Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar selam.
Adetime 6 gun var ve ben bugun dr.a gittim beta hcg yaptrdim saat 7 de ckcak sonuc cok erken fakat merak iste :))) dua edin olurmu benim icin insallah hamileyimdir :))))

merhaba pınar aslında buraya katılmam senin sayende oldu biliyor musun? pko lu öğrendğim anda arastırdığım sırada burayı buldum yazılar okudum ve o kadar güzel şeyler yazmıştın ki cok duygulandırdın beni :( senin için dua ediyorum umarım hamilesindir :) umarım hepimiz hayırlısıyla hamile kaldığımızı öğreniriz. benimde adetime 5 gün var bakalım :)

kızlar merhaba bugün doktora gittim tahlil sonuçları için ; doktorum yumurtan çatlamış umarım tutmuştur dedi. 5-6 gündür asırı dercede kasık agrım var bacagıma kadar vuruyor. bakalım cuma günü adet günüm umarım adet değil de hamil olduğumu öğrenirim :(

Asilamami oldunuz cnm soğan kuru yapmismiydiniz?inş hayirlisi ile hamilesinizdir.

seni sabırsız senii :54: hadi rüyan hayrolsun canım. inşaAllah gidip kalp atışlarını duymak da nasip olur.
yalnız ben yanlış mı hatırlıyorum bilmem ama bu çatlatma iğnelerinde de bhcg yok mu, test sonucunu etkilemesin . :44: . kız bebe daha tüplerde belki bırak rahatça insin anacığının rahmine :9: şaka bir yana, Allah gönlüne göre versin canım. az kaldı test sonucuna da. mail mi atacaklar :34:

Merakliyim merakli :)))
Amin insallah hayirlara cikar ruyam :))
İste indimi napti yolculugu tamamladimi falan filan hehehe :))
Hayir canimcim ariycam simdiiiiiii :))))

yok canım ben gecen ay doktora gittim pkolu oldugumu ögrendim soğan kürü yaptım doktor bugün tahlile baktı yumurtan çatlamış dedi.yani aşılama falan yapmadan .umarım tutmuştur canım :(

gerci ben biraz panik yapıorum henüz 8 sylık evliyim ve bu ikinci denememiz canım pkolu oldugumu öğrenince panil oldum olsun istedim :(

yok canım ben gecen ay doktora gittim pkolu oldugumu ögrendim soğan kürü yaptım doktor bugün tahlile baktı yumurtan çatlamış dedi.yani aşılama falan yapmadan .umarım tutmuştur canım :(

Anladim inş canim tutmustur. Bende beklemedeyim bekliyorum.tahlilden yumurtanin catladigi görünüyor mu? Ultrason dan bakmadı mi? Soğan kuru pko ya adet düzensizliğine çok iyi hamile kalmayida kolaylastiriyor. Boyle bir nimet soğan diyip gecmeyelim inş. Rabbim kullarina neler vermiş elh.

Kizlar hast aradim simdi sonucum cikmismi die şaka gibi fakat cihaz arizalanmis yaparlarsa kani koyucaklarmis yani daha kani cihaza bile koymamislar allah allah hayir olsun insallah :)))

Merakliyim merakli :)))
Amin insallah hayirlara cikar ruyam :))
İste indimi napti yolculugu tamamladimi falan filan hehehe :))
Hayir canimcim ariycam simdiiiiiii :))))

:D ayyyy çohhh heyecanlıı :D bir sürü iş beni bekliyor, heyecandan çıkamıyorum bak forumdan. güzel haberini alayım da öyle çıkayım inşaAllah.:16:

gizemm. henüz adetine varmış. kendini çok dinleme canım. sakince bekle müjdeni inşaAllah. pkoluyum diyorsun ya, peki soğan küründen sonra yumurtalıklarındaki kistler gitmiş miydi? pkoda böyle sıra sıra çatlamamış yumurtalar olur overlerde. yumurtan çatlamış demiş ya doktor. kendiliğinde mi gelişmişti?

:D ayyyy çohhh heyecanlıı :D bir sürü iş beni bekliyor, heyecandan çıkamıyorum bak forumdan. güzel haberini alayım da öyle çıkayım inşaAllah.:16:

Buraya baglandik bende kolay kolay cikamiyorum neytcez bakim:):)
Cnm pinarin simdi gebelik testi sonucunu mu bekliyorsunuz ayyy çok heyecanlı. Pinar inş yarin ÖĞRENİRSİN.

Cnm nolduki ? bu soruyu bende merak ediyorum kizlar ne zaman belli olur?Regline az kalmisti demi?

mehlika bu senin yumurtlama zamanına bağlı canım. adetin bir kaç gün geciktikten sonra belli olur. ama adet gününde veya bir gün öncesi öğrenenler de oluyor. tabii en doğrusu gecikmeyi beklemek.
Kizlar hast aradim simdi sonucum cikmismi die şaka gibi fakat cihaz arizalanmis yaparlarsa kani koyucaklarmis yani daha kani cihaza bile koymamislar allah allah hayir olsun insallah :)))

ayyy pınaaaarrr şurda bayılıp gideceğim şimdi . o kadar bekledik. :9: neyse şimdi çıkayım işlerimi halledip geri dönerim inşaAllah. takipteyim. :18::16::54:

Buraya baglandik bende kolay kolay cikamiyorum neytcez bakim:):)
Cnm pinarin simdi gebelik testi sonucunu mu bekliyorsunuz ayyy çok heyecanlı. Pinar inş yarin ÖĞRENİRSİN.

ay kuzum sorma ya başıma da ağrı girdi kaç saattir. iş güç beni bekliyor. gidip bir kısmını olsun halledeyim bari :9:
pınarın da sonuc askıya alındı ya cihaz bozulmuş :31:

Anladim inş canim tutmustur. Bende beklemedeyim bekliyorum.tahlilden yumurtanin catladigi görünüyor mu? Ultrason dan bakmadı mi? Soğan kuru pko ya adet düzensizliğine çok iyi hamile kalmayida kolaylastiriyor. Boyle bir nimet soğan diyip gecmeyelim inş. Rabbim kullarina neler vermiş elh.

bilmiorum canım anlamadım bende ultrasondan bakmıcakmısınz dedim yok burdan belli oluo dedi . sanırım yumurtalar catlayınca tahlil normal seviyeye iniyor oradan biliyor

gizemm. henüz adetine varmış. kendini çok dinleme canım. sakince bekle müjdeni inşaAllah. pkoluyum diyorsun ya, peki soğan küründen sonra yumurtalıklarındaki kistler gitmiş miydi? pkoda böyle sıra sıra çatlamamış yumurtalar olur overlerde. yumurtan çatlamış demiş ya doktor. kendiliğinde mi gelişmişti?

evet kendiliğinden catlamış canım doktor bi sorun görmedi yani :) insan bi belirtiyi hemen hamileliğle yormak istiyor işte :( o yüzden bu paniklikler :) rabbim hepimize versin inşallah :)

mehlika bu senin yumurtlama zamanına bağlı canım. adetin bir kaç gün geciktikten sonra belli olur. ama adet gününde veya bir gün öncesi öğrenenler de oluyor. tabii en doğrusu gecikmeyi beklemek.

ayyy pınaaaarrr şurda bayılıp gideceğim şimdi . o kadar bekledik. :9: neyse şimdi çıkayım işlerimi halledip geri dönerim inşaAllah. takipteyim. :18::16::54:

Vesdenizim sana birşey soracagim simdi aralikta ve ocakta yirmisinde adet oldum. Şubatta da onbesinde kahvemsi ve pembemsi leke leke geldi iki günde öyle geldi. Onyedisinde kirmizilar geldi. Simdi bu ay onbesindemi onyedisindemi olmam lazim? sana zahmet bir hesaplarmisin? ben çok anlamıyorum. Simdi daha bekliyim demi ? test yapmiyim. Evde bu belki de benim ya uç ya dördüncü testim olacak. Çok heyecanliyim. Acaba psikolojikmende mi gecikiyor. Biliyorsun bu ay çok stresliydim. :( :( :(

Back
X