Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuştu, doktora gittim 2 ay doğum kontrol hapı kullanacaksın demişti, kullanmadım soğan kürü yaptım 15 gün(adetimin 9. günü başlamıştım), ancak bu ay kasığımda batmalar oldu , doktora gittiğimde kistim 1 cm büyümüş 3 cm olmuştu, şimdi cylco progonava diye bir ilaç kullanıyorum,Neden kimse cevap yazmıyor kimse denemedimi offf yaaa...
yani sogan kluru ise yaramiyomu demek istiyorsunuz ?merhaba bende yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuştu, doktora gittim 2 ay doğum kontrol hapı kullanacaksın demişti, kullanmadım soğan kürü yaptım 15 gün(adetimin 9. günü başlamıştım), ancak bu ay kasığımda batmalar oldu , doktora gittiğimde kistim 1 cm büyümüş 3 cm olmuştu, şimdi cylco progonava diye bir ilaç kullanıyorum,
bence arastirdiklarima gore ise yariyo herseye sifaymis ben bugun baslicamNeden kimse cevap yazmıyor kimse denemedimi offf yaaa...
bende yaramadı, dikkatlice yaptım günde iki kere aç karnına, 20 dk sonra yemek yedim , sarı akıntım oldu, ama kist büyüdü, yaptığım esnada batma şeklinde ağrılarım oldu , bende birçok kişide işe yaradığını okudum umarım sizede yardımcı olur,yani sogan kluru ise yaramiyomu demek istiyorsunuz ?
insallah cnmbende yaramadı, dikkatlice yaptım günde iki kere aç karnına, 20 dk sonra yemek yedim , sarı akıntım oldu, ama kist büyüdü, yaptığım esnada batma şeklinde ağrılarım oldu , bende birçok kişide işe yaradığını okudum umarım sizede yardımcı olur,
aSlm canlar ben daha çok yeni evliyim 1ay olmadı sonuc olarak suan bişileri endişe etmek için cok erken ama yinede bu kürü yapmak istiyorum.adetim 27-28 günde bi oluyor 3 gün felan sürüyor ben hiç doktora gitmedim yani kist var mı yada bi başka problem hiç bilmiyorum doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum.bu kürü nasıl yaptığınızı baştan anlatır mısınız
Peki herhangi bir sorunun varmiydi cnnslm bende basladim sogan kurune 5 gun oldu heryerde arastirdim ise yariyormush diye 9 ay dir evliyim ama her ay husrana ugruyoruz olmuyor insllah sogan kuru ise yarar
bence hiçbir sorunun yoksa soğan kürü yapma,Merhaba kızlarrr:) umutluyuz hepimiz 28 yasindayim 8 aylik evliyim en bastan beri hiç korunmadik ama henüz hedefe ulasamadik. Ama olsun umudumuzu kaybetmeyelim hic birimiz. Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin bizlere. Ben sadece sunu sormak istiyorumm benim herhangi bir sorunum yok ama bazi yorumlarda hic bir sorunum yoktu simdi adetim gecikti kur yaptiktan sonra diyenler var. Ne yapmali denemeli mi denememeli mi bilemedim
Yani doktorlar hersey normal diyorlr ama hersey nasip isi. Bende hmatiklisibi etkisi var mi acaba diye dusunup denesem mo dedim ama olumsuz etkilerse kullanmamak en mantiklisibence hiçbir sorunun yoksa soğan kürü yapma,
ne gibi belirtilerin var canim ben gecen ay dusuk yaptm ama sogan kurunden hamile kalmadim tabikiBen de 1 senedir uğraşıyorum. Bu ay denedim adetten 3 gun sonra basladim bi on gun yarim yamalak ictim su an degerlerim gebelik lehinde ancak daha kesin degil artik kesinlesince de sogandan mıdır bilmiyorum :)
ne gibi belirtilerin var canim ben gecen ay dusuk yaptm ama sogan kurunden hamile kalmadim tabiki
Hamilesin canim iste daha ne olsun baua hamilesin bende ikk test uaptrdgimda 46.06ydi sonra yukseldi sonrda dustu iko haftalikken dusum yaptm ben malasefBen de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste
Benimde ole olmstu belim agridi goguslerm agridi hatta migrenim tututu ama olmamastm hamilyken her ay yasiyormusun goguslermde cok sis di ama benimde uclari sizilardiBen de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste