Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadawlar benim akinti oluyo son iki gun ama sadece gun boyu 1kez...aklim kariwti ya.3gunden sonra kirmizilar geliyo

çok saol cnm ama belirli bi doktorum oluşmadı açıkcası 2 kere gitmiştm sadece ama şimdi araştırıp düzenli bii doktor belirlemem gerek çok saolll cnm inşallh her şey olumlu gelişir

selam kızlar aranıza yeni katıldım ben pko hastasıyım hep hap kullandm ama bir buçuk yıldır düzenlydm evlendm ikinci aydan itibaren düzenm bozuldu en son kasım 18 de adet oldum aralık 11de iki dmla geldi bidahada olmadm şubattayz hla tık yok dktra gittm hamilelik olur bir yıl içinde bidaha glme bna desi ama adet olamıyrm adet olmam için bi ilaçda vermedi bnde bgn sogan kürüne başladm inşllh düzelr temzlenr ve hamile kalırım buarada 6 aylk evlym

Ayy canim hamilemisinnnn coook sevindim ayniydi deyilmi bat tarihlerimiz??

Ay katlanir inwAllah cok sevindim nasi derler sag elin menimde bawima ))))

Vaktede varmiw ama bicok kiwide onceden cikiyo..hayirlisi canim inwAllah sende hamiwsindir ^_^
Aslında bu kadar erken yapılması hiç iyi değil biliyorum ama dayanamayıp yapıyorum testi evirip çeviriyorum ışıkta iyice bakıyorum oda yetmiyo tlf fenerini yakıp bakıyorum yani o ikinci çizgiyi görcem illaki ama bu ay ilk defa üzülmüyorum ne yapayım nasipte varsa olur yoksada öbür aylara çalışmaya kürlere devam ederim hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun

Amin canim amin elden bawka ne gelirki ..sabr etmek gerek..Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin

Ayy canim hamilemisinnnn coook sevindim ayniydi deyilmi bat tarihlerimiz??

Ay katlanir inwAllah cok sevindim nasi derler sag elin menimde bawima ))))

çok saoll canm beta 147 çıktı sanrm hamileyim bat tarihlerimiz aynıydı hayrlısıyla inşllh umudunu kaybetme bende çok bekledm şimdi dua ediyrm her şey sağlıkla olumlu gelişsin soğan kürü bitti ve hamile kaldım rabbimin mucizesi ve dualarımın gücü çok şükür inşallh isteyen herkess güzel haberler alır

canım silik bile çıktıysa yüksek ihtimal vardır.benim arkadaşımın daha önce yazmıştım görülmicek kadar silik ışığa faln tutmayla anca görülüyo. onun bile hamilelik vardı.inşallah sevinçlerimiz boşa çıkmaz canım umudunu yitirme kan testine ne zaman gitcen

Ayyyyyy cooooook sevindimmmmmm...canimmm ya Allah sana bagiwlasin bebiwini...teyze oluyorum desene...Canim lutfen benim icin dua et lutfen..adet olmadim bizim buralarda pek yapilmaz kan testi idrarda cikmasini bekliyorum...inwAllah bende hamileyumdir..ay nasill sevindim anlatamam

Ayyy coxxx sevindim...adindan oxwatmiwdim mende...adet oldunmu?inwallah hamiw olarsan?turkiyede yawayirsan?
Ele mende adindan bildim.yox..canim helede gozduyurem..olmuyacaq kimi ama ..bilirsende bizde qan testi falan yoxdu...idrarda ne vaxt cixsa ancaq hekime gedilir..gorey xeyirlisi olsun..yox azerbaycanda Gencede

Guzelim nasilsin naber ? Regl yoksa test yaptinmi?

Salı günü progesteron ölçümüm var acaba dr a söylesem hcgde yaparmıki bata altı hün var daha

Ca
Ele mende adindan bildim.yox..canim helede gozduyurem..olmuyacaq kimi ama ..bilirsende bizde qan testi falan yoxdu...idrarda ne vaxt cixsa ancaq hekime gedilir..gorey xeyirlisi olsun..yox azerbaycanda Gencede
canim qan testi ettire bilirsin.inwallah xeyirlisi olsun.coxdanmi ailelisen?idrar testi bezen gostermir ki...inwallah hamiw olursun ve bizde seviniriz

Canim inwallah hamiwsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…