Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

K
ben zorla değil ama gün aşırı oluyorum bakalım . ya evet hemen ilk günden tek ilişkiyle bile kalanlar var hamile ama olsun napalım herkes bir değil . üzülmememizgerekiyor
Kızlar rabbim verince oluyo ben oğluma hamileyken doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştır

kızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba

kızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba
canım bende soğan kürü yaptım belim ağrıdı hasta olacak gbi ama olmadım 14 günde geçti ya bakalım neler olcak

oluyormuş bazılarında ama yumurtlama günün geçtiyse hamilelikte de olur diyorlar

canım bende soğan kürü yaptım belim ağrıdı hasta olacak gbi ama olmadım 14 günde geçti ya bakalım neler olcak
Canım bu soğan kürünü ocak ayında 15 gün içtim içmez olaydım o zamandan beri adetlerim düzensizleşti benim gününde mutlaka olurdu ama soğanı içtikten sonra 10 gün gecikti ve halada devam ediyo belli olmuyo ne zaman olacağım ama belki senin bebiştendir canım ki inşAllah ta öyledir canım

Canım bu soğan kürünü ocak ayında 15 gün içtim içmez olaydım o zamandan beri adetlerim düzensizleşti benim gününde mutlaka olurdu ama soğanı içtikten sonra 10 gün gecikti ve halada devam ediyo belli olmuyo ne zaman olacağım ama belki senin bebiştendir canım ki inşAllah ta öyledir canım
bilmiyorum ki canım soğan iyi gelir dedik ki 15 gün içtim bitince 3 gün sonra ki gün iki damla kahverengi akıntı geldi bttti. halen de bekliyorum

Back
X