Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Vesdeniz bat 25 ocak kürün 11.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 9.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 9.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kürün 15.günü

Arkadaslar test yaptim ve kocaman bir husrann negatif biliyordum boyle olacagini bu pco yuzunden adetim bile gelmeddi offf napicam ben...

Soğan kürünün 11.günü bat 10 şubat (ben 35 günde bir oluyorum ama su 2 aydır 45 günde oluyırum ya pcodan yada psikolojik sanırım) adetimin 3 günü horman testi yaptıı hepsi normal cıktı sadece süt bezlerı sınırda cıktı onu tekrardan yapacakmıs takip amacıyla bakalım nolacak benım akıntım felan olmuyor sabah aksam duzenlı sogan suyunu içiyorum ama neden acaba bı sıkıntı yoktur ınsallah:((( :44:

Arkadaslar test yaptim ve kocaman bir husrann negatif biliyordum boyle olacagini bu pco yuzunden adetim bile gelmeddi offf napicam ben...

kıyamam canım ya üzme kendini soğan kürünü yapçaksın sabırla bekle adetinden sonra başla onca insan yenmiş bunu seninde yeniceğine inanıyorum ben sabırlı ol canım tamammı

Soğan kürünün 11.günü bat 10 şubat (ben 35 günde bir oluyorum ama su 2 aydır 45 günde oluyırum ya pcodan yada psikolojik sanırım) adetimin 3 günü horman testi yaptıı hepsi normal cıktı sadece süt bezlerı sınırda cıktı onu tekrardan yapacakmıs takip amacıyla bakalım nolacak benım akıntım felan olmuyor sabah aksam duzenlı sogan suyunu içiyorum ama neden acaba bı sıkıntı yoktur ınsallah:((( :44:

benimde ilk kez dün biraz akıntı oldu geçti sende sabret ve soğan kürünü bırakma iremcim en büyük hatamız kendimizi şartlandırıyoruz elimizde olmadan biraz rahat olabilsek ki olmk zorundayız bu kürü bir kaç ay uygulamamız lazım sabır sabır ve inançla

Vesdeniz bat 25 Ocak kürün 12.günü
kuzey32 bat 7 Şubat kürün 10.günü
simalbebek bat 27 Ocak kürün 10.günü
pnrcoskun bat 28 Ocak kür bitti beklemede :)
İremcakar 10 Şubat kürün 11. günü

bu tabloyu çoğaltalım ve tablo yapmaktan anlayan biri yapar belki kızlar

kıyamam canım ya üzme kendini soğan kürünü yapçaksın sabırla bekle adetinden sonra başla onca insan yenmiş bunu seninde yeniceğine inanıyorum ben sabırlı ol canım tamammı

Merhaba igrem cakir kader ortagim mi desem ben gecen 2 aydir hep 36 gunde oluyorum fakat bu ay 40ci gunumdeyim hala gelmedi bende pcoluyum sogan suyuna baslayamiyorum da adetimin gelmesi lazim bekleyeyim mi belki 45 falan benimde gelir yapcak bisey yok.ne dersin sende oldumu boyle uzun gecikme

arkadaşlar inş bende yarın sabah başlıorum:) ilk hamileliğimde ilk sogan kürü denememde hamile kalmıştım inş bundada işe yarar..

Bende soğan kürüne başladım bugün 2.günüm. Kullananlara bişey sorucam. Akıntılarınızda bi değişiklik varmı acaba ? Benimki çoğaldı ve renki hafif koyu gibi

Bide soğan kürü uygulayıp da ikiz bebek sahibi olanlar varmı ? Olma şansı varmı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

testlerin normalse sakin ol arkadaşım. pkodandır. sen soğan kürüne devam et. pkoda 3-4 kez tekrar etmek gerekiyor kürü. seni de ekliyorum listeye. :46: burda umut vaaarrr, burda dua vaarrr, burda stres yokkk haydi kızlar keyifle günlerimizi değerlendirelim ve bolca dua edelim. :16:

İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 11.günü
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bide soğan kürü uygulayıp da ikiz bebek sahibi olanlar varmı ? Olma şansı varmı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

:1: kız soğan kürü vajinal akıntılar, pko, küçük çaplı miyom ve çikolata kistleri için faydalı. ikiz olması bambaşka bir durum. ama inşaAllah öyle diliyorsan öyle olsun. :16:

Insallh arkadaslar bende 7 aydir hep erkenden testler yaptim hep negatif bu sefer artik heveslenmedim o yuzden bekliyorum ben bu ay hayit tohumu.aslan pencesi.civan percemi.papatya .bide coban cantasi karisimini her gun ictim bide her gun metformin kullandm toktor tavsiyesi uzerine bide bal tarcin corek otu 10 gun yedim bi faydasi olmustr insallh

inşaAllah arkadaşım. yaptığımız kürlere inanalım ve şifa Allahtan diyip stres yapmadan devam edelim yolumuza :42:

Back
X