Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste
Benimde gogislerm 7 gun once basladi adetten ve sistiler dedim kesin adet olurm bende 1 seneyi geckndr istyrm canim ve ben asilama ile hamile kaldim 2.asilamada 13.gun falan ogrendim adet gunum simdi henuz adet olamadim ya 25 gun oldu normalde 21gunde bir adet olurum ama dusuk oldgu icin bu ay adette gormeye birim tabi

H
Benimde ole olmstu belim agridi goguslerm agridi hatta migrenim tututu ama olmamastm hamilyken her ay yasiyormusun goguslermde cok sis di ama benimde uclari sizilardi

Adet olmadan once hep agridigi icin suphelenmedim. Bir de bu ay olma ihtimali yok gibiydi denemeler cok azdi. Bak senin de yükselmiş sonra düşmüş ben de ondan korkuyorum malesef

Adet olmadan once hep agridigi icin suphelenmedim. Bir de bu ay olma ihtimali yok gibiydi denemeler cok azdi. Bak senin de yükselmiş sonra düşmüş ben de ondan korkuyorum malesef
Kendini poztif dusunmeye yonelt canim ben sevinememstm ya duserse ya tutunamzsa die olede oldu dustu ua duscegi vardi ben hissettim veyda dusunclerimin esiri oldum bilemeyorum benim degerlrm hep yuksledi yani kanamam basldi 5 gun hergun kan verdim hep hizla yukseldi 199 sonra 530 falan sonra hopp 89 a dustu ve sonra kanamam cogaldi gitti sen iyi dusun iyi olsun bende simdi adet olamdim acaba dyrm kalmis olablrmiyim gecen hafta test yaptm ama malasef negatif yani sonra isikta baktim coook silik degilim yani ancak isikta hafif pembe gbi 12gun falan 9ldu dedin olsydi sanrm cikardi

Ben bir turlu mutlu olamadim annem esim sasirdilae cok durgunsun daha heyecanli beklrdik die sanrm hissettim dustu sen olumlu dusun dua et bol bol bisey ilmaz Allahin izini ile dogacaksa

Insallah canim gonlumuze gore olur her sey. O isiga tutmalar telefonun fenerinden yansitmalar. O kadar isiga baktiktan sonra gözüm gormuyordu bi sure:)

Ben de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste
sogan kuru uyguladiniz mi hic ?

Merhbalar bende iki sendlik ewliyim bi defa aşılama yaptım olmadı yumurtlamamda problem var az düzeyde pco hastasıyım ama daha büyük sorun eşimde eşimin soerm morfolojisi çok iyi çıkmadı doktor ona opstravent diye bi ilaç verdi çok üzülüyorum neden olmuyo diye bi defa düşük yapmış bile olsaydım hamile kalabiliyor oldugumu anlardım ama umudum azalıypr napmam lazım bilmiyorum bu ay soğan ve incir kürünü denicem eşimede keçiboynuzu pekmezi içiricem

Mrb yazinizin uzerinden bikac ay gecmis ama umarim gorursun.bu opstravent kapsulu bugun doktorum esim icin de onerdi nerden ve ne kadara aldiniz bilgilendirirseniz sevinirim

Evett. Yukarida da bahsetmistim. Bi on gun oyle kafama göre içtim. Su an gebelik devam ediyor. Cok şükür bi sıkıntı yok dedi doktor
sevindim cnm saglikli gebelik gecirmeni dilerim sogan kuruyle mi hamile kaldin bi etkisi oldumu senin icin ben 9 aydir hamile kalamiyorum yarin 7 gun olcak sogan kuru iciyorum ise yararmi diye dusunuyorum ama umudim var cok olur diye cnm

sevindim cnm saglikli gebelik gecirmeni dilerim sogan kuruyle mi hamile kaldin bi etkisi oldumu senin icin ben 9 aydir hamile kalamiyorum yarin 7 gun olcak sogan kuru iciyorum ise yararmi diye dusunuyorum ama umudim var cok olur diye cnm

Valla her sey Allahtan tabi. Soğan kurunun etkisi var mi bilmiyorum ama kullandigim ilk gunlerde uhu gibi akintim olmustu. Benim hic umidim yoktu cunku bu ay cocuk icin ugrastigim söylenemez. Ancak hani herkes diyor ya kafana takmadiginda oluyor diye galiba stressiz olmanin da cok etkisi var. Benim de bu ayla birlikte 12 ay oldu. Cok şükür sonunda netice bulduk :)

Merhaba herkese,

Soğan kürü 3.günüm, aynı zamanda yumurta takibindeyim bu ay, 1 sene önce kimyasal düşük yaptım, son muayenede pko başlangıcı dedi doktorum, 1 yıldır bekliyoruz bu ay hem doktor takibi hemde soğan kürüne başladım, hayırlısı bakalım inşallah,
Allah herkesin istediğini versin kısa zamanda,
Hayırlı Kandiller herkese,
Bekleyen isteyen herkese bol bol dua edelim...

Meraba arkadaslar bendede kist var 2 santim sag tarafimda 1 senelik evliyim bende cocuk sahibi olamadim ne yazikki tavsiyeleri olanlar varmi yardimci olabilirseniz cok sevinirim ve okmeydani arastirmada iyi bir kadinhastaliklari uzmani doktoru tavsiye eden varmi acaba arkadaslar yardimci olursaniz her iki konuda sevinirim :)

Bu arada hormon testi yaptirdigimda 30 lardaydi benimde fsh. lh ise 15 lerdeydi ve o ay sogan suyu ictim 15 gun boyunca ve ardindan tekrardan randevu aldim gittim ozele tekrardan test yapildiginda cok dusmustu 5.6 NokTalara her ikiside sogan suyundan faydasi oldu sanirim ilkinden cokcok iyi bu sonuc dedi sogan suyu icmek isteyen arkadaslara oneririm ...doktorum neden hamile kalamiyorsun acaba dedi yumurtalik testi istedi bu kez onu yaptirdim oda normalinden cok dusuk cikinca yumurta kalitesizligi oldugunu soyledi onun icinde ne yapicam bilmiyorum :(( tup bebek onerdi onada durum yok cok pahali o yuzden devlette iyi bi doktor arastiriyorum okmeydaninda veya baska devlet hastanelerindede olabilir bilgisi olan varsa ne olur bu kinuda yardimci olsun tedavi gormek istiyorum ilk once iyibir doktordan arkadaslar

Back
X