Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100 :KK43:
kaç gün geçti cnm bende yaptım bir ümit geçen gün kan testi aynen sonuç 0.01 :( geçenlerde 1 gün kahve rengi akıntı geldi 2 gün sürdü bitti anlamadım neydi o :( iyice abuk sabuklaştım yaa. yerlkeşme kanamasıdır diyip test yaptım yok. Adetim düzensiz olduğu için nezamn olacağımıda bilmiyorum.

Güzelim bi topikte bak ne buldum . ^_^
"
yani benim adetten bir gün önce 1.96 çıktı, bende de yok denilebilirdi, 6 gün geçti şimdi 987. sizin adetiniz kaç gün geçti de bu test çıktı?

Bu arkadaş şimdi 5 haftalık hamile sendede geçmediyi için düşük ola bilir deger
Test gösteriyosa muhakkak vardır hamilelik inş olur dua edicem senin için
Ama kan testi 10 günde olsa gösteriyor

Ben
Iyi geceler.kizlarrrrrrr bendr sogan kurune basliycammmm.ama bu ay adet olmadimmm lanet olasi pko varrrr...bunu simdi icsem ise yarar mi acaba bekarken icmistimmm cok iyi grlmisti tekrar icmek.istiyorummmm...yarun basliyimmi.mgebelik yok :KK45: baktirdimmm heveslenmistim de neyse saglik olsu
Bend
Iyi geceler.kizlarrrrrrr bendr sogan kurune basliycammmm.ama bu ay adet olmadimmm lanet olasi pko varrrr...bunu simdi icsem ise yarar mi acaba bekarken icmistimmm cok iyi grlmisti tekrar icmek.istiyorummmm...yarun basliyimmi.mgebelik yok :KK45: baktirdimmm heveslenmistim de neyse saglik olsu
Bende aynı durumdayım başlasam mı diye düşündüm ama bilemedim

kaç gün geçti cnm bende yaptım bir ümit geçen gün kan testi aynen sonuç 0.01 :KK43: geçenlerde 1 gün kahve rengi akıntı geldi 2 gün sürdü bitti anlamadım neydi o :KK43: iyice abuk sabuklaştım yaa. yerlkeşme kanamasıdır diyip test yaptım yok. Adetim düzensiz olduğu için nezamn olacağımıda bilmiyorum.
4 gün geçti canım benimde iyice umutlanmıştım ama dün adet oldum malesef geçen ay soğan suyu içtim 10 gün bugün gittim yumurta çatlamamış die kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama ben yine kullanmak istemiyorum ya soğan suyunu içsem yine bi zararı olurmu acaba

kaç gün geçti cnm bende yaptım bir ümit geçen gün kan testi aynen sonuç 0.01 :KK43: geçenlerde 1 gün kahve rengi akıntı geldi 2 gün sürdü bitti anlamadım neydi o :KK43: iyice abuk sabuklaştım yaa. yerlkeşme kanamasıdır diyip test yaptım yok. Adetim düzensiz olduğu için nezamn olacağımıda bilmiyorum.

Canim benimde öyle oldu.kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Adet söktürücü içtim kahverengi akıntım geldi sonra kan tahlili yaptırdım hamileyim arada 1 hafta var dikkat et yine kendine

Allahımmm hayırlısıyla inşallah bu ay bebeğimiz olur hepimizin.etrafımda o kadara çok hamile varki her yanımdan geçişlerinde yüzlerine değilde karınlarına bakıyorum.bide dıyarbakır lojmanda oturuyom burda hamile görmemenin imkanı yok.apartmanda bi benim bebişim yok, millet ya hamile yada bebiş var bide planlıyorlar gelecek ay yapsam kız olur erkek olur falan die. nasıl bir plandır nasıl bir tutma seklidir anlamıyom:KK12::KK12:.

Allahımmm hayırlısıyla inşallah bu ay bebeğimiz olur hepimizin.etrafımda o kadara çok hamile varki her yanımdan geçişlerinde yüzlerine değilde karınlarına bakıyorum.bide dıyarbakır lojmanda oturuyom burda hamile görmemenin imkanı yok.apartmanda bi benim bebişim yok, millet ya hamile yada bebiş var bide planlıyorlar gelecek ay yapsam kız olur erkek olur falan die. nasıl bir plandır nasıl bir tutma seklidir anlamıyom:KK12::KK12:.
Inşallah enkısa sürede rabbim sana bana bütün isteyenlere versin canım

Canım bende öyleyim dua edelim Allah sanada banada hepimizede inşallah tez zamanda nasip eder inşallah artık öyle bi duygusallaştım ki bu yazıları okuyup ağlıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim

Benim bugün kasıklarımda ve karnımda agrı oldu yumurtlama daha15 inde neden acaba soğan suyu sizdede böyle bişey yaptımı
Canım bencede soğan küründen olabilir çünkü geçen ay bende adet olana kadar çektim o kasık ağrılarını ama benim yumurta çatlamadı die kist oluşmuş belki ondanda olabilir canım

Canim benimde öyle oldu.kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Adet söktürücü içtim kahverengi akıntım geldi sonra kan tahlili yaptırdım hamileyim arada 1 hafta var dikkat et yine kendine
nasıl yani ümitleneyimmi :) senin adına çok sevindim ALLAH analı babalı sağ salim kucağına almayı nasip etsin. inş bende hamileyimdir. Peki sen kan testi yaptırdıktan sonramı adet söktürücü içtin :S tehlikeli değil mi. Birde sendede adet düzensiliğimi var. bide yerleşme kanaman nasıldı kaç gün sürdü . kan testini nezamn yaptın. tam olarak açıklarmısın çok heycanlandım :)

Amin İnş aynen yaa bende şaşırıyorum valla.Ben daha adetimin nezamn olacağını bilemiyorum. planlara bak MAŞALLAH darısı başımıza

4 gün geçti canım benimde iyice umutlanmıştım ama dün adet oldum malesef geçen ay soğan suyu içtim 10 gün bugün gittim yumurta çatlamamış die kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama ben yine kullanmak istemiyorum ya soğan suyunu içsem yine bi zararı olurmu acaba
Kesin bendede kist oluşmuştur 10 gün geçti adetim. Gerçi 2 ayda 3 ayda bir olduğumuda biliyorum :( hiç 30 gün 40 günde bir adet olduğumu hatırlamıyorum. Bende doğum kontrol hapı içmek istemiyorum uzun yıllar kullandım polikistikover için.

Kızlar yakı bandını deneyeninîz varmı yumurtlamadan önce bele kalçanın hemen üstüne Yapıştırılıyormuş ve gebe kalmayı Kolaylaştırıyormuş diye bir çok yazı okudum eskilerden öyle yapıyormuş bilgisi olan var mı

Back
X