Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tam olarak emin degilim AMA benim adetim 32 gun gecikti. Tabi iki gunde bir test yaptim durdum. Sogan kurunun geciktirdigini bildigim icin acele etmedim, sonra bir umut belki gec dollenmedir diye bekledim... Bugun cok sukur agrili bir sekilde regl oldum kendimi Lise zamanlarinda hissettim. Kist yapiyor olabilir arkadasim. Yarin doktora gidicem yumurtlama takibi icin bakalim ne cikicak. Regl duzenim karman corman oldu
sende hic kist filan oldumu daha once,baba faydasi var diye dusundum kurun,..agri oluyo ama akinti geeliyo o an ve sivilcelendim ben.simdi gecdi gibi ama/akintim geliyor benim hala...regl gunum wawmaz ki benim

Hayır 2. Gebeligim.. ikisi de kendiliğinden düşündüğüm ay oldu canım.. ne için soruyosun myom açısından mi
Yazının üstünden baya bir zaman geçince acaba o zamandan beri ancamı diye düşünmüştüm ama neyseki ikinci gebelikmiş. Bende istiyorum ama bazı arkadaşlar senelerden beri bekliyor onları görünce korkuyorum. Bende o kadar beklermiyim acaba diye . Sizin bebeğiniz şimdiden Hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün.:KK16:

GBBC NE OLSU SENİN DURUMUN CNM ÇOM TAKİP EDEMİYORUM ESKİLERİDE GÖREMİYORUM. HEPSİ İNŞ HAMİŞ KALMIŞTIRDA O YÜZDEN GİRMİYORDUR BENİM 2 AYOLDU ADET OLMADIM KAN TAHLİLİDE YAPTIM YOK BİŞİ :KK43:
Canım bende dün dokyora gittim ikinci kanama neden oldu die falan ovulasyondan oluyo bu kanama dedi bide kistim var diğer doktor bana doğum kontrol hapı verdi dedim oda nasıl olur hamile kalmak isteyen birine doğum kontrol hapı verilirmi dedi bana sadece dupbaston verdi gunde 2 defa içiyorum haftaya cuma kontrole çağırdı canım sen nasılsın bu arada

sende hic kist filan oldumu daha once,baba faydasi var diye dusundum kurun,..agri oluyo ama akinti geeliyo o an ve sivilcelendim ben.simdi gecdi gibi ama/akintim geliyor benim hala...regl gunum wawmaz ki benim

Onceki kontrollerimde hersey temiz cikti. Ben bir dusuk yaptim haziran da ondan sonra surekli kontrole gittim duzenli bir sekilde. Ilk defa boyle birsey oldu en son aralikta regl oldum zaten ozaman yaptim sogan kurunu sonra grip oldum diye biraktim Ocak ayi regl olmadim,subat da da dun oldum iste. Yani iki Ay oldu. Neyse ki oldum adet sokturucu kullanmak istemiyordum. Adetin gecince doktora git bence idrar testlerin negatif cikiyorsa.

GBBC NE OLSU SENİN DURUMUN CNM ÇOM TAKİP EDEMİYORUM ESKİLERİDE GÖREMİYORUM. HEPSİ İNŞ HAMİŞ KALMIŞTIRDA O YÜZDEN GİRMİYORDUR BENİM 2 AYOLDU ADET OLMADIM KAN TAHLİLİDE YAPTIM YOK BİŞİ :KK43:
Bir an once regl olmaya bak canim soktur kist yapmasin. Civanpercemi cayi iciyor herkes ben yurt disinda oldugum icin icemedim. Ama sukur bende dun oldum iki Ay olmadim. Ister istemez umutlaniyosun belki olmustur aman gec dollenmedir,en iyisi bekliyim ilac kullanmayayim diye diye iki ay oldu. Simdi siddetli bir sekilde oluyorum da rn azindan kist falan bisey olmaz diye seviniyorum. Insallah bizimde hayirlisiyla olur bir gun...

ben iki aydır adet olmuyodum sıgan suyu içtim iki gün ve hiç olmadfm kadar adet oldum kanama olarak yani şimdide adetimn 5. günü bitiyo gibi yarın başlasm sogan suyuna olurmu illa 7. gün başlamak şartmı adrt bitince başlansa olur mu gebelik için kızlar

ben iki aydır adet olmuyodum sıgan suyu içtim iki gün ve hiç olmadfm kadar adet oldum kanama olarak yani şimdide adetimn 5. günü bitiyo gibi yarın başlasm sogan suyuna olurmu illa 7. gün başlamak şartmı adrt bitince başlansa olur mu gebelik için kızlar
Canım benim bildığim kadarıyla ve burdaki arkadaşların söylediği kadatlrıyla adetin 7 günü başlanıyo canım

Canım bende dün dokyora gittim ikinci kanama neden oldu die falan ovulasyondan oluyo bu kanama dedi bide kistim var diğer doktor bana doğum kontrol hapı verdi dedim oda nasıl olur hamile kalmak isteyen birine doğum kontrol hapı verilirmi dedi bana sadece dupbaston verdi gunde 2 defa içiyorum haftaya cuma kontrole çağırdı canım sen nasılsın bu arada

Canim. Banada doktor doğum kontrol. Hapı verdi boşuna kullandım 1 ay sonra başka doktora gittim başka hap verdi hem.onla hamile de kalabiliyosun boşuna kullanma

Soğan suyu bu ay işe yaramadı adet oldum neyse bu ay gene soğana devam gerçi benîm tsh yüksek çıktı îlaç kullanıyorum o değerinde düşmesi lazımmış gebelik için

Merhaba arkadaslar. Burda yeniyim. Bende PCO'luyum ve yasim 24. Kucuk yastan beri adetlerim hep seyrek geldi. Normal kilodayim ve hic birzaman kilolu yada kilosuz olmadim. Doktora gittim ve yumurtaliklarimda kist var, yüzümde sivilce var - cok belli olmuyor cunku buyuk sivilceler degil yuzumun derinlerinde kucuk noktali beyaz sivilceler, cok fazla tüylenmem yok.

FSH: 4.8 IU/L (normal siniri: 2,2-6,5 IU/L arasi)
LH: 4.2 IU/L (normal siniri: 2,3- 10 IU/L arasi)
Globulin hormonu: 47.6 nmol/L (normal siniri: 20-140 nmol/L arasi)
Androstendion: 6.61 nmol/L ( normal siniri: 0,90- 7,5 nmol/L arasi)
17 alfa hydroxyprogesteron: 1.78 nmol/L (normal siniri: 0,46-6,9 nmol/L arasi)

Testesteron SHBG: 0.034 (normal siniri:0.004-0.0036 arasi) Burda sinirdayim
DHEAS: 10180 nmol/L (normal siniri: 1200-9500 arasi) Burda DHEAS yüksek

Adetlerim su sekildeydi:
mart 2014: 33 gün sonra geldi
nisan 2014: 36 gün
mayis 2014: 29 gün
haziran 2014: 31 gün
temmuz 2014: 33 gün
agustos 2014: 39 gün
eylül 2014: 31 gün
ekim 2014: 38 gün
kasim 2014: 26 gün
aralik 2014: 31 gün
ocak 2015: 34 gün
subat 2015: 36 gün
mart 2015: beklemekteyim.

Diger adet zamanlarimi not etmedigim icin yazmadim, ama bu sekilde oldu hep. 45 güne ciktigida oldu.
Hic bir ilac almiyorum. DHEAS yüksek, Testesteron SHBG normalin sinirinda. Varmi benim gibi olan ve suan ne yapmaliyim? Yumurtaliklarimda kistleri yok etmem icin bitkisel cözüm varmi? Biraz arastirdim sizlerinde dedigi gibi sogan kürüne baslayacagim. Aslan pencesi uygularsam diger hormonlarimi bozarmi - FSH normal oldugu icin onuda yükseltirmi? Sizce nasil birsey yapmam gerek. Ileride cocuk sahibi olmam mümkünmüdür?

Merhaba arkadaslar. Burda yeniyim. Bende PCO'luyum ve yasim 24. Kucuk yastan beri adetlerim hep seyrek geldi. Normal kilodayim ve hic birzaman kilolu yada kilosuz olmadim. Doktora gittim ve yumurtaliklarimda kist var, yüzümde sivilce var - cok belli olmuyor cunku buyuk sivilceler degil yuzumun derinlerinde kucuk noktali beyaz sivilceler, cok fazla tüylenmem yok.

Adetlerim su sekildeydi:

Diger adet zamanlarimi not etmedigim icin yazmadim, ama bu sekilde oldu hep. 45 güne ciktigida oldu.
Hic bir ilac almiyorum. DHEAS yüksek, Testesteron SHBG normalin sinirinda. Varmi benim gibi olan ve suan ne yapmaliyim? Yumurtaliklarimda kistleri yok etmem icin bitkisel cözüm varmi? Biraz arastirdim sizlerinde dedigi gibi sogan kürüne baslayacagim. Aslan pencesi uygularsam diger hormonlarimi bozarmi - FSH normal oldugu icin onuda yükseltirmi? Sizce nasil birsey yapmam gerek. Ileride cocuk sahibi olmam mümkünmüdür?

Adetlerim su sekildeydi:

Canım herşey bahane yaradan ol desin yeterki bol bol dua edelim ve soğan suyu yumurtalık kistlerine çok çok iyi yap bence birde tsh hormonuna baktır hep gözardı ediliyo defalarca yazdım ve yazıp ıyaracağımki herkesi öğrensinler bende yeni ögrendim çünkü tsh ne baktır mutlaka

Canım herşey bahane yaradan ol desin yeterki bol bol dua edelim ve soğan suyu yumurtalık kistlerine çok çok iyi yap bence birde tsh hormonuna baktır hep gözardı ediliyo defalarca yazdım ve yazıp ıyaracağımki herkesi öğrensinler bende yeni ögrendim çünkü tsh ne baktır mutlaka

Tesekkur ederim. Ozaman sogan suyuna basliyacam ve TSH hormonunada baktiriyim:)

hanımlar bişiy sormak istiorum ne olur yardım edin bana ben 11 gundur soğan kürü içiorum 7 aylık evliyim bende eşimde doktora bakındık eşimde bi sorun yok bendede iyi huylu kist var doktor hamıle kalmaya engel deıl dedı ama 7 aydır olmadı eevt biraz erken ama çok arzu edıoruz soğan kurunu içtiğim ve ilişkıye girdiğim gunden berı göğüslerim aşırı derecede şiş ve mesanemde baskı hisseıorum yumurtalıklarım ağrıo ve su bile içsem göğüslerşm sancıo sizce kürden mi yoksa bebeiş olabılırmı yardım neolurrrr

Back
X