Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzina saglik canimm
Dualarimiz kabul olsun da mayis ayinda bebis haberini verelim yaaa.bgn hava cok guzel esime dedim hadi yuruyelim sahilde cani istemedi kaldik evde dusundumde cocuk olsa giderdi kirmazdi evladini kosar oynardik.hayaller hayaller gercek olur insallah.valla zaman gectikce daha bi hissediyorum yoklugunu.cocuk evin nesesi valla.
tatlım ya oyle dusunupte kendını uzme ...bak bnm cevremde 3 . bes cocugu olan ama ınan zorla gecınen mutsuz aileler var ... halimize sukredelimki eslerimiz le aramız a nazar degmesıaman ...cocuk olsa emınım onunda kendıne gore hem guzelligi hemde zorlugu olucaktır ..
ama suan bebegimiz yok ..ve nezaman olucagını da bılmıyoruz (ki ins tez elden verır rabbim )kendini uzme be tatlım tadını cıkar ..bak bnm enya kın arkadasımın daha yenı bebegı oldu ve 4 yıllık evlıler bılıyomusun ..ve sımdı eksik dua etmısım ferıha diyor bebisin problemlerı var ...esiyle eskıden cok ıyılerdı sımdı sıkıntılar basgosterdı ...
RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA EN HAYIRLI SEKİLDE VERSİN .O BİZİM HALİMİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİR ...
herkese slm kızlar... dünki arkadaşında bugün ki arkadaşında dualarını okudum allah kabil etsin inş..
ya arkadaşlar bgn adette 3.günüm ve nerdeyse bitmiş diyebilirim
eskiden benim böyle olmazdı son 3 aydır böyle
adetin az gelmesinin herhangi bişeyle ilgisi varmı biliyormusunuz ?
Agzina saglik canimm
Dualarimiz kabul olsun da mayis ayinda bebis haberini verelim yaaa.bgn hava cok guzel esime dedim hadi yuruyelim sahilde cani istemedi kaldik evde dusundumde cocuk olsa giderdi kirmazdi evladini kosar oynardik.hayaller hayaller gercek olur insallah.valla zaman gectikce daha bi hissediyorum yoklugunu.cocuk evin nesesi valla.
Allah razi olsun kizlar. ins dualariniz makbul olmustur ve ins hepimiz guzel haberler alir veririz.
mybaby24 canim ben hic olmadim adet. nasil bisey inan anlamadim yani halbuki ilk lekeyi gorunce sevinmistim. 31. gunde oldum diye. ama ilginc belimde hep hafif bi agrim var. belim dedigim sirtimin altindaki kemik agriyo
soğan suyundan herhalde dicem ama 3 aydır böle diyosun ben geçen ay yapmıştım soğan suyunu bu ay benimde 3gün gelmişti.Sen bi dr.a görün istersen kardeşim
Allah razi olsun kizlar. ins dualariniz makbul olmustur ve ins hepimiz guzel haberler alir veririz.
mybaby24 canim ben hic olmadim adet. nasil bisey inan anlamadim yani halbuki ilk lekeyi gorunce sevinmistim. 31. gunde oldum diye. ama ilginc belimde hep hafif bi agrim var. belim dedigim sirtimin altindaki kemik agriyo
oooof zor tabi yaa sana bişey anlatayım ben 14 sene sonra olmuşum yanii annemle babamın 14 sene çocukları olmamış bu duyguyu en iyi annem bilir beni doğurana kadar inanamamış hamile olduğuna anlatırken görcen annemi çok kötü oluyo .sizi anlattım anneme hep size dua ediyo ben her gün KURAN-I KERİMİ açıp okuyorum yaa dualarımızı annemde çok duygulanıyo oda dua ediyo benle.kardeşim bak bu ay olmasa bile ALLAH ımın izniyle öteki ay hepimiz hamileyiz dualarımız KABUL OLACAK İNŞALLAH bu bizim dua sırası bittiğinde napçaz? başka dualarda okuyalım
yok yok bişey olmaz:)ben de içyrm..selam kızlar benim soğan küründe 4. günüm ama dün içemedim bigün içmemekten bişey olur mu![]()
ayyyyy ne güselllllll
umut oldun bize sağol yorumun için valla
sağlıkla kucağına al inşallah
bende 2. ayı kullanmakta kararsız kalmıştım
ama adet olamadım 3gündür lekeleniyorum sadece
sennde geciktiğinde öyle olmuşmuydu ?
tahlil yapmıştın sen canım dimi
amin canım amin Allah ım duaları kabul olan kullarından eylesin hepimizi
test yapmışmıydın hiç ?
belki yerleşme kanaması falandır olabilir mi ?