gözün aydın canım keşke bi doktoruna telefon açsaydın en azından telefonda durumun normalmi değilmi olduğunu sorardın. pazartesiye kadar vakit geçmezde ondan söledim :) tekrar hayırlı olsun inşallah arkadaşım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ca
canim cok sevindim.inwallah hamiwsindir
Gözün aydın canım merak etme inşallah artar çok sevindim canım[/QU
çok teşekkür ederim cnm isteyen herkesetez zamnda inşllh benm içinde hayrlısı sağlıklı gelişmler olsun inşllh
Canım ben son olarak 3 şubatta adet oldum 25-26 günde bir adet oluyorum canımsebnembrn cim sen gecen ayın 28 ocak tami adet olmuştun yoksa birkaç gün öncesine göre mi bat tarihi diosun canım.
Ayy canim hamilemisinnnn coook sevindim ayniydi deyilmi bat tarihlerimiz??kızlar beta hcg değerim bugün yaptrdım 147 çıktı çokmu düşük eve geldim azıcık kahve leke geldi sonra daha gelmedi korktum inşllh kötü bişe yoktur bikere dışgebelik yaşadm rabbim bidaha yaşatmasın nolur dua edin her şey olumlu gelişsin pazartesi dooktormdan randevu aldm inşllh ikiye katlar bu değer
Vaktede varmiw ama bicok kiwide onceden cikiyo..hayirlisi canim inwAllah sende hamiwsindir ^_^Canım ben son olarak 3 şubatta adet oldum 25-26 günde bir adet oluyorum canım
Adindan bawa duwmuwdumeee..haralisan mende azeriyem..? ^_^ yerlimi tapdim da axir ki ))))Bez azeriyim canim
Aslında bu kadar erken yapılması hiç iyi değil biliyorum ama dayanamayıp yapıyorum testi evirip çeviriyorum ışıkta iyice bakıyorum oda yetmiyo tlf fenerini yakıp bakıyorum yani o ikinci çizgiyi görcem illaki ama bu ay ilk defa üzülmüyorum ne yapayım nasipte varsa olur yoksada öbür aylara çalışmaya kürlere devam ederim hakkımızda hepimizin hayırlısı olsunVaktede varmiw ama bicok kiwide onceden cikiyo..hayirlisi canim inwAllah sende hamiwsindir ^_^
Amin canim amin elden bawka ne gelirki ..sabr etmek gerek..Allahim kimseyi evlatsiz birakmasinAslında bu kadar erken yapılması hiç iyi değil biliyorum ama dayanamayıp yapıyorum testi evirip çeviriyorum ışıkta iyice bakıyorum oda yetmiyo tlf fenerini yakıp bakıyorum yani o ikinci çizgiyi görcem illaki ama bu ay ilk defa üzülmüyorum ne yapayım nasipte varsa olur yoksada öbür aylara çalışmaya kürlere devam ederim hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
Ayy canim hamilemisinnnn coook sevindim ayniydi deyilmi bat tarihlerimiz??
Ay katlanir inwAllah cok sevindim nasi derler sag elin menimde bawima ))))
Ayyy coxxx sevindim...Adindan bawa duwmuwdumeee..haralisan mende azeriyem..? ^_^ yerlimi tapdim da axir ki ))))
Aslında bu kadar erken yapılması hiç iyi değil biliyorum ama dayanamayıp yapıyorum testi evirip çeviriyorum ışıkta iyice bakıyorum oda yetmiyo tlf fenerini yakıp bakıyorum yani o ikinci çizgiyi görcem illaki ama bu ay ilk defa üzülmüyorum ne yapayım nasipte varsa olur yoksada öbür aylara çalışmaya kürlere devam ederim hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
Ayyyyyy cooooook sevindimmmmmm...canimmm ya Allah sana bagiwlasin bebiwini...teyze oluyorum desene...Canim lutfen benim icin dua et lutfen..adet olmadim bizim buralarda pek yapilmaz kan testi idrarda cikmasini bekliyorum...inwAllah bende hamileyumdir..ay nasill sevindim anlatamamçok saoll canm beta 147 çıktı sanrm hamileyim bat tarihlerimiz aynıydı hayrlısıyla inşllh umudunu kaybetme bende çok bekledm şimdi dua ediyrm her şey sağlıkla olumlu gelişsin soğan kürü bitti ve hamile kaldım rabbimin mucizesi ve dualarımın gücü çok şükür inşallh isteyen herkess güzel haberler alır
Ele mende adindan bildim.yox..canim helede gozduyurem..olmuyacaq kimi ama ..bilirsende bizde qan testi falan yoxdu...idrarda ne vaxt cixsa ancaq hekime gedilir..gorey xeyirlisi olsun..yox azerbaycanda GencedeAyyy coxxx sevindim...adindan oxwatmiwdim mende...adet oldunmu?inwallah hamiw olarsan?turkiyede yawayirsan?
Guzelim nasilsin naber ? Regl yoksa test yaptinmi?canım silik bile çıktıysa yüksek ihtimal vardır.benim arkadaşımın daha önce yazmıştım görülmicek kadar silik ışığa faln tutmayla anca görülüyo. onun bile hamilelik vardı.inşallah sevinçlerimiz boşa çıkmaz canım umudunu yitirme kan testine ne zaman gitcen
Salı günü progesteron ölçümüm var acaba dr a söylesem hcgde yaparmıki bata altı hün var dahacanım silik bile çıktıysa yüksek ihtimal vardır.benim arkadaşımın daha önce yazmıştım görülmicek kadar silik ışığa faln tutmayla anca görülüyo. onun bile hamilelik vardı.inşallah sevinçlerimiz boşa çıkmaz canım umudunu yitirme kan testine ne zaman gitcen
canim qan testi ettire bilirsin.inwallah xeyirlisi olsun.coxdanmi ailelisen?idrar testi bezen gostermir ki...inwallah hamiw olursun ve bizde sevinirizEle mende adindan bildim.yox..canim helede gozduyurem..olmuyacaq kimi ama ..bilirsende bizde qan testi falan yoxdu...idrarda ne vaxt cixsa ancaq hekime gedilir..gorey xeyirlisi olsun..yox azerbaycanda Gencede
Canim inwallah hamiwsindirçok saoll canm beta 147 çıktı sanrm hamileyim bat tarihlerimiz aynıydı hayrlısıyla inşllh umudunu kaybetme bende çok bekledm şimdi dua ediyrm her şey sağlıkla olumlu gelişsin soğan kürü bitti ve hamile kaldım rabbimin mucizesi ve dualarımın gücü çok şükür inşallh isteyen herkess güzel haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?