- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif edermisin cnm polen ve ar sutunu nasl hazirliyosn ve nasil iciyorsun erkeklik hormonunu nasil dusrdun bide pco gectimi sendesoğan suyuda yaptım bütün kistlerim gitti iyi geldi bu sefer troid çıktı o düzene girdi erkeklik hormonum çıktı :) bitmedi bir türlü bana tek iyi gelen arı sütü ve polen oldu hemen hamile kaldım canım. yalnız pkodan kurtuluş çok zor canım Allah kolaylık versin.
Bende bu ay başladım âyın 15 ine kadar kullanacağım bat 1 mart bakalm nasiipKızlarr kimler başlıyo buay soğana.. Destekleşelin birlikte
Hayırlısı cnm allah kolaylık versinBende bu ay başladım âyın 15 ine kadar kullanacağım bat 1 mart bakalm nasiip
Ya kızlar tüm hevesim kırıldı bana bi akıl verinşu topiklerden birinde karbonatla idrar testi yapıldığını okudum hemen kalkdım yaptım .. Köpürmedi öylece dibine çökdü adetime var daha 15inde nebileyim işte doğrumudur ki
![]()
![]()
Amin İnş aynen yaa bende şaşırıyorum valla.Ben daha adetimin nezamn olacağını bilemiyorum. planlara bak MAŞALLAH darısı başımıza
Inşallah enkısa sürede rabbim sana bana bütün isteyenlere versin canım
Canım bende öyleyim dua edelim Allah sanada banada hepimizede inşallah tez zamanda nasip eder inşallah artık öyle bi duygusallaştım ki bu yazıları okuyup ağlıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim
Olsunda kız erkek bizlere farketmez rabbim bizede verir imşallah canımcanım inan bende çok ağlıyorum arada buraya girmesem böyle yazışmasam çatlıcam , dün yine bi arkadaşım geldi dio ki çin takvimine baktım buı ay çocuk yapcaz dio.erkek olması içinmiş,kadındaki lükse bakarmısın,Allahım insanlar nelerle uğraşıyo.![]()
Inşallah enkısa sürede rabbim sana bana bütün isteyenlere versin canım
cnm bende 9 aylık evliyim kişt vardı geçti şuan birşey yyok kişt geçince tedavi göreyim artık dedim bu ay başlayacaz tedaviye horman testi gibi testler yapacak sonra tedaviye başlayacak doktr cnm bir arkadaşımda 4 aylık evli soğan kürü denemiş ikinci ayda da hamile kalmış bana daa dene diyo bende bu ay deneyecem sende dene beraber deneyelimMerhbalar bende iki sendlik ewliyim bi defa aşılama yaptım olmadı yumurtlamamda problem var az düzeyde pco hastasıyım ama daha büyük sorun eşimde eşimin soerm morfolojisi çok iyi çıkmadı doktor ona opstravent diye bi ilaç verdi çok üzülüyorum neden olmuyo diye bi defa düşük yapmış bile olsaydım hamile kalabiliyor oldugumu anlardım ama umudum azalıypr napmam lazım bilmiyorum bu ay soğan ve incir kürünü denicem eşimede keçiboynuzu pekmezi içiricem
canım foto atıyorum ben bunları kullandım arı sütü ve polen karışımı ayrı ayrı kullandım karıştırmadım.günde 3 kere aç karnına poleni 1 şeker kaşığı arı sütünüde onun ince bir tahtası var onla çok az dilinin altına alıyosun.her ikisinide tahta ile kullanıyosun.metal girmiycek.inş faydasını görürsünüz canımTarif edermisin cnm polen ve ar sutunu nasl hazirliyosn ve nasil iciyorsun erkeklik hormonunu nasil dusrdun bide pco gectimi sende
canım inan bende çok ağlıyorum arada buraya girmesem böyle yazışmasam çatlıcam , dün yine bi arkadaşım geldi dio ki çin takvimine baktım buı ay çocuk yapcaz dio.erkek olması içinmiş,kadındaki lükse bakarmısın,Allahım insanlar nelerle uğraşıyo.![]()
Nebiliyim işte öyle okuyunca hemen yapıyım dedim bu ayda okadar inandım ki hamişliyime sonucu görünce çöktüm artık son günler inşAllah hamişimdir buu mübarek cuma gününde duadan başka ne gelir elimizden allah tüm isteyenlere en çokta buranın tatlımı tatlı kızlarına versin kız erkek farketmez o duyguyu tadalım yeter .. Bütün dualarımızın kabul olması dileyile hayırlı cumalarcanım inanma öyle şeylere bozma moralini benim kanda bile çıkmadı sonradan çıktı onda hiç çıkmaz günün geçsin kan tahlili yaptır en iyisi.inş hamişsindir.
hayırlı cumalar canımNebiliyim işte öyle okuyunca hemen yapıyım dedim bu ayda okadar inandım ki hamişliyime sonucu görünce çöktüm artık son günler inşAllah hamişimdir buu mübarek cuma gününde duadan başka ne gelir elimizden allah tüm isteyenlere en çokta buranın tatlımı tatlı kızlarına versin kız erkek farketmez o duyguyu tadalım yeter .. Bütün dualarımızın kabul olması dileyile hayırlı cumalar
Bendede akıntı olmadı neden acabahayırlı cumalar herkeseeeeeeeeeeee..ben bır ay denedim akıntım bıle olmadı sonra doktora giti klomen glukofen dupashon b12 kullanmaktayım.3 ay deniycrem bunnlarıııııı