Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hmmm ismin ne güzelmiş. esselammm, ehlen ve sehlen. nahnu uhibbuna keyfe haluki? :1: adet bitiminde başlamak da olurmuş canım ama en etkili zaman bitiminden 7 gün sonra diyor saraçoğlu.;) ne zamandır bebek istiyorsun ve kaç yıllık evlisin? :34:

ve aleykum selam : ) şükran ene bi hayr enti ? :)))
Güzel bi karşılama oldu saol canım :)
sen ne zaman uyguladın ? açıkçası uygulayıpda sonuç alanların tecrübelerini merak ediyorum :)

1 yıldır evliyim...7 aydır istiyorum bi düşük yaptım ve düşükten sonra bu 3.ayım hayırlısı bakalım :)
Böyle söyleyince çok uzun süredir bekleyenlerin yanında ayıp oluyo gibi ama beklemek cidden zor... bir gün bile ay gibi :(

Kizlarrrrrrrr..... tam 6 aydir regl olmayan ben hatta sokturucu ilaclarla bile zor zor olan ben 6 ay ustune sogan kurunun 14. Gununde regl oldum bugun :D nasilll mutluyum anlatamam. Karnimin agrisi bile mutlu ediyor beni bugun :D
Simdi size bisey danisicam. Normalde 15 gunluk kurum yarin aksam bitecekti. Ben simdi 15 gunu tamamliimmi?
Bide sonra napiim. Ikinci kure ne zamab baslicam. Benim hamilelikle ilgili bi durumum yok bekarim. Sadece duzensizlik icin iciyorum dedigim gibi 6 aydir olmuyodum :/ simdi ben kac gun sayip kac gun icicem nolur bilgilendirin beni :/

işte bu! tebriklerr :52: kürü 15 güne tamamla canım. adet olsanız bile 15 güne tamamlayın diyor saraçoğlu. ve diğer kürüne de diğer adetine 10 gün kala başla 10 gün boyunca iç. şifa olsun :16:

hmmm ismin ne güzelmiş. esselammm, ehlen ve sehlen. nahnu uhibbuna keyfe haluki? :1: adet bitiminde başlamak da olurmuş canım ama en etkili zaman bitiminden 7 gün sonra diyor saraçoğlu.;) ne zamandır bebek istiyorsun ve kaç yıllık evlisin? :34:

berrak hoş geşdinn. adet olmaman kilondan kaynaklanıyor olabilir ve sen en umutlu gruptasın. çünkü zayıfladıkça yumurtlaman düzene girecek. ben de pkoluyum ama pek bir kilo problemim yok ve o yüzden zayıflasam da fark etmiyor. ama sen avantajlısın. iyi yapıyorsun diyet yapmakla. endokrine gittin mi hiç. metformin içerikli bir hap yazıyorlar. yüksek ihtimal insülin direncin vardır ve bu hap sayesinde çoğunlukla yumurtlama ve gebelik elde edilebiliyor. Allahın izniyle :34:

Canim bende kendi kendime asla adet olmuyorum. En son okturucu icerek eylulde regl olmustum. Biraktim ilaclari cok kilo yapti bende. Yeter icmicem artik dedim diyis o diyis 6 ay gecti ve regl hic olmadim. Bu arada 102 kiloydum ve dukan diyetine basladim. 2 ayi geride biraktim diyette ve 85 kiloya kadar indim. 15 gun oncede artik yeter gidiim bi sokturucu aliim patlicam artik derken bi ablamizin israriyla son deneme olarak sogan kurune basladim. Bugun 14. Gunumdu ve sabah regl oldum. Benki hafif sokturuculerle bile regl olamazken sogan resmen mucize yaratti. Kesin sende de ise yarayacak cunku pek farkimiz yok :) sogan kurune inan. Icerken pozitif ol. Evet kotu tadi var ama icerken zevk al sifa olacak de ise yarayacak de bol bol dua et :) rabbim gonlunuze gore verir insallah :)

kızlar hoşgeldiniz şifa olsun bende adet bittikten 7 gün sonra başlamıştım ama adet bitiiminde başlayanlarda aynı etkileri görüyo içindekiler her türlü akıyo yani inşallah faydasını görürsünüz

hoşbuldum teşekkür ederim canım başlıcam bende inşallaaahhhh faydasını görürüm ve burda paylaşırım :))

ve aleykum selam : ) şükran ene bi hayr enti ? :)))
Güzel bi karşılama oldu saol canım :)
sen ne zaman uyguladın ? açıkçası uygulayıpda sonuç alanların tecrübelerini merak ediyorum :)

1 yıldır evliyim...7 aydır istiyorum bi düşük yaptım ve düşükten sonra bu 3.ayım hayırlısı bakalım :)
Böyle söyleyince çok uzun süredir bekleyenlerin yanında ayıp oluyo gibi ama beklemek cidden zor... bir gün bile ay gibi :(

ene bihayr elhamdulillah, şukran kesiran :9:
ben 2 aydır uyguluyorum canım. polikistik overli olduğum için 3-4 adet dönemi uygulamam gerekiyor ve burda bu kürden çok fayda gören oldu. bizlere de şifa olur inşaAllah. öncelikle geçmiş olsun. her şeyde var bir hayr. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve soğana çok ümitli başladım. birkaç gün sonra 3.kürüme başlayacağım inşaAllah.
ben sana özetleyeyim tecrübeleri: aramızda gebe kalan arkadaşlarımız da oldu, polikistik overden kurtulanlar da, adeti düzene girenler de. :34:

İnşallaahh ya hepimizi hamile kalalım hepimiz verelim müjdeleriii :)
Sen dün başlamıştın dimi ebnde yarın başlim bariiii :)
bat ın ne zaman canım

Benimde bat 16 nisan hadi inşallaaahhh gelmez ya nisanda kırmızılar :)))

şaka maka nisan geldi yaaaaa :50::50: hesaplamada nisan ayını görünce bi tuhaf oldummm :14: keşkee bu ay gelsede babasına doğum günü süprizi olsa keşkeeee :31::31::31::31:

işte bu! tebriklerr :52: kürü 15 güne tamamla canım. adet olsanız bile 15 güne tamamlayın diyor saraçoğlu. ve diğer kürüne de diğer adetine 10 gün kala başla 10 gün boyunca iç. şifa olsun :16:

Ayyy canim yaaaa valla okadar sevincliyimki sabah resmen sevincten oturdum agladim 😔 allahim herkesin duasina cevap versin insallah. Ozaman ben simdi bugun ve yarin olmak uzere icip 15 gunumu bitiriyorum sonrada ortalama 30 gunde bir hastalaniyorum diyelim (hic olmadigim icin ne diim bilemedim :D ) bugunden itibaren 20 gun sayiim 21.gun icmeye basliim 10 gun icip birakiim :) dogru anladimmi acaba :)))))

ben 2 aydır uyguluyorum canım. polikistik overli olduğum için 3-4 adet dönemi uygulamam gerekiyor ve burda bu kürden çok fayda gören oldu. bizlere de şifa olur inşaAllah. öncelikle geçmiş olsun. her şeyde var bir hayr. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve soğana çok ümitli başladım. birkaç gün sonra 3.kürüme başlayacağım inşaAllah.
ben sana özetleyeyim tecrübeleri: aramızda gebe kalan arkadaşlarımız da oldu, polikistik overden kurtulanlar da, adeti düzene girenler de. :34:

Maşallah yaa ne güzel :)
Çok soru sordugumun farkındayım ama ümidim arttıkça heyecanlandım :))
Hamile kalanlar acaba ne zaman başladılar benim adetimin yarın 7.günüde vakit geçirmeden başlasam mı acep :)

Bu arada rabbim tez zamanda sana da hayırlı bi evlat nasip etsin önümüz e ki ay birlikte verelim müjdeleri inşallaahh :)

Ayyy canim yaaaa valla okadar sevincliyimki sabah resmen sevincten oturdum agladim 😔 allahim herkesin duasina cevap versin insallah. Ozaman ben simdi bugun ve yarin olmak uzere icip 15 gunumu bitiriyorum sonrada ortalama 30 gunde bir hastalaniyorum diyelim (hic olmadigim icin ne diim bilemedim :D ) bugunden itibaren 20 gun sayiim 21.gun icmeye basliim 10 gun icip birakiim :) dogru anladimmi acaba :)))))

:D :D evet canım, periyodik olarak hesaplama yaparsın inşaAllah düzene girer de tahmini değil, ciddi başlangıçlar olur. sanırım pkolusun. biz incili hanımların, 3-4 adet dönemi uygulamamız gerekiyor :34:

şaka maka nisan geldi yaaaaa :50::50: hesaplamada nisan ayını görünce bi tuhaf oldummm :14: keşkee bu ay gelsede babasına doğum günü süprizi olsa keşkeeee :31::31::31::31:

gelir inşallaaah ya ümitsiz olmaa:)
Bende bu ay gelse de evlilik yıldönümü hediyesi olsa diyodum ama nasip deilmiş:)
demekki gelecek ay da kutlamak için bişeyler lazımmış:16::16:

Bu arada rabbim tez zamanda sana da hayırlı bi evlat nasip etsin önümüz e ki ay birlikte verelim müjdeleri inşallaahh :)

Maşallah yaa ne güzel :)
Çok soru sordugumun farkındayım ama ümidim arttıkça heyecanlandım :))
Hamile kalanlar acaba ne zaman başladılar benim adetimin yarın 7.günüde vakit geçirmeden başlasam mı acep :)

başla canım problem olmaz. aamiiinnn hep beraber burdan sevincimizi paylaşmak nasip olsun inşaAllah. :16:

başla canım problem olmaz. aamiiinnn hep beraber burdan sevincimizi paylaşmak nasip olsun inşaAllah. :16:

İnşallah canım yaa :)
Çok teşekkür ederim rabbim binlerce razı olsun tez zamanda yüzünü güldürecek bi bebek nasip etsin sana inşallaahh...

:D :D evet canım, periyodik olarak hesaplama yaparsın inşaAllah düzene girer de tahmini değil, ciddi başlangıçlar olur. sanırım pkolusun. biz incili hanımların, 3-4 adet dönemi uygulamamız gerekiyor :34:

Yok canim.pko diilim ben. Daha dogrusu sorunlar baska. Ultrasonum hep tertemiz cikiyo. Hatta ultrasonla bakan her doktor ornek olarak gosterilecek rahim ve yumurtalik sekline sahipsin diyo. Ama gel gelelim tahlilleri gorunce agizlari acik kaliyor. Evli olmadigim icinde pek bi tedavi yapamayip eve yolluyolar beni biktim artik doktorada gitmekten :(
Benim prolaktin ve fsh im yuksek. Ustune ustluk ostrojenim cok dusuk. Bi doktor bi nevi erken menapoz dedi :( daha 28l9 yasindayim ve bekarim :( gunlerce aylarca agladim gelecegimden endiseli bi sekilde. Sonra akisina biraktim Allahin dedigi olur dedim :(

arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak için uğraşıyorum evime yakın bir yerde aktar gördüm ve adama gebe kalmak için önerilerini sordum bana 3 ay soğan kürü kullanıcaksın sonrada özel bir karışım var onu size verelim dedi. karışımın içindekileri sordum aklımda kalanlar çörekotu,aslanpençesi bir kaç şey daha saydı ne dersiniz denesem mi acaba

Masaallah ne güzel Allah kabul etsin. Aynen okuya okuya hizlandim ins . evet çok güzel demi cnm. Maeli çok güzel ya. Diyorum ki biraz daha bekliyim öyle test yapayim inanirmisin test gecikirsem evdeki test yapmam sayilidir yalan olmasin belki bu ya üçüncü ya dördüncü anlayacagin reglim düzenli olduğu için ona gerek kalmıyordu. Evde öğrenmek en güzeli bence. Hele biraz daha bekle yapma test daha bekle derim.

Okulda basarilarin daim olsun inş.

AMİN CÜMLEzikinii..ÇOOK GÜZELL ÇOOK..ALLAH IM kabul etsiiiinn.......bekle beklee ben de cuma ya kadar olmazsam kan testi yaptıracam perşembe de olablir......

Back
X