ve acil ameliyat oldum açık ameliyat şeklinde . eylül ayında da evlendim . doktorlar hiç korunmamı söylediler . hemen hamile kalmamın zor olduğunu filan . bu arada kistlerim tekrarladı . 5 aydır korunmuyoruz . bir kimyasal gebeliğim oldu . geçen ayda serephone ve çatlatma iğnesi yaptrdım . yine olmadı . 2 ay nadasa bıraktı doktorum . bu süreçte soğan kürü düşünüyoruma am benim kistlerim çok büyük ve patlmasından korkuyorum . çünkü o döenm yaşadığım acı ve korkuyu ben biliyorum . yumurtalığımına lınma ihtimali vardı . nette bir kaç yerde okudum az da olsa kistin patlama sıkıntıısnı yaşayan olmuş . çok dardayım ne yaapcağım bilmiyorum .
kabuğunu soyacaksın cnmkızlar soğan kürünü yaparken bazı yerlerde soğanı kabuksuz kaynatın bazı yerlerde kabuklu kaynatın denılıyor nasıl olacak bir bilginiiz varmı?
ama çoğu yerde kabuklu yazıyor canım saraçoğluda öyle diyor?
o zaman soyayım bende ya adet olacakmışım gibi belimde ağrı yapıyor hemde çok ağrıyor normalmı kicanım kahverengi kabuğu soyulacak. faydasını gören arkadaşlarım ve ben hep öyle yapmıştık.ii akşamlar
İnşAllahben dede ağrı yaptı ama iltahap söktüğü için ağrı yapıyomuş.bence devam et ben faydasını geçen sene gördüm temmmuzda kulllandım ağustosta hamileydim ama kalbi durdu aldılar.şimdi tekrar başladım 12 gün kullandım ama daha adet günüm gelmedi 27-28 gibi adet olmam lazım olursam gelecek ay 10 gün daha denicem inşallah hayırlısıyla bebişimiz .olur.
dediğim gibi ben kabuklarını soymuştum gecen yıl, bu yılda yine soyarak kaynattım.ii akşamlar
bende kabuğunu soydum çünkü nette öle diyo saraçoğluda öle diyodu yani dışındaki ince kahvarengi kabuğu soyulacakama çoğu yerde kabuklu yazıyor canım saraçoğluda öyle diyor?
Merhaba ). Hamilelikle ilgili araştırma yapıyordum bu topiği buldum. Nerdeyse baştan sona okudum . Ben ağustosta 12 haftalık düşük yaptım..zor günlerdi gerçekten rabbim kimseye göstermesin ıkı haftalık bi kurtarma çabası ve sonuç düşük .. Hiçbirsorun olmadığı halde hamile kalamıyorum .. Burayı gördükten sonra başlamaya karar verdim.. Bugün başladım sogan ve kuru incir kürüne inşAllah hamile kalırımda burdakı herkese hasankeyf gibi umut olurum...allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
Bu arada yazımda yanlışlar varsa onceden özür dilerim azeri olduğum için pek ıyı yazmamış olabılırım :)
amin canım ben salatada kullandığımız mor lahananın tsh yükselttiğini duymuştum doktora sorduğumda o tsh düşük yani hormonları hızla çalışanlar yediğinde iyi olmuyo sen yiyebilirsin bide iyotlu tuz kullan yemeklerinde dedi bende iyot kullanıyodum zaten ama tuzu az kullanırım normale göre şimdi biraz daha arttırdım sende çok tuzlu yicek yeme ama biraz arttırabilirsin
soğan kurunu ben adet bitiminde başlayıp 12 gun fln kullanmştım ve 2 gunde bi ilişki yaşıyodukArkadaşlar aranıza yeni katıldım aklıma şu sual takılıyor soğan kürünü kulanmaya başlandığı an ilişkiye ne zaman girilecek yardımcı olurmusunuz
....biz 1,5 yıldır evliyiz doktor bize tüp bebek önerdi soğan kürünü hiç uygulamadım çaresizim ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?