Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canim.pko diilim ben. Daha dogrusu sorunlar baska. Ultrasonum hep tertemiz cikiyo. Hatta ultrasonla bakan her doktor ornek olarak gosterilecek rahim ve yumurtalik sekline sahipsin diyo. Ama gel gelelim tahlilleri gorunce agizlari acik kaliyor. Evli olmadigim icinde pek bi tedavi yapamayip eve yolluyolar beni biktim artik doktorada gitmekten :(
Benim prolaktin ve fsh im yuksek. Ustune ustluk ostrojenim cok dusuk. Bi doktor bi nevi erken menapoz dedi :( daha 28l9 yasindayim ve bekarim :( gunlerce aylarca agladim gelecegimden endiseli bi sekilde. Sonra akisina biraktim Allahin dedigi olur dedim :(

canım yazdıklarını okudumda hormonlarla alakalı ibrahim saraçoğlu şöyle demişti soğan kürü,incir kürü en sonda testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyormuş dene istersen.

Yok canim.pko diilim ben. Daha dogrusu sorunlar baska. Ultrasonum hep tertemiz cikiyo. Hatta ultrasonla bakan her doktor ornek olarak gosterilecek rahim ve yumurtalik sekline sahipsin diyo. Ama gel gelelim tahlilleri gorunce agizlari acik kaliyor. Evli olmadigim icinde pek bi tedavi yapamayip eve yolluyolar beni biktim artik doktorada gitmekten :(
Benim prolaktin ve fsh im yuksek. Ustune ustluk ostrojenim cok dusuk. Bi doktor bi nevi erken menapoz dedi :( daha 28l9 yasindayim ve bekarim :( gunlerce aylarca agladim gelecegimden endiseli bi sekilde. Sonra akisina biraktim Allahin dedigi olur dedim :(

anladım canım. vücudumuzu hormonlar yönetiyor işte. üzülme, genç ve bekarsın. ve bunlar halledilemeyecek sorunlar değil inan.
o zaman sana hayıt tohumunu kullan demeyeceğim ama en azından araştırmanı öneririm. daha önce duydun mu bilmiyorum gerçi de. soğan kürünü tamamlayıp ya hayıt kullan veya testere dişli aslan pençesi. bunların da çok olumlu etkilerini okudum. hatta ben de soğandan sonra başlamayı düşünüyorum. :34:

arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak için uğraşıyorum evime yakın bir yerde aktar gördüm ve adama gebe kalmak için önerilerini sordum bana 3 ay soğan kürü kullanıcaksın sonrada özel bir karışım var onu size verelim dedi. karışımın içindekileri sordum aklımda kalanlar çörekotu,aslanpençesi bir kaç şey daha saydı ne dersiniz denesem mi acaba

slm cnm hoşgeldin öncelikle rabbim tez zamanda hayırlısı ile soğan kürü cok faydalı ama daha sonra ne vercek sana bılmıyorum bi sıkıntım veya doktra falan gittin mi

gelir inşallaaah ya ümitsiz olmaa:)
Bende bu ay gelse de evlilik yıldönümü hediyesi olsa diyodum ama nasip deilmiş:)
demekki gelecek ay da kutlamak için bişeyler lazımmış:16::16:

inş canımmm 7. ayda 2 senemn dolacak evliliğimde 1 senedir bebişim gelmiyor bir kere kimyasal gebelik oldu sonrası yok gelmiyor bebişimmm :14: bi gelsee bi gelsee onu ne kadar cok sevdiğimizi istediğimizi bi bilsee bekletmezdi heraldee:14: babasıyla onu cok özlüyoruzzz gelsin artık :14:

slm cnm hoşgeldin öncelikle rabbim tez zamanda hayırlısı ile soğan kürü cok faydalı ama daha sonra ne vercek sana bılmıyorum bi sıkıntım veya doktra falan gittin mi

gittim cnm yumurtalıklarım her ay çalışmıyormuş 2 defa klomen kullandım ama gebelik olmadı

anladım canım. vücudumuzu hormonlar yönetiyor işte. üzülme, genç ve bekarsın. ve bunlar halledilemeyecek sorunlar değil inan.
o zaman sana hayıt tohumunu kullan demeyeceğim ama en azından araştırmanı öneririm. daha önce duydun mu bilmiyorum gerçi de. soğan kürünü tamamlayıp ya hayıt kullan veya testere dişli aslan pençesi. bunların da çok olumlu etkilerini okudum. hatta ben de soğandan sonra başlamayı düşünüyorum. :34:

Hayiti cok denedim canim. Hatta bilincsiz kullanim sonucu muhtemelen hayir ostrojenimi dusurdu cunku oyle bi etkisi varmis. Bi kur daha yapmistim adacayi cobancantasi civanpercemi aslanpencesi... hergun birini adacayina karistirip 21 gun iciliyo 1 hafta ara veriliyo. Ama regl olamadim onla. Sanirim.sogan disinda hicbisey regl olmama fayda saglamadi. Hayiti bidaha kullanmam gibi. Fsh i dusuruyo ama ostrojenide dusurdugu icin bana uygun degil. Simdi ben bu sogan kurunu bidahaki ay 10 gun kala icicem ondan sonraki ayda sanirim 7 gun kala icicem diye okumustum .yani 3 ay surecek. Ondan sonrada onerdiginiz biseye baslarim artik :)

canım yazdıklarını okudumda hormonlarla alakalı ibrahim saraçoğlu şöyle demişti soğan kürü,incir kürü en sonda testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyormuş dene istersen.

3 adet donemi bu sogan kurunu bitiriim sonra baska biseye geciim :( suan bilmiyorum ama ozaman gelince sorarim artik size :)

inş canımmm 7. ayda 2 senemn dolacak evliliğimde 1 senedir bebişim gelmiyor bir kere kimyasal gebelik oldu sonrası yok gelmiyor bebişimmm :14: bi gelsee bi gelsee onu ne kadar cok sevdiğimizi istediğimizi bi bilsee bekletmezdi heraldee:14: babasıyla onu cok özlüyoruzzz gelsin artık :14:

Bende öyle diyorum gelsin artııkkk :(

Ama gelicek inşallah nisandan çok umutluyum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah cümlemizin :)

He birbirimize sorup duruyoruz :) hayr hayr da dedi o zaman onbesinde olmuşsun diye yumurtlama günümü hesapladi günlerini söyledi. Cnm inş hamileyizdir ya biraz daha bekliyim suan test yapmiyim demi?Ya o dediğin akinti adetimden bir hafta sonra olmuştu sanki.onuda burdan sizden öğrendim . Bilmiyorum. ya diyorum çatlayan yumurta bizim için ne kadar onemliymis onu anladim inanki yumurta ve meninin bulusmasi bizim icin cok onemli.Allah'im ne buyuksun bir meniden insan Yaratıyorsun Allahuekber. Kiymetini bilenlerden olalim inş.

amin canım.. Rabbim ne eylerse güzel eyler.. inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sana da bana da isteyen herkese de.. zaten adetten temizlendikten yaklaşık 4-5 gün sonra akıntılar başlıyo..
bu arada test için 2 gün daha sabret sonra yap bakalım. varsa çıkar zaten. ya da dayanamazsan bugün yap bi tane;)

Evet aslinda prolaktinim yuksek inciri kullanamam ostrojenim dusuk hayitida kullanamam. 3 ay sogandan sonra napicam acaba ben 😞

yanlış hatırlamıyorsam ibrahim hoca 1 ay testere dişli aslan pençesi kullanıp hormon değerlerinize baktırın demişti

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum

merhaba bu soğan kürüne adetten sonramı yoksa adetliykenmi başlıcaz

Bende öyle diyorum gelsin artııkkk :(

Ama gelicek inşallah nisandan çok umutluyum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah cümlemizin :)
inşşş canım inşşş
Evet aslinda prolaktinim yuksek inciri kullanamam ostrojenim dusuk hayitida kullanamam. 3 ay sogandan sonra napicam acaba ben 😞

benimde 43 çıkmış endokronolojiye gönderdi.o testten 15 gün önce ysptırmıştım herşey normaldi 21 di sanırım prolatinim.15 günde niye yükselmiş anlamdımmm :50:

merhaba bu soğan kürüne adetten sonramı yoksa adetliykenmi başlıcaz

Hoşgeldin az önce aynı soruyu bende sordum ve burda tecrübeli arkadaşlar her iki türlü yapanlarında oldugunu ve faydasının yine oldugunu söylediler bende adetiin 7.günü yani yarın başlamaya karar verdim...

inşşş canım inşşş

benimde 43 çıkmış endokronolojiye gönderdi.o testten 15 gün önce ysptırmıştım herşey normaldi 21 di sanırım prolatinim.15 günde niye yükselmiş anlamdımmm :50:

6 aydir tahlil yaptirmigorum. En son prolaktinim 26 fsh im 20 ostrojenim 13 tu :( ostrojenim okadar dusuk hic olmadi ama o sira hayit kullaniyodum sanirim dusmesinde onun etkisi oldu. Fsh da 40 lari prolaktinde 50 leri gordugumdr oldu :(

6 aydir tahlil yaptirmigorum. En son prolaktinim 26 fsh im 20 ostrojenim 13 tu :( ostrojenim okadar dusuk hic olmadi ama o sira hayit kullaniyodum sanirim dusmesinde onun etkisi oldu. Fsh da 40 lari prolaktinde 50 leri gordugumdr oldu :(

prolaktinde 80 in üzerine cıkıncaa ilac veriyor zaten.östrojenin cok düşük cnımmm benim bu ay eastriol 2 yani östrojen sanırım 500 lerdeydi tahlilim yanımda değil ama öyle bişeydi sanırsam cok yüksekti ama bu cok iyimiş dedi doktorumm rahim tabaksıyl alakalıymış bende korkmuştum yükse diyee

Back
X