Ay cok guzelkızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok guzelkızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba
Canim sogan kuru kapali tupleri acmiyo danirim adetinede varmis dra gorun istersen aklinda suphe kalmasin ALLAH sifa versin..merhaba kıslar ben kürümün 13. günündeyim siyahımsı kahverengi gibi akıntılar geldi kırmızılaştı daha adetime 2 hafta var normal mi miyom falan yok tüplerim tıkalı sadece inşallah açılır zannetmiyorum ama
sizde de oldumu![]()
pınarcım sana katıldığımı biliyorsun. inşaAllah hayırla yavrularımıza kavuşuruz.bişey sorcam sana ya. benim adetim bitti güya ama göğüslerim hala sızlıyor ve afedersin ilişkiden sonra lekelenme oldu. karnımda kasıklarımda da garip bir hareketlilik var. bu ne sence?
![]()
önemli değil canım:) bugün adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi, bu ikinci denememdi.bu ay ilk defa soğan suyu yaptım. ama iğne falan olmadım ben:) dün test yaptım negatifti.bkalım ne olacak
Bebegim tam olarak bilmiyorum fakat sanirim sen hormonal olarak uzun birr adet donemi geciriyosun bu sebeple adet sonrasi yasandiysa iliski lekelenme olmustur ..
Fakat bir baska bakis acisi ki insallahhhhh oyledir uzerine mi he nedersin ayy hadi insallah dilimi isirdim valla :))
hiç sorma hakikaten uzun sürüyor. sanırım hayıt bitkisini deneyeceğim soğandan sonra. hormonları o da düzene sokuyormuş. 10 gün sürdü yavbitti beyaza döndü ve tabii adet sonrası oldu kız
ama normalde olan bir şey değildi. bu ay bir garip haller var bünyemde. hayrola inşaAllah
inan yerleşme benim de aklıma geliyor ama bilemiyorum hiç
![]()
canım aşağıda okudum da gecikmene göre sonuçların gayet iyi 411 diyorsun. lekelenmen ise yerleşmeyle alakalı bir durumdur muhtemelen, yorum yapmayalım ama panik yapma sen. muayene lazım. ve vajinal muayeneden sakın. karından ultrason tercih et bence.
berrakcığım muhakkak endokrine gitmeni tavsiye ederim. o bahsettiğin ilaçlar zaten doğum kontrol hapı, pkoyu iyileştirmiyor yalnızca kılıf onlar. sen tez elden endokrine görün ve insülin direncine hatta testesteron ve ostrojen seviyene bakılsın. bunlar çok önemli canım.
pınarcım sana katıldığımı biliyorsun. inşaAllah hayırla yavrularımıza kavuşuruz.bişey sorcam sana ya. benim adetim bitti güya ama göğüslerim hala sızlıyor ve afedersin ilişkiden sonra lekelenme oldu. karnımda kasıklarımda da garip bir hareketlilik var. bu ne sence?
![]()
Ay cok guzelALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gebeligin erken donemlerinde olabiliyo yerlesme kanamasi deniyo bendede oluyordu koyu kirmizi ve cok olmadiktan sonra korkma canim bol bol dinlen kendini yorma
![]()
kızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba
Duzelirsin ins canim senden daha kotu durumda olanlari dusun eminim oyle icin biraz ferahlayacak herseyin caresi var ALLAH kimseye dermansiz dert vermesin sabretmesini bilirsek mukafatimizda olacak canim ben neler yasadim bende bekarken cocugum olmaz diye evlilikten kactim ha dr bana kisirsin demedi ben kendi kendime umutsuzluga dustum ama ne oldu ALLAHİM isteyince hemen verdi...sanada verecek diger arkadaslara verecek ins inaniyrm
ay çok hoşsun. gel kız niye gelmeyeceksin. herkes alelacele bir şeyler yazıp çıkmıştır. gözden kaçmıştır filan. küsme bize
![]()
Canim sogan kuru kapali tupleri acmiyo danirim adetinede varmis dra gorun istersen aklinda suphe kalmasin ALLAH sifa versin..
Yerleşme kanamasi ve hamilesin :) inşaAllah. Bende de aynisi olmuştu ki beta yüksek cikmiş. Hamilelik net var demek bu. Allah hayrli eylesin :)
As canim mesajini yeni gördüm elh iyiyim kurume devam sen nasilsin bakalim. Dua ile...
Cok tesekkur ederim boyle detayli bilgi verdigin icin bugun doktoruma muayne olucam bakalim bende nasil bir tedaviye baslicak. Hakkimizda hayirlisi insallahÖnce klomen dıye bır ılaç verılıyor onunla baslanıyor doz ayarı ıcın cağırıyor dr sık sık.Ben 3 kez kullandım doz artırarak yumurtalarım en fazla 7 mm dı işe yaramayınca iğnelere gectık gonal f 900 aldık her gece göbegımden vuruldum yıne ıkı gunde bır dr kontrolune gıttım buyuyunce catlatma iğnesı oldum sonra ilişkı gunu verdı tutmadı.bır sonrakınde mnogon iğneyle yumurtalarımı buyuttuk catlattık asılama yaptık yıne tutmadı.klomen ıle yumurtan buyurse ne ala buyumezse iğneye gecer mecburen onlar da epey pahalı ben kendım aldım devlet de cok azını öduyor.ama iğnelerle mutlka buyur merak etme...hayırlısı olsun ınsallah
Gececek ins annesi daha dunyaya gelsinde sen ozaman gor karnindakileri unutursun...bende 14.haftaya kadar bulanti oldu kusma cok nadir oldu ama yemek kokusuna hic dayanamiyrdm ev kokuyo diyrdum esime yazik ben duzelene kadar yemekleri esim yapti dusun esimi bile isyemiyrdum yanimda 2.trimestirde gebeligin ikinci uc aylik doneminde midem yaniyrdu tansiyonum dusuyodu bayiliyrdum herkesi cok korkuttum markete girmeyi istemezdim kokulardan deterjan kokusu beni mahvediyrdu son uc aylik donemdede zaten balon oluyrsun uyuyamazdim yatakta hic yerimde duramazdim annemde bende dogsunda bizde onun poposuna vururuz dedik amaaaa kiyabilirmiyiz? Hic...evin halini gorsen cocuklu evde temizlik yapmak kar yagarken disariyi temizlemek gibi...birde ikinciyi dusunuyoruz delimiyimmmm ne demeden edemiyrum![]()