inşaAllah zeynepcim. sorunun neydi bilmiyorum ama yani kist myom pko gibi bir sorun var idiyse 3-4 adet dönemi kullanmalısın. ilk ayda beklenilen kadar etki göstermeyebilir. şifa olsun inşaAllah .
seliiiiinnn ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı canım?
ben senin kürü nasıl kullandığını çözemedim canım ya? :) ne için kullanmıştın soğan kürünü? eğer bir problemin yoksa bir 15 günlük kür yeter de bence sonucu öğren sonra incire başla. yani adetliyken de başlanıyor incire sonuçta. inşaAllah pozitif sonuç alırız
ezgi hoş geldin. İnşaAllah tez zamanda muradına nail olursun canım.
OLMAZ OLMAZ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE FAYDASI VAR ZARARI YOK
Kız bi dur daldan dala atlama

bak sen beni dinle soğan kürünü bitir. 2 dönem daha uygula kistlerin gitsin. o kistler durdukça hormonal dengesizlik olur çünkü. onlardan kurtul ondan sonra incire başla ki o zamana kalmadan hamile kalırsın inşaAllah. keçiboynuzunu eşine yap canım. evet bayanlarda istek artırıcı etkisi varmış. hocanın sitesinde okumuştum ama dur sen soğan kürünü bitir hele
canım 15 günlük kürü bitir ardından adet olursun. ara ver diğer adete 10 gün kala tekrar 10 gün yap ve diğer adete 10 gün kala tekrar 10 gün. yani 15+10+10 şeklinde 3 dönem kullan kistlerinden temizlen. zaten lh değerin çok yüksek değil. o zamana kalmadan gebe kalırsın inşaAllah tabii. eğer kalmazsan aslan pençesi yaparsın. o da hormonlaı ve dolayısıyla adeti düzenleyip gebe kalmayı kolaylaştırıyor.
ayyy pınaaarrr çok güldüm ya sanal aktar demek

kız napiyim öyle heyecanla başladım ki bu küre, burda da nüfusumuz artınca iyice gaza geldim galiba.
e hadi bakalım gez toz eğlen ama buraları unutmaaa. ben burda yalnız gibi oldum

[/QU
hoşbulduk güzel dileklerin için saol Amin isteyen herkeze inş.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaması dileğiyle