arkadaşım gözün aydın, Allah bağışlasın bebeğini. hemen o ay hamile kalınacak diye bir kaide yoktur zaten. vitaminler vs etkin hsle gelip hormonlara etki etmesi için önce depolanırlar. vücudun onları kullanır hale gelmesi 3-4 ay gibi bir süre alır. kaynaklardan okuduklarım.

ama ne mutlu sana ki Rabbim bir evlat bağışlamış. darısı bizlere.
olabilir canım. soğan kürüne başlamanın etki bakımından en uygun zamanı adetin bitip temizlendikten bir hafta sonrasıdır diyor Saraçoğlu ama bazı yerlerde de birkaç gün sonra başlanabilir diyor. . diğer adetinden sonra başlayacaksın değil mi testere dişli aslanpençesine? iki kür bir arada kullanılmıyor biliyorsun. şifa olsun canım
oooo maşaAllah canım. hayırlı olsun, gözün aydın, harika bir haber bu.
nirakf canım sanırım link atılmıyor ama Saraçoğlunun resmi internet sayfası var ya.
profsaracoglu.com, orda sıkça sorulan sorular yani
SSS kısmı var. oraya girersen
7. sayfada metformin ve soğanla ilgili bir soruya cevap vermiş. sanırım soğan da biraz şeker üzerinde etkili. çünkü önce hekiminizin önerdiği ilacı kullanın, sonuç alamazsanız soğan kürü deneyin demiş.
Canım söyle ben bir iki güne soğan kürüne başlayacağım.yani bu tam anlamıyla 2. Kürüm olacak.aslında üçüncü sayılır ama şöyle ,ilk yaptığım kür yarımnyamalak olmuştu.8 gün uygulayabilmiştim.sonraki kürü 15 gün uyguladım adam akıllı.şimdi 2 gün sonra yapacagım kürü de 15 gün yapacagım.kürüm bitince ve adet olunca aslanpencesini yapsam o boşlukta saçma mı olur bir dahaki soğan kürüne kadar? Tavsiye eder misiin.?