- 31 Aralık 2013
- 246
- 38
- 73
- 35
Ya oylemi ..bende hala cikmiyo oyuzden merak ettim canim
kaç gün gecikti senin hiç test yaptınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya oylemi ..bende hala cikmiyo oyuzden merak ettim canim
günaydın cnm soğan kürünü 3 ay yap bence bir aylık bir kür değil daha sonra diğerlerini yaparsınarkkadaslar gunaydin .nasilsiniz.biri bana bu sogan kuru kullaninca ne tur belirtileryasar anlata bilirmi/ben kullaniyorum ama iki gundur acaib sancilarr var.adet tarihim dundu olmadim hala.ama belirtiler geldi artik. havuc+incir kuru dusunuyorum.sonra da sogan .ama ne zaman baslicam bunlara bilemiyorum/
YARDIM LUTFEEEEEEEEENNNNN![]()
8 gun gecikti cikmiyo yokkaç gün gecikti senin hiç test yaptınmı
E adet olmamiwsin bi test yapsana kizimarkkadaslar gunaydin .nasilsiniz.biri bana bu sogan kuru kullaninca ne tur belirtileryasar anlata bilirmi/ben kullaniyorum ama iki gundur acaib sancilarr var.adet tarihim dundu olmadim hala.ama belirtiler geldi artik. havuc+incir kuru dusunuyorum.sonra da sogan .ama ne zaman baslicam bunlara bilemiyorum/
YARDIM LUTFEEEEEEEEENNNNN![]()
cann ikinci ay kac gun denemem gerek?sen yaptinmi? ise yaraDIMI?günaydın cnm soğan kürünü 3 ay yap bence bir aylık bir kür değil daha sonra diğerlerini yaparsın![]()
ikinci ay adetine 10 gün kala 7 gün yapıyosun ben içim temizlensin diye yaptım iki aycann ikinci ay kac gun denemem gerek?sen yaptinmi? ise yaraDIMI?
BEBIW ICIN YAPMADINMI?ikinci ay adetine 10 gün kala 7 gün yapıyosun ben içim temizlensin diye yaptım iki ay
canim test gostermez daha bir gun gecdi.test yapsam cikmazsa bunalima giricemE adet olmamiwsin bi test yapsana kizim![]()
Tamam ozaman bekle benimde 3 gubum kaldi birlikte yaparizcanim test gostermez daha bir gun gecdi.test yapsam cikmazsa bunalima giricem
aslında bebek içinde yaptım çocuğum var ama büyükler bi tane daha olsun istedik olmuyoBEBIW ICIN YAPMADINMI?
insallah olur canaslında bebek içinde yaptım çocuğum var ama büyükler bi tane daha olsun istedik olmuyo
bende fazla bi akıntı olmadı ama herkesde farklı oluyo inş. hamilesindirinsallah.sogan yemiyorum ben hic ama bebis icin suyunu bile iciyorum.akinti filan oldumu senden/?benim dun adet gunumdu olmadi.akinti oluyo yumurta aki gibi ve simdi de sancim var akinti olmus yine.kurden ola bilirmi?
sogan kuru kis falan yaparmu?acaba benim adet ondanmi gecikdi?sag tarafda batmalar oluyo ve ayagima da vuruyorinsallah hamis olsam guzel olur.ama sanmiyorum adet belirtisi var bende,,,,,insallah Rabbim kisa zamanda nasip eder bize de
Merhaba , çok eskiden yazılmış yazı olduğunu aynı zamandada altta hamilelik takvimi görünce şaşırdım biraz. İlk gebeliğinizmi ve nasıl nasip oldu, kendiğinden mi veya tüp falan mı ? Rica etsem cevaplarsanız çok sevinirim.
Tam olarak emin degilim AMA benim adetim 32 gun gecikti. Tabi iki gunde bir test yaptim durdum. Sogan kurunun geciktirdigini bildigim icin acele etmedim, sonra bir umut belki gec dollenmedir diye bekledim... Bugun cok sukur agrili bir sekilde regl oldum kendimi Lise zamanlarinda hissettim. Kist yapiyor olabilir arkadasim. Yarin doktora gidicem yumurtlama takibi icin bakalim ne cikicak. Regl duzenim karman corman oldusogan kuru kis falan yaparmu?acaba benim adet ondanmi gecikdi?sag tarafda batmalar oluyo ve ayagima da vuruyor
benimkidemi oyle oldu acaba ....ya ben 15 ci gunden icdim.reqlimden tam 15 gun gecmisdi.suan iciyorum hala.kafam karisdi yaTam olarak emin degilim AMA benim adetim 32 gun gecikti. Tabi iki gunde bir test yaptim durdum. Sogan kurunun geciktirdigini bildigim icin acele etmedim, sonra bir umut belki gec dollenmedir diye bekledim... Bugun cok sukur agrili bir sekilde regl oldum kendimi Lise zamanlarinda hissettim. Kist yapiyor olabilir arkadasim. Yarin doktora gidicem yumurtlama takibi icin bakalim ne cikicak. Regl duzenim karman corman oldu