Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sag kasigimda agri var bide ayagimda cok agri var iki gundur uzerine bastirmiyor anlamadin ki canim test yapmaya korkuyorum
ağrı geçmese ve yarında kırmızı kart yemesen mutlaka dra git cano bebiş ben burdayım diyordur belki canım test yap yarın burda da sonucu paylaş bizimle

Evet oyle yapacam ins bebis vardir gunel isimli arkadasinda ayni sikintisi varmis suan hamile mi bilen var mi
biliyorum ama canım olabilir senin neden olmasın ağrı var diye bebeiş yok değil yaa bazen ağrılı oluyor bazılarının hamileleiği bazılarının hissetmeden bakmış bebiş var

Evet oyle yapacam ins bebis vardir gunel isimli arkadasinda ayni sikintisi varmis suan hamile mi bilen var mi
canım bazıları duymuşum yani adetleri geçtiği hafta şiddetli adet sancıları çekiyor bi hafta sonunda sancı kesiliyo pembemsi akıntı oluyo ve BEBİİİŞŞŞ yani ümitsiz olma

canım bazıları duymuşum yani adetleri geçtiği hafta şiddetli adet sancıları çekiyor bi hafta sonunda sancı kesiliyo pembemsi akıntı oluyo ve BEBİİİŞŞŞ yani ümitsiz olma
bende bel ağrısı sırta vuran sonra o hafta şeffaf akıntı kasık batması vardı ama görünmemiş olabilirmi yaaaaa

bende bel ağrısı sırta vuran sonra o hafta şeffaf akıntı kasık batması vardı ama görünmemiş olabilirmi yaaaaa
bak burda komşum var karnında şişlik gaz halsizlik uyku hali vardı gitti test yaptı dr bebek yok dedi bende takıldım dedim dr görmemiştir canım aslında var ama adeti 10gün geçti test yaptı 3haftalık hamiş çıktı geç döllenme oluyor yani

e canım iyi de tüm bunlar gebelik belirtisi adetin kaç gün geçti ilk test yaptığında bu ay

kızlaaar NEREYE GİDİYORSUNUZ YA ZATEN ŞURDA KALMIŞIZ 3 KİŞİ SİZDE KAYBOLUYOSUNUZ :KK4:

bak burda komşum var karnında şişlik gaz halsizlik uyku hali vardı gitti test yaptı dr bebek yok dedi bende takıldım dedim dr görmemiştir canım aslında var ama adeti 10gün geçti test yaptı 3haftalık hamiş çıktı geç döllenme oluyor yani
gerçekten miii . benim de olabilirmi yaaaa inşallah sağlıklıca

ilk idrar lazım yaa canım benim bende meraklanıyorum ama korkuyorum da negatif olacak diye yarın cumaları yapayım dedim. olmazsa bu cuma haftaya cuma da yapıcam bakalım adet oluncaya kadar her cuma yaparım :KK70:
yarın yap ya öğrenelim artık

ilk idrar lazım yaa canım benim bende meraklanıyorum ama korkuyorum da negatif olacak diye yarın cumaları yapayım dedim. olmazsa bu cuma haftaya cuma da yapıcam bakalım adet oluncaya kadar her cuma yaparım :KK70:
nerelisin cano nerde oturuyorsun facen var mı özelden msj at ekleşelim

Back
X