Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar bnde adetımın 2. gunu b. b.ts.n ıns bnde sogana baslıcam :)umut dunyası ıste

Agzina saglik canimm
Dualarimiz kabul olsun da mayis ayinda bebis haberini verelim yaaa.bgn hava cok guzel esime dedim hadi yuruyelim sahilde cani istemedi kaldik evde dusundumde cocuk olsa giderdi kirmazdi evladini kosar oynardik.hayaller hayaller gercek olur insallah.valla zaman gectikce daha bi hissediyorum yoklugunu.cocuk evin nesesi valla.

tatlım ya oyle dusunupte kendını uzme ...bak bnm cevremde 3 . bes cocugu olan ama ınan zorla gecınen mutsuz aileler var ... halimize sukredelimki eslerimiz le aramız a nazar degmesıaman ...cocuk olsa emınım onunda kendıne gore hem guzelligi hemde zorlugu olucaktır ..
ama suan bebegimiz yok ..ve nezaman olucagını da bılmıyoruz (ki ins tez elden verır rabbim )kendini uzme be tatlım tadını cıkar ..bak bnm enya kın arkadasımın daha yenı bebegı oldu ve 4 yıllık evlıler bılıyomusun ..ve sımdı eksik dua etmısım ferıha diyor bebisin problemlerı var ...esiyle eskıden cok ıyılerdı sımdı sıkıntılar basgosterdı ...

RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA EN HAYIRLI SEKİLDE VERSİN .O BİZİM HALİMİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİR ...

tatlım ya oyle dusunupte kendını uzme ...bak bnm cevremde 3 . bes cocugu olan ama ınan zorla gecınen mutsuz aileler var ... halimize sukredelimki eslerimiz le aramız a nazar degmesıaman ...cocuk olsa emınım onunda kendıne gore hem guzelligi hemde zorlugu olucaktır ..
ama suan bebegimiz yok ..ve nezaman olucagını da bılmıyoruz (ki ins tez elden verır rabbim )kendini uzme be tatlım tadını cıkar ..bak bnm enya kın arkadasımın daha yenı bebegı oldu ve 4 yıllık evlıler bılıyomusun ..ve sımdı eksik dua etmısım ferıha diyor bebisin problemlerı var ...esiyle eskıden cok ıyılerdı sımdı sıkıntılar basgosterdı ...

RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA EN HAYIRLI SEKİLDE VERSİN .O BİZİM HALİMİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİR ...

evt canım dogru diyorsun. allah mutlulugumuzu bozmasın yarabbim
bebeğimizide hayırlısıyla versin ailemize
gerçekten bebeğinizi isterken rabbimden dikkat edin
eksik dilemeyin her ayrıntıyı düşünün kızlar ben öyle yapıyorum inanın

herkese slm kızlar... dünki arkadaşında bugün ki arkadaşında dualarını okudum allah kabil etsin inş..

herkese slm kızlar... dünki arkadaşında bugün ki arkadaşında dualarını okudum allah kabil etsin inş..

canım sen fazla giremiyorsun galiba
her gün okudum diyip çıkıyorsun çok şekersin ya
müsait bi zamanda seninde hikayeni duymak isteriz
ne zamandır sogan suyu yapıyorsun ?
herhangi bi sorun varmı falan filan işte dertleşiriz denk gelirsek :D
agzına sağlık okudugun için

ya arkadaşlar bgn adette 3.günüm ve nerdeyse bitmiş diyebilirim
eskiden benim böyle olmazdı son 3 aydır böyle
adetin az gelmesinin herhangi bişeyle ilgisi varmı biliyormusunuz ?

ya arkadaşlar bgn adette 3.günüm ve nerdeyse bitmiş diyebilirim
eskiden benim böyle olmazdı son 3 aydır böyle
adetin az gelmesinin herhangi bişeyle ilgisi varmı biliyormusunuz ?

soğan suyundan herhalde dicem ama 3 aydır böle diyosun ben geçen ay yapmıştım soğan suyunu bu ay benimde 3gün gelmişti.Sen bi dr.a görün istersen kardeşim

Allah razi olsun kizlar. ins dualariniz makbul olmustur ve ins hepimiz guzel haberler alir veririz.

mybaby24 canim ben hic olmadim adet. nasil bisey inan anlamadim yani halbuki ilk lekeyi gorunce sevinmistim. 31. gunde oldum diye. ama ilginc belimde hep hafif bi agrim var. belim dedigim sirtimin altindaki kemik agriyo

Agzina saglik canimm
Dualarimiz kabul olsun da mayis ayinda bebis haberini verelim yaaa.bgn hava cok guzel esime dedim hadi yuruyelim sahilde cani istemedi kaldik evde dusundumde cocuk olsa giderdi kirmazdi evladini kosar oynardik.hayaller hayaller gercek olur insallah.valla zaman gectikce daha bi hissediyorum yoklugunu.cocuk evin nesesi valla.

oooof zor tabi yaa sana bişey anlatayım ben 14 sene sonra olmuşum yanii annemle babamın 14 sene çocukları olmamış bu duyguyu en iyi annem bilir beni doğurana kadar inanamamış hamile olduğuna anlatırken görcen annemi çok kötü oluyo .sizi anlattım anneme hep size dua ediyo ben her gün KURAN-I KERİMİ açıp okuyorum yaa dualarımızı annemde çok duygulanıyo oda dua ediyo benle.kardeşim bak bu ay olmasa bile ALLAH ımın izniyle öteki ay hepimiz hamileyiz dualarımız KABUL OLACAK İNŞALLAH bu bizim dua sırası bittiğinde napçaz? başka dualarda okuyalım

Allah razi olsun kizlar. ins dualariniz makbul olmustur ve ins hepimiz guzel haberler alir veririz.

mybaby24 canim ben hic olmadim adet. nasil bisey inan anlamadim yani halbuki ilk lekeyi gorunce sevinmistim. 31. gunde oldum diye. ama ilginc belimde hep hafif bi agrim var. belim dedigim sirtimin altindaki kemik agriyo

tahlil yapmıştın sen canım dimi

soğan suyundan herhalde dicem ama 3 aydır böle diyosun ben geçen ay yapmıştım soğan suyunu bu ay benimde 3gün gelmişti.Sen bi dr.a görün istersen kardeşim

evt ya 3 aydır az geliyor böyle bi doktora gideyim dediğin gibi canım. hani çok az geliyor 1 2 ay hava değişimidir dedim ama 3 aydır böyle diğer ayı merak ediyorum bakalım

amin canım amin Allah ım duaları kabul olan kullarından eylesin hepimizi
test yapmışmıydın hiç ?
belki yerleşme kanaması falandır olabilir mi ?

oooof zor tabi yaa sana bişey anlatayım ben 14 sene sonra olmuşum yanii annemle babamın 14 sene çocukları olmamış bu duyguyu en iyi annem bilir beni doğurana kadar inanamamış hamile olduğuna anlatırken görcen annemi çok kötü oluyo .sizi anlattım anneme hep size dua ediyo ben her gün KURAN-I KERİMİ açıp okuyorum yaa dualarımızı annemde çok duygulanıyo oda dua ediyo benle.kardeşim bak bu ay olmasa bile ALLAH ımın izniyle öteki ay hepimiz hamileyiz dualarımız KABUL OLACAK İNŞALLAH bu bizim dua sırası bittiğinde napçaz? başka dualarda okuyalım

ayy canım okurken bile gözlerim doldu inan. anneni düşündüm de 14 sene dile kolay
neler yaşamıştır neler:43: AIIah razı olsun canım senden de annenden de güzel dualarınız içn de çok sağolun
bencede bitince yeniden liste yapalım. dua etmek ALLAH a sıgınmak en güzeli zaten bence sakıncası yok

Son düzenleme:
ayyyyy ne güselllllll :nazar:
umut oldun bize sağol yorumun için valla
sağlıkla kucağına al inşallah
bende 2. ayı kullanmakta kararsız kalmıştım
ama adet olamadım 3gündür lekeleniyorum sadece
sennde geciktiğinde öyle olmuşmuydu ?

Sağol canım sizlere de nasip olur inşallah.
Bütün belirtiler regl olacakmışım gibiydi ama lekelenme olmamıştı canım.

tahlil yapmıştın sen canım dimi

yok tahlil felan yapmadim

amin canım amin Allah ım duaları kabul olan kullarından eylesin hepimizi
test yapmışmıydın hiç ?
belki yerleşme kanaması falandır olabilir mi ?

test de yapmadim cunku bebek olduguna ihtimalim yok. yazmistim ya daha once bu ay yumurtlama bile olmadi atesim hic yukselmedi diye. o yuzden sanmiyorum. ama insan adetini de guzel gormeyince sinir oluyo. o gun guzel adet olsaydim 31. gunde olmus olcaktim. bu iyi olcakti benim icin.

simdi bugun 35. gunum hala tam adet olmadim. bugun yine leke gordum kafayi yicem yaa.

Lekelenmenin sebebi yerlesme kanamasi olmasin ! Bazi kadinlarin yerlesme kanamasi 10 gun falan da surebiliyomus.O yuzden bi test yaptiirmanda veya doktora gitmende fayda var cnm

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes BYZBLT arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

Son düzenleme:
Selam nerlerdesiniz bgn hic yazmamissiniz hatunlar:)) vasfiye teyzem baslicak onu izlicemm bende bitince görüşuruz.

Byzblt canim adetten temizlenmedim ben daha. Bitince hepinize okuyacagim canlarim.

Back
X