Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ca

canim qan testi ettire bilirsin.inwallah xeyirlisi olsun.coxdanmi ailelisen?idrar testi bezen gostermir ki...inwallah hamiw olursun ve bizde seviniriz
10 ayliq evliyem 5 ay evvel 4 ayliq oglumu itirdim sonrada hec qalmamiwam..biraz stres birazda hekim icaze vermirdi 6 ay tamam olmayinca 3 ay qorun dedi gorek iki aydi gozduyurem demek olar

Guzelim nasilsin naber ? Regl yoksa test yaptinmi?

yok cnm ne test yaptım ne kana gittim nöbetçi eczane bulmak zor burda dışarı bile çıkmak zor zaten nöbetçi eczane dursun daha önce soylemiştim malesef 2 yıldır dıyarbakırda yaşıyorum oyuzden bi dışarı çıkınca test almam lazım yada dışarı çıkan birine soylemem lazım ama muhakkak hbr veririm:)sağol ilgin için senden ne haber?

Bende ayni hala beklemedeyim kismet olursa hafta ici kan testi yaptirmak istiyorum

evet tatlım merkezde yim ama artık merkez falan da çok önemli değil belki eskiden merkezin bi güvenliği vardı ama malesef artık oda yok

caaramell bende bitlisteydim seni iyi anlıyorm her şey hemen istediğin gibi olmuyo ama inşllh umduğun gibi olur rabbim dualarını kabul etsin cnm bu arada faydalı olurmu bilmyrm ama bende sizler gibi soğan suyu içtim ay geçmeden hamile kaldım şimdi olumlu gelişmeler beklyrm yarını iple cekiyrm inşllh en yakın zamnda hamile haberleri sizlerdende gelir

ayy canim benim allah senden razi olsun halumden anliyosun tabii.insallah rabbim bebeguni kucagina almayi nasip etsin canim.bende dedigin gibi 2 ay dir kullaniyorum sogan kurunu, insallah hepimizde ise yarar, tekrar sagol cnm dualarini eksik etme:)

Can
10 ayliq evliyem 5 ay evvel 4 ayliq oglumu itirdim sonrada hec qalmamiwam..biraz stres birazda hekim icaze vermirdi 6 ay tamam olmayinca 3 ay qorun dedi gorek iki aydi gozduyurem demek olar
canim cox pis oldum.inwallah tezlikle hamis olarsan ve xeyirli saglam bebew olar.men bakidayam.men de 8.5 ayliq evliyem.bu ay adet olsam hekime getmeliyem.ama getmiyecem.bir il erzinde onsuz da mualice yazmirlar.sogan kuru icirem ama umudum yoxdu.

Canim cok sagol Alah razi olsun imwAllah ..
Sen idrar testi yapmiwmiydin yani idrarda ciktimi??

Qiz umudim yoxdu ne demekdi..Allahdan umut kesilmez..menim bir padruqam var iyunda evlenib geldi yanvarda hamile qaldi hele iki ayliq onda ..Allahin qismeti ne vaxt yazibsa onda..normal mens olursansa hecbir problemde yoxdu mence ..swbr ve dua et..oda ozunu oqeder sixjrsi ki bax geldi oldu..wukr Allaha ..bilirem elde deyil men bu iki ayi oqeder cok stress kecirmiwem ki belke bu 19 illik heyatimda bu qeder yawamamiwdim..xeyirlisi gozelim

canim nece yasin var?ya o menada demirem.sadece bu ay olmaz deye dusunurem.yenede xeyirlisi.insallah saglam ve xeyirli bebislerimiz olsun insallah/bi wey daha bu sagon kuru kabizlik filan yapar mi acaba?men hekime getmekistemirem sadece

canim nece yasin var?ya o menada demirem.sadece bu ay olmaz deye dusunurem.yenede xeyirlisi.insallah saglam ve xeyirli bebislerimiz olsun insallah/bi wey daha bu sagon kuru kabizlik filan yapar mi acaba?men hekime getmekistemirem sadece
19,un icindeyem..yox mence mende eksinedi ..ne vaxtdi senin vaxtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…