- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
HIMM ANKARA GÜZELDİR YA SEVİYORUM Ağrıda oturuyorumfacem yok malesef kullanmıyorum amam ankarada yaşıyorum canım sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HIMM ANKARA GÜZELDİR YA SEVİYORUM Ağrıda oturuyorumfacem yok malesef kullanmıyorum amam ankarada yaşıyorum canım sen
Kızlar rabbim verince oluyo ben oğluma hamileyken doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştırben zorla değil ama gün aşırı oluyorum bakalım . ya evet hemen ilk günden tek ilişkiyle bile kalanlar var hamile ama olsun napalım herkes bir değil . üzülmememizgerekiyor
kaç günüm geçti dediydin e hadi allah versin bu ay inşaallahKızlar kan tahlili yaptırdım sonuçlar 1.5 saat sonra çıkçak
bi çocuğun var yani e ii kız ikincisi mi olmuyo yaniK
Kızlar rabbim verince oluyo ben oğluma hamileyken doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştır
ayyyy canım inşallah olsun seninnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrr aminKızlar kan tahlili yaptırdım sonuçlar 1.5 saat sonra çıkçak
Canım 4 gün geçti canım çok şükür Allahıma 5 yaşında bi oğlum var allah olmayanlarada versin inşallah biz 2.5 senedir deniyoruz doktor kontrolünde 5 ayımızbi çocuğun var yani e ii kız ikincisi mi olmuyo yani
canım sonuçlar ne oldu bebiş falan görünürde var mıKızlar kan tahlili yaptırdım sonuçlar 1.5 saat sonra çıkçak
Yok canım sonucum 0.100canım sonuçlar ne oldu bebiş falan görünürde var mı
üzülmek yok çalışmalara devammmYok canım sonucum 0.100
canım bende soğan kürü yaptım belim ağrıdı hasta olacak gbi ama olmadım 14 günde geçti ya bakalım neler olcakkızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba
oluyormuş bazılarında ama yumurtlama günün geçtiyse hamilelikte de olur diyorlarkızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba
4 günün geçmişti ama demi?şimdi nasılsn adet oldun mu tatlım üzülmek yok ama tamam kuzuuummmYok canım sonucum 0.100
Evet canım 4 gün yok üzülmüyorum vardır herşeyde bi hayır4 günün geçmişti ama demi?şimdi nasılsn adet oldun mu tatlım üzülmek yok ama tamam kuzuuummm
Canım bu soğan kürünü ocak ayında 15 gün içtim içmez olaydım o zamandan beri adetlerim düzensizleşti benim gününde mutlaka olurdu ama soğanı içtikten sonra 10 gün gecikti ve halada devam ediyo belli olmuyo ne zaman olacağım ama belki senin bebiştendir canım ki inşAllah ta öyledir canımcanım bende soğan kürü yaptım belim ağrıdı hasta olacak gbi ama olmadım 14 günde geçti ya bakalım neler olcak
Bu arada daha adet olmadım4 günün geçmişti ama demi?şimdi nasılsn adet oldun mu tatlım üzülmek yok ama tamam kuzuuummm
bilmiyorum ki canım soğan iyi gelir dedik ki 15 gün içtim bitince 3 gün sonra ki gün iki damla kahverengi akıntı geldi bttti. halen de bekliyorumCanım bu soğan kürünü ocak ayında 15 gün içtim içmez olaydım o zamandan beri adetlerim düzensizleşti benim gününde mutlaka olurdu ama soğanı içtikten sonra 10 gün gecikti ve halada devam ediyo belli olmuyo ne zaman olacağım ama belki senin bebiştendir canım ki inşAllah ta öyledir canım