Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kecı boynuzu pekmezı ve agzencefılı karısdırıp ıycen benımde bebısım olmuyodu
denedım ve sımdı 6 bucuk aylık hamıleyım KILOYA BAKMIYO 98 KILODAN HAMILE KALDIM

ne bileyim kilo da engel diyenler oldu :(

hemde nasıl rabbım sızede nasıp etsınn

Benim 11 yaşında bir kızım var :) ikinci bebiş:emir_bebek: için yeniden anne olmak istiyorum :)

Ben soganda 3. Kurumu de bitirdim ne adetim duzeldi ne de bebis var. Solediklerim sizi umutsuzluga dusursun die demiyorum kizlar bende ise yaramadi diyorum.Allah tan hayirlisi. Halbuki cok inanarak ve dikkatli yapmistim. Gecende hemsire bi arkadasla tanistim , ona sorunlarimdan bahsettim, bana ne anlatti bilemessiniz. O da benim gibiymis.adeti duzensizmis. Dogum kontrol hapi kulanmis yine duzelmemis,baska bi doktor kullanma seninde biyolojk saatin ole demis. Iki sene beklemis bebek falan olmamis . Kaynanasi bunu zorla ara ebeye goturmus,aglaya aglaya gitmis.hemsireydim gururuma yediremedm dio. Neyse ebe buna bakmis etmis rahmin ters ondan adet olamiyon demis,masaj falan yapmis kupa cekmis.diger ay adet gormemis yine gecikti derken megersem hamileymis. bu hemsire bana siddetle ara ebeye bi git dio. Umut dunyasi iste 15 gun sora gitcem
saglikla kalin kizlar.

arkadaşlar ben geçen hafta okumuştum yaa size hatırlatmak istedim okumak isteyenler bu gece 12 den sonra başlayabilir okumaya FE İN TEVEKELLEN FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVAKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM
2001 DEFA OKUNUYOR

Belki daha erken ama dileğin gerçekleşti mi ?

Merhaba kizlar.ben bu ay korunub ara vermeyi dusunuyorum.kecen ay dusuk yapdim doktorum tedavi yazdi esimede banada.esimde sperm hereketsizliyi dusuk oldugu icin tedavi gordu doktorum.bu yazilari okudum acaba sogan kuru nu bendemi uygulasam.adetim biteli 13 gundu.nasil tavsiye edersiniz 15 gun sogan suyu icsem haziran ayindaki adetimde temizlermi rahim icini???

kirazağacım, şirin, sercem, mybaby, hilal ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım nasılsınız. uzun zaman giremedim ara ara girdim şimdi şimdi artık yazmaya başlıyorum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum dr kontrolüme gittim çok şükür temiz dedi. bakalım bir adet daha beklicez ondan sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşaallah. sizler nasılsınız yeni ve güzel haberler var mı?

kirazağacım, şirin, sercem, mybaby, hilal ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım nasılsınız. uzun zaman giremedim ara ara girdim şimdi şimdi artık yazmaya başlıyorum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum dr kontrolüme gittim çok şükür temiz dedi. bakalım bir adet daha beklicez ondan sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşaallah. sizler nasılsınız yeni ve güzel haberler var mı?

canim hos geldin bitanem iyi olduguna sevindim iyi ol hep ozletdin kendini biz diyer topikdeyik ora gel istersen bizlerde bu aya umutluyuz hazirana mayis bosa gitdi bakalim bu ay hayirlisi hepimize:16:

kızlar soğan küründe 1.turum 6.günümdeyim adetime 16 gün var.kasıklarımda karıncalanma ve hafif ağrı var .neden acaba soğan kürü kullanıp bu şekilde olan var mı?

kızlar soğan küründe 1.turum 6.günümdeyim adetime 16 gün var.kasıklarımda karıncalanma ve hafif ağrı var .neden acaba soğan kürü kullanıp bu şekilde olan var mı?
oluyor herkesde canim hayirli ugurlu olsun insallah bebisin gelir
bende dün basladım adetimin 8.günü
içini temizliyordur canım...

belkide bebistir sancı kasık ağrısı

senin icinde hayirli ugurlu olsun tez zamanda bebisderiniz gelsin

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum

merhaba , ben foruma yeni katıldım. 1 yıldır evliyim. bırlkaç demememız oldu ama hamıle kalamadım. yaşımız da beklemeye musade etmıyor:) sizin forumda soğan kürüile hamile kaldığınızı okudum. sevındım adınıza gule gule buyutun..

Yalnız benım kafam karıstı. Ibrahım saracoğlu reglden 10 gun once baslayın 15 gun ıcın dıyor ama bu defa adet donemını de kapsıyor. Açıksacı sız arastırmıs ve uygulamıssınız. Adet bıttıkten 7 gun sonra mı yoksa adetın 7. gunumu baslayıp 15 gun ıceceğiz?
adet oncesı baslayacak mıyız ıcmeye?
cok sordum ama ıncır kurunu de yapmalı mıyız?

bana detaylı anlatırsanız coook sevınırım:)) ıyı gunler

uste yazilan adres canim gel orda bulusalim :16:

merhaba , ben foruma yeni katıldım. 1 yıldır evliyim. bırlkaç demememız oldu ama hamıle kalamadım. yaşımız da beklemeye musade etmıyor:) sizin forumda soğan kürüile hamile kaldığınızı okudum. sevındım adınıza gule gule buyutun..

Yalnız benım kafam karıstı. Ibrahım saracoğlu reglden 10 gun once baslayın 15 gun ıcın dıyor ama bu defa adet donemını de kapsıyor. Açıksacı sız arastırmıs ve uygulamıssınız. Adet bıttıkten 7 gun sonra mı yoksa adetın 7. gunumu baslayıp 15 gun ıceceğiz?
adet oncesı baslayacak mıyız ıcmeye?
cok sordum ama ıncır kurunu de yapmalı mıyız?

bana detaylı anlatırsanız coook sevınırım:)) ıyı gunler

canim sen ge diyer topiyimize bak simdi adet bitdikden sonra yapicaksin o eski hali simdi yenilendi canim inciri ve sogani birlikte yapma yan etkisi oluyor tektek yapmak lazim hayirli ugurlu olsun bu arada insallah bebeyin gelir

selam ben adet oldum sonunda doktor klomen verdi bununla birlikte soğan kürüde yapsammıki acep :44:

selam bende adetimi bekliyorum klomen kullanmak için soğan küründen bir kere sağlıksız gebeliğim olmustu saraçoğluna mail attım klomenle kullanıp kullanamayacağımı sordum kullanabileceğimi söyledi . inşallah bu ay olur seninde canım rabbim yardımcın olsun

DENİZ14 merhaba .....

1.adet dönemi : Adetin 7.günü başla 15 günde süreyle günde 2 defa aç karna yemekten 15-20 dk.önce iç
a): sabah-akşam
b): yada akşam -gece yatmadan
2.adet dönemi :adetin olacak bu süre zarfında (boş geçecek yapmayacan )
3.adet dönemi:3.dönem adetin gelmeden 10 gün önce başla .10 günden sonra bırak
4.adet dönemin de yine adetin gelmeden 10 gün önce içebilirsin....
bu şekilde dört ay kullanabilirsin .kisti olanlara dört ay kullan diyor.

inşallah bu süre zarfında hamile kalırsın.. hamiş olursun

NOT: 15 günden fazla içme

1.TUR :15 GÜN adet bittikten sonra
2.TUR :10 GÜN adetten önce
3.TUR :10 GÜN adetten önce
4.TUR :10 GÜN adetten önce

Son düzenleme:
Back
X