Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

testlerin normalse sakin ol arkadaşım. pkodandır. sen soğan kürüne devam et. pkoda 3-4 kez tekrar etmek gerekiyor kürü. seni de ekliyorum listeye. :46: burda umut vaaarrr, burda dua vaarrr, burda stres yokkk haydi kızlar keyifle günlerimizi değerlendirelim ve bolca dua edelim. :16:

Vesdeniz bat 25 ocak kürün 11.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 9.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 9.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kürün 15.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 11.günü
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

10. günüm canım bugün hergün yenilemek lazım

arkadaşlar bişey sorcam,ben soğan kürüne adet bittikten 3 gün sonra başladım şuan 9.günümdeyim sizce doğru zamanda mı başladım yoksa acele mi edttim:18:

pardonn :1:
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 12.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 10.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 10.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 11.günü
:52::32::32:

aa afedersin canım senin kürün bitmemiş ama adet tarihin en önde :)) o zaman senden bekliyoruz

ya nedense bu ayda boş geçecek diye bekliyorum rabbimden hayırlısını istemekten başka çare yok...herzaman hayırlı işlerle karşılaştırsın mevlam inş. hepimizi

ilk kullandığında adetinin kaçıncı günü başladın arkadaşım ne güzel umutlandırdın bizi[/QUOT

adetimn 7, günü başladım 15 gün yaptım ve sonraki ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benim bünyem çok zayıfmış bende bilemedim ve kendimi çok yordum.inş. bu sefer hamile kalırsam parmağımı bile oynatmıcam:))

ilk kullandığında adetinin kaçıncı günü başladın arkadaşım ne güzel umutlandırdın bizi[/QUOT

adetimn 7, günü başladım 15 gün yaptım ve sonraki ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benim bünyem çok zayıfmış bende bilemedim ve kendimi çok yordum.inş. bu sefer hamile kalırsam parmağımı bile oynatmıcam:))

hmmm ben klomenle kaldım düşük yaptım şuan folic asit ve coraspin kullanıyorum cor aspini kullanmam gerekiyormuş tekrar düşük yapmamam için sanırım pıhtılaşma yüzünden

Back
X