Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşım gözün aydın, Allah bağışlasın bebeğini. hemen o ay hamile kalınacak diye bir kaide yoktur zaten. vitaminler vs etkin hsle gelip hormonlara etki etmesi için önce depolanırlar. vücudun onları kullanır hale gelmesi 3-4 ay gibi bir süre alır. kaynaklardan okuduklarım. :34: ama ne mutlu sana ki Rabbim bir evlat bağışlamış. darısı bizlere.

olabilir canım. soğan kürüne başlamanın etki bakımından en uygun zamanı adetin bitip temizlendikten bir hafta sonrasıdır diyor Saraçoğlu ama bazı yerlerde de birkaç gün sonra başlanabilir diyor. . diğer adetinden sonra başlayacaksın değil mi testere dişli aslanpençesine? iki kür bir arada kullanılmıyor biliyorsun. şifa olsun canım :16:

oooo maşaAllah canım. hayırlı olsun, gözün aydın, harika bir haber bu. :16:

nirakf canım sanırım link atılmıyor ama Saraçoğlunun resmi internet sayfası var ya. profsaracoglu.com, orda sıkça sorulan sorular yani SSS kısmı var. oraya girersen 7. sayfada metformin ve soğanla ilgili bir soruya cevap vermiş. sanırım soğan da biraz şeker üzerinde etkili. çünkü önce hekiminizin önerdiği ilacı kullanın, sonuç alamazsanız soğan kürü deneyin demiş.

kuzeyimmm aleyküm selam zaten sık girmiyordun artık kız..iyice tenhalaşacak buralar. gerçi benim de iş yoğunluğum aratacak ama birbirimi,zi haberdar edelim olur mu. biz de seni öpüyoruz. görüşrüz canım:54:
Amin. Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatır bu duyguyu ınşallah. Dualarim sizlerle.

Vesdeniz tskr ederim cnm ben bilmiyordum ama artik fayda etmez kuru 12 gun kullandm tabi metforminide umarim durumumu dahada kotu yapmaz bu gun biraktm icmiycem artik..

öncelikle vesdeniz cok tsk ederim canim hic beklemiyodum cift cizgi cok büyük sürpriz oldu bana insAllah yarin ilk is kadin doktoruna gidicem :-) sogan kürünü yapmakda nasip olmadi Rabbim hepinize yasatsin insAllah kizlar bu duyguyu bugün sükür namazi kilicam insAllah dualarim sizinle olucak:nazar::emir_bebek::49:

Vesdeniz tskr ederim cnm ben bilmiyordum ama artik fayda etmez kuru 12 gun kullandm tabi metforminide umarim durumumu dahada kotu yapmaz bu gun biraktm icmiycem artik..

canım inan ben de bilmiyordum ve sürekli araştırıyorum son zamanlarda. çünkü gerçekten bilinçli olmak gerek. sıkıntı olacağını düşünmüyorum. eğer sorun yaşasaydın zaten vücudun sinyal verirdi, hissederdin yani. şimdilik bekle canım. bu arada dr bana da metformin içerikli bir hap yazacaktı insülin direncim var. ben tekrar gitmedim. açıkçası dra gitmekten yoruldum. önce bitkisel tedaviler deneyeyim dedim. ama sen tedavine başlamışsın. bana endokrin doktorum pkolularda bu ilaçla gebelik elde edebiliyoruz demişti. inşaAllah ilacın sana şifa olur ve kısa zamanda müjdeni alırız. gelişmelerden haberdar et ve sakın moralini bozma. seni seviyoruz arkadaşım. :16:
öncelikle vesdeniz cok tsk ederim canim hic beklemiyodum cift cizgi cok büyük sürpriz oldu bana insAllah yarin ilk is kadin doktoruna gidicem :-) sogan kürünü yapmakda nasip olmadi Rabbim hepinize yasatsin insAllah kizlar bu duyguyu bugün sükür namazi kilicam insAllah dualarim sizinle olucak:nazar::emir_bebek::49:

çok güzel canım, zaten daha 8. ayınmış ve Rabbim seni çok bekletmeden sevindirmiş. hiçbir tedaviye gerek kalmaması daha güzel. duaların için de Allah razı olsun. sağ ol canım :16:

elanaz yazılarını okudum da. pınar haklı canım. önce dr muayenesi. çünkü Saraçoğlu da teşhis konulmamış durumlarda kür önermiyor. fakat herhangi bir sıkıntı yoksa bile 15 günlük soğan kürü uygulanıp bırakılır diyor. şimdi sen kürünü bitirince adetin 3. günü dra git. vajinal muayeneden sonra tsh, lh, fsh, prolaktin ve estrodial hormonlarına bakılır. eğer bir sorun yoksa acele etme. eşine keçiboynuzu kürü kendine de incir kürü uygula. daha çok yenisin ben hormon ilaçlarını şahsen kullanmak istemiyorum. o yüzden 15 aydır beklediğim halde kürlerle yola devam ediyorum. henüz genciz, elbette gerektiği zaman ileri tetkik yöntemlere geçmek gerek. ama önce doğal yöntem taraftarıyım. Hakkımızda hayırlısı :16:

VESDENİZ çok teşekkür ederim ben dediğin gibi hiç doktora gitmeden kullandm kist falan varmıydı bilmiyorm ama bitti sonuçta artık hayrlısı ben ozaman doktora adetimin 3. günü gideyim haftaya adet olucam öncesinde gitmeye gerek yoktur sanırım perşembe randevu almıştm ama normalde cumartesi adet günüm 3. günü gideyim hormonlarıma baktraym sonrada incir kürüne başlıyayım eşimede keçiboynuzu hayırlısıyla dooğall kürlere devamm :)

VESDENİZ çok teşekkür ederim ben dediğin gibi hiç doktora gitmeden kullandm kist falan varmıydı bilmiyorm ama bitti sonuçta artık hayrlısı ben ozaman doktora adetimin 3. günü gideyim haftaya adet olucam öncesinde gitmeye gerek yoktur sanırım perşembe randevu almıştm ama normalde cumartesi adet günüm 3. günü gideyim hormonlarıma baktraym sonrada incir kürüne başlıyayım eşimede keçiboynuzu hayırlısıyla dooğall kürlere devamm :)

olsun canım sıkıntı olmaz hatta faydası olur. zaten saraçoğlu her sağlıklı insan yılda 2 kez 15 günlük kürü uygulayabilir diyor :34: evet sen 3. günü git ve dediğim hormonların hepsine baktır. çünkü bazen sadece tsh ve prolaktin bakılıyor. lh fsh ve estrodial da bakılsın :34: hadi bakalım yolumuz hayırlı olsun. :16:

merhaba arkadaşlar, bende soğan kürü kullanarak hamile kaldım.

canımmm gelişmeni paylaştığın için teşekkür ederiz. hariha bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sana zahmet sürecini paylaşır mısın? ne kadar zamandır bekliyordun, bir problem var mıydı ve kürü ne kadar zaman uyguladın gibi? :34:

olsun canım sıkıntı olmaz hatta faydası olur. zaten saraçoğlu her sağlıklı insan yılda 2 kez 15 günlük kürü uygulayabilir diyor :34: evet sen 3. günü git ve dediğim hormonların hepsine baktır. çünkü bazen sadece tsh ve prolaktin bakılıyor. lh fsh ve estrodial da bakılsın :34: hadi bakalım yolumuz hayırlı olsun. :16:

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canm not aldm :)

canımmm gelişmeni paylaştığın için teşekkür ederiz. hariha bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sana zahmet sürecini paylaşır mısın? ne kadar zamandır bekliyordun, bir problem var mıydı ve kürü ne kadar zaman uyguladın gibi? :34:

amin cnm çok teşekkür ederim. ben ekim ayında 3.5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. çocuk istiyorduk o yüzden ilaç kullanmadım. ilk günler yumurtlama dönmellerinin pek üstüne düşmedik, 5 gün falansopan kürünü denyip bıraktım
1 ocakta işin üstüne düşmeye karar verdim herakşam 1 bardak soğan kürü içtim tam 15 gün yaptım.aynı zamanda hayit tohumunu ezip sabah akşam çayını içtim. ibrahim saraçoğlunun sitesinde de var. ve başaracağıma inandım dua ettim. olumlu düşündüm. allaha çok şükür hamileyim. ve kistim çok şükür küçülmüş.

Arkadaslar mrb okadar sey okudumki kafam.karisti sogan kuruyle ilgili ben 10aylik evliyim gecen ay bebek dusunmeye basladik tabi pko var bende gecen ay 13gun kullandim sogan suyunu 2gun adet gordm sadece 7gun sonra tekrar basladim 10gundr iciyorum sabah kahvaltidan.once aksamda yemekten once.15gune tamamlasammiki bu arada cocuk.icinde calismalarimiz son hiz devam ediyor :)

kuzum bende de sıra sıra küçük kistler var, ve bu durum tıpta polikistik adıyla anılıyor işte :1: soğan kürü pko için birebir. ben çok inanıyorum Allahın izniyle şifa oluyor soğan. yani rahatlıkla kullanabilirsin. önce temzilik yapıp kistlerden kurtulmak lazım. daha sonrasında incir kürü ile sağlıklı yumurta gelişimi için destek yaparsın. ama önce soğan kürü :34: öncelikle lh hormonun fshden yüksek mi ona bi baksana eğer tahlil yaptırdınsa? ben ona göre cevap vereyim bir de.

Canim fsh 6.81 lh 6.85 cikmis
Ilgin icin ayrica teşekkür ederim

Arkadaslar mrb okadar sey okudumki kafam.karisti sogan kuruyle ilgili ben 10aylik evliyim gecen ay bebek dusunmeye basladik tabi pko var bende gecen ay 13gun kullandim sogan suyunu 2gun adet gordm sadece 7gun sonra tekrar basladim 10gundr iciyorum sabah kahvaltidan.once aksamda yemekten once.15gune tamamlasammiki bu arada cocuk.icinde calismalarimiz son hiz devam ediyor :)

Allah gonlunuze gore versin canim calismalara devam;)

Ben bu kürü ilk kez duyuyorum arkadaslar ama bir suru bilgi var hangi gün baslanacagina dair siz kacinci gün basladiniz kararsiz kaldim bende yapmak istiyorum yardime dermisniz

Canim ben adet bitet biez basladim bugun dort bitti benim

Canim ben adet bitet biez basladim bugun dort bitti benim

Evet canm haklisn bende onlarca sey okudum onlarca uygulama var adetten once baslayan sonra baslayan 7.gunde, 3.gunde, 10.gunde vs.. Dusundumki sonucta sogan bu ne zaman.icersem.iceyim faydasi olur adet bitti basladim. 11.gunumdeyim. Sogan bitince incir kuru yapsammiki yoksa ay sonu hamile olup olmama durumuna gore beklesenmi kizlar

arkadaşım gözün aydın, Allah bağışlasın bebeğini. hemen o ay hamile kalınacak diye bir kaide yoktur zaten. vitaminler vs etkin hsle gelip hormonlara etki etmesi için önce depolanırlar. vücudun onları kullanır hale gelmesi 3-4 ay gibi bir süre alır. kaynaklardan okuduklarım. :34: ama ne mutlu sana ki Rabbim bir evlat bağışlamış. darısı bizlere.

olabilir canım. soğan kürüne başlamanın etki bakımından en uygun zamanı adetin bitip temizlendikten bir hafta sonrasıdır diyor Saraçoğlu ama bazı yerlerde de birkaç gün sonra başlanabilir diyor. . diğer adetinden sonra başlayacaksın değil mi testere dişli aslanpençesine? iki kür bir arada kullanılmıyor biliyorsun. şifa olsun canım :16:

oooo maşaAllah canım. hayırlı olsun, gözün aydın, harika bir haber bu. :16:

nirakf canım sanırım link atılmıyor ama Saraçoğlunun resmi internet sayfası var ya. profsaracoglu.com, orda sıkça sorulan sorular yani SSS kısmı var. oraya girersen 7. sayfada metformin ve soğanla ilgili bir soruya cevap vermiş. sanırım soğan da biraz şeker üzerinde etkili. çünkü önce hekiminizin önerdiği ilacı kullanın, sonuç alamazsanız soğan kürü deneyin demiş.

Canım söyle ben bir iki güne soğan kürüne başlayacağım.yani bu tam anlamıyla 2. Kürüm olacak.aslında üçüncü sayılır ama şöyle ,ilk yaptığım kür yarımnyamalak olmuştu.8 gün uygulayabilmiştim.sonraki kürü 15 gün uyguladım adam akıllı.şimdi 2 gün sonra yapacagım kürü de 15 gün yapacagım.kürüm bitince ve adet olunca aslanpencesini yapsam o boşlukta saçma mı olur bir dahaki soğan kürüne kadar? Tavsiye eder misiin.?

canım bu pko öyle garip bir şey ki ya. hormon tahlili de zaten onu işaret ediyor. sürekli ostrojen salgısı olur ve adet döneminin ortalarına doğru ostrojen etkisiyle lh yükselir ve yumurta çatlar. daha sonra ostrojen etkisine progesteron etkisi de eklenir ve rahim gebelik için hazırlanır.gebelik gerçekleşmezse rahim iç tabakası dökülür ve progesteron etkisi azalarak kanama durur. al sana yeni bir dönem :1: ammmaaa bu normal bir kadında. biz gibilerde lh yüksek ostrojen yüksek. çatlatacak yumurta yok, yumurta tam gelişse progesteron da normal çalışacak. amma o da yok. sonuç, porgesteron tarafından karşılanmayan ostrojen hormonu. ve düzensiz adetler veya yumurtlama sorunu. böyle bir kısır döngü. amaaannn uzun hikaye be canım. ben de birkaç dönem soğan kürü kullanıp aslan pençesine geçeceğim. şimdi onun üzerinde çalışıyorum. :1: hakkımızda hayırlısı :16:

Canım söyle ben bir iki güne soğan kürüne başlayacağım.yani bu tam anlamıyla 2. Kürüm olacak.aslında üçüncü sayılır ama şöyle ,ilk yaptığım kür yarımnyamalak olmuştu.8 gün uygulayabilmiştim.sonraki kürü 15 gün uyguladım adam akıllı.şimdi 2 gün sonra yapacagım kürü de 15 gün yapacagım.kürüm bitince ve adet olunca aslanpencesini yapsam o boşlukta saçma mı olur bir dahaki soğan kürüne kadar? Tavsiye eder misiin.?

Kizlar henuz bir gelisme yok ama gelen giden birsey de yok. Bugun 30. Gun halen regl omadim,kasiklarim olcakmisim gibi agriyor 2 haftadir, kabizlik durumu devam ediyor inanilmaz gaz var, goguslerim sizliyor yani tipik adet oncesi belirtiler var ama adetin kendisi henuz yok..bir de ekstradan akintim var beyaz ve acik sari renkte..

Evet canm haklisn bende onlarca sey okudum onlarca uygulama var adetten once baslayan sonra baslayan 7.gunde, 3.gunde, 10.gunde vs.. Dusundumki sonucta sogan bu ne zaman.icersem.iceyim faydasi olur adet bitti basladim. 11.gunumdeyim. Sogan bitince incir kuru yapsammiki yoksa ay sonu hamile olup olmama durumuna gore beklesenmi kizlar

bende senin gibi düşünüyorum soğan bitince hemen incire başlayayım diyorum bir de keçiboynuzu var aklımda ama:)

Back
X