Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba
Ay cok guzel :49:ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gebeligin erken donemlerinde olabiliyo yerlesme kanamasi deniyo bendede oluyordu koyu kirmizi ve cok olmadiktan sonra korkma canim bol bol dinlen kendini yorma :51:

merhaba kıslar ben kürümün 13. günündeyim siyahımsı kahverengi gibi akıntılar geldi kırmızılaştı daha adetime 2 hafta var normal mi miyom falan yok tüplerim tıkalı sadece inşallah açılır zannetmiyorum ama
sizde de oldumu:25:
Canim sogan kuru kapali tupleri acmiyo danirim adetinede varmis dra gorun istersen aklinda suphe kalmasin ALLAH sifa versin..

pınarcım sana katıldığımı biliyorsun. inşaAllah hayırla yavrularımıza kavuşuruz. :34: bişey sorcam sana ya. benim adetim bitti güya ama göğüslerim hala sızlıyor ve afedersin ilişkiden sonra lekelenme oldu. karnımda kasıklarımda da garip bir hareketlilik var. bu ne sence?:53:

Bebegim tam olarak bilmiyorum fakat sanirim sen hormonal olarak uzun birr adet donemi geciriyosun bu sebeple adet sonrasi yasandiysa iliski lekelenme olmustur ..
Fakat bir baska bakis acisi ki insallahhhhh oyledir uzerine mi he nedersin ayy hadi insallah dilimi isirdim valla :))

Bebegim tam olarak bilmiyorum fakat sanirim sen hormonal olarak uzun birr adet donemi geciriyosun bu sebeple adet sonrasi yasandiysa iliski lekelenme olmustur ..
Fakat bir baska bakis acisi ki insallahhhhh oyledir uzerine mi he nedersin ayy hadi insallah dilimi isirdim valla :))

hiç sorma hakikaten uzun sürüyor. sanırım hayıt bitkisini deneyeceğim soğandan sonra. hormonları o da düzene sokuyormuş. 10 gün sürdü yav :37: bitti beyaza döndü ve tabii adet sonrası oldu kız :1: ama normalde olan bir şey değildi. bu ay bir garip haller var bünyemde. hayrola inşaAllah :27: inan yerleşme benim de aklıma geliyor ama bilemiyorum hiç :14:

hiç sorma hakikaten uzun sürüyor. sanırım hayıt bitkisini deneyeceğim soğandan sonra. hormonları o da düzene sokuyormuş. 10 gün sürdü yav :37: bitti beyaza döndü ve tabii adet sonrası oldu kız :1: ama normalde olan bir şey değildi. bu ay bir garip haller var bünyemde. hayrola inşaAllah :27: inan yerleşme benim de aklıma geliyor ama bilemiyorum hiç :14:

inşallh yerleşme kanamasıdır vesdenizcim.umarım bu ay hamile kalırsın canım

canım aşağıda okudum da gecikmene göre sonuçların gayet iyi 411 diyorsun. lekelenmen ise yerleşmeyle alakalı bir durumdur muhtemelen, yorum yapmayalım ama panik yapma sen. muayene lazım. ve vajinal muayeneden sakın. karından ultrason tercih et bence.

berrakcığım muhakkak endokrine gitmeni tavsiye ederim. o bahsettiğin ilaçlar zaten doğum kontrol hapı, pkoyu iyileştirmiyor yalnızca kılıf onlar. sen tez elden endokrine görün ve insülin direncine hatta testesteron ve ostrojen seviyene bakılsın. bunlar çok önemli canım. :34:

pınarcım sana katıldığımı biliyorsun. inşaAllah hayırla yavrularımıza kavuşuruz. :34: bişey sorcam sana ya. benim adetim bitti güya ama göğüslerim hala sızlıyor ve afedersin ilişkiden sonra lekelenme oldu. karnımda kasıklarımda da garip bir hareketlilik var. bu ne sence?:53:

vesdeniz teşekkür ederiim aydınlatığın için inan sizlerden aldığım yorumlar ve bilgilendirmelerinz beni ayrıca mutlu ediyo ve kaygılanmıyrm bende bütün gelişmeleri paylaşmaya devam edicem ayrıca dualarımda hepiniz için iyiki buraya üye olmuşum burdaki destekler ve güzel gelişmeler herkese umut kayganağı oluyo herkese yorumlaarı için teşekkür ediyrm

Ay cok guzel :49:ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gebeligin erken donemlerinde olabiliyo yerlesme kanamasi deniyo bendede oluyordu koyu kirmizi ve cok olmadiktan sonra korkma canim bol bol dinlen kendini yorma :51:

yosunii evet canım güzel gelişmeler oluyo herşey bi anda gelişti işte ALLAH isteyen herkese de nasip etsinn evet canm sanırım yerleşme kanamasıymış bunuda sizler sayesinde bilmiş oldum yoksa çok panik yapardm çünkü yaşayanları okudukça içim rahatladı :8:

kızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba

Yerleşme kanamasi ve hamilesin :) inşaAllah. Bende de aynisi olmuştu ki beta yüksek cikmiş. Hamilelik net var demek bu. Allah hayrli eylesin :)

Duzelirsin ins canim senden daha kotu durumda olanlari dusun eminim oyle icin biraz ferahlayacak herseyin caresi var ALLAH kimseye dermansiz dert vermesin sabretmesini bilirsek mukafatimizda olacak canim ben neler yasadim bende bekarken cocugum olmaz diye evlilikten kactim ha dr bana kisirsin demedi ben kendi kendime umutsuzluga dustum ama ne oldu ALLAHİM isteyince hemen verdi...sanada verecek diger arkadaslara verecek ins inaniyrm

inşALLAH CANIM benim ALLAH A SIĞINIYORUM ZATEN TOPARLADIM KENDİMİ KED KEDİMİ TESELLİ EDECEM AĞLAMAK YOOK ARTIK HAYAT DEVAM EDİYOORRR.......

Yerleşme kanamasi ve hamilesin :) inşaAllah. Bende de aynisi olmuştu ki beta yüksek cikmiş. Hamilelik net var demek bu. Allah hayrli eylesin :)

caımm çok teşekkür ederimm :)) hayırlısı artık rabbim sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin hepimizee:49:

günaydın hanımlarr ..nasılsınız ALALH ım hayırlı günler nasip etsin dualarımızı kabul etsin..

bir arkadaşım var Kuran kursunda ders veriyoor..
bana bir mesaj atmış

Dedim ki: Rabbim bu hüzün boyumdan büyük geliyor bana.
Dedi ki : Fe inne meal usri yüsra ( muhakkak her zorlukta bir kolaylık vardır.) .. inşirah suresinden ..aALLAH IM SESİMİZİ DUYSUN buraDAki arkadaşlarımdan da ALALH razı OLSUN ARTIK İYİYM kendimi sakinleştidim ALLAH ıma binlerce kere şükür..derdi veren dermanını da veririmiş...

içimden yazmak geldi kendi kendime düşündüm dedim ki RABBİM BENİ sınav ediyor bu günlerde..şimdiye kadar ki hayatım ı göz önüne getirdim..ortaokulda iken dişlerimin sıkıtısı başlamıştı üst üstr çıkmış dişlerim vardı çook kötü idi gülmeyi unutmuştum adeta..hep kapatırdım ağzımı..bu üniversite yıllarıda iyice üst noktaya çıkmıştı rtık..bi yerlere gitmek istemiyordum o zamanalr ALALH ım beni dişlerimle mi sınav ediyor ki diyordum ..bu arada maddiyattan dolayı yaptıramadık..hep okuyup öğretmen olacam ve dişimi yaptıracam derdim. hiç zaman kaybetmeden üniyi kazandım üni bittiği sene de atandım çok güzel bir puan almıştım bölümüme göre.. hemen diş için araştırmalara koyuldum ankara nın yolunu tuttum sonra kayseri ve 2 yıl uğraştıktan sona dişlerimi yaptırdım çook şükür ALALH ıım dedim..sonra tabii bu 2 yılda benim ilk atandığım yer de çok sıkıntı çektim tek başıma ev tutmuştum müdür beni çok sıkıyordu arkdaşlarımla konuşuyordum onlar çok iyiydi ve benim puanım hepsinden yüksek olmasına rağmen ben niye rahat değilim diyordum..abartısız ben 1 yıl boyunca ağladım okulun hiç tadı tuzu yoktu aynı şekilde hayatımın da..annem başt aolmak üzere arkadaşlarım beni hep teselli ettii benim bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu söylenenler ..neyse istifa etmeyi filan düşünürken telrar sınava hazırlanmayı göze almıştım ben..böyle 1 sene bitti..2. sene ortama da alışmıştım artık okul beni zorlamıyordu çok şüküür dedim hiçç tayin hakkıım yoktu bir günle kaçırıyordum daha doğrudu ..sonra tayin zamanı dediler yapabilirsin çook sevindim gittim milli eğitime sistem kabul etmiyor gene tepe taklak oldum..sonra hep dednedim şansımı bir akşam bir madde eklediler benim durumunda olanlar içindi..ve tayin istedimm merkezde bie yere geldim sevindim çok şükür dedim gerçi ortama da alıştığım için burukluk da olmuştu ama bu şans i daha geçmezdi.. neyse seminer bitti eve gittim 3 . gün babam trafik kazası geçirdi öldü gene dünyam karardı benim..evin en büyüğüyüm çalışan benim 3 kardeşim var biri üni de diğerleri lise de..yük bindi annemle benim omzuma..kardeşimi okuttum mezun ettim o da şu anda iş sahibi..babamın vefatından sonra okul açıldığında işte birileriyle tanıştırmak isteyenler vardı ben hepp yook dedim..atandığım zamanalrda ben 2 yıl evlenmem dişlermi yaptıracam diye hiiç kimseyi kabul etmedim..neyse ALLAH ım yardım et dedim et..sonra biriyle tanıştım şu anda canım eşimm o kişi.1 yıl konuştum sonra nişanlandık ..1 yıl nişanlı kaldık ..bu zmaan zarfında aileme yardım ettim hep..2013 te de evlendikk güzel gidiyordu herşey takii bu zaman a kadar bebk istediğimiz için doktorumn yolunu tuttum ben..şimdi de bu yönde sınav oluyorum diyorum ve RABBİM yüzümü güldürecek diyorum ALALH ım sesimi duyar duaarımı kabull eder diyorum ve ferahlıyorum..sdermanı RABBİMDEN BAŞKA KİMDE ARAYAYIM DEĞİL Mİİ..ÇOOK UZUN OLDU AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİİ ..SAĞLICAKLAA HAKKINIZI HELLA EDİN.....

Son düzenleme:
Önce klomen dıye bır ılaç verılıyor onunla baslanıyor doz ayarı ıcın cağırıyor dr sık sık.Ben 3 kez kullandım doz artırarak yumurtalarım en fazla 7 mm dı işe yaramayınca iğnelere gectık gonal f 900 aldık her gece göbegımden vuruldum yıne ıkı gunde bır dr kontrolune gıttım buyuyunce catlatma iğnesı oldum sonra ilişkı gunu verdı tutmadı.bır sonrakınde mnogon iğneyle yumurtalarımı buyuttuk catlattık asılama yaptık yıne tutmadı.klomen ıle yumurtan buyurse ne ala buyumezse iğneye gecer mecburen onlar da epey pahalı ben kendım aldım devlet de cok azını öduyor.ama iğnelerle mutlka buyur merak etme...hayırlısı olsun ınsallah
Cok tesekkur ederim boyle detayli bilgi verdigin icin bugun doktoruma muayne olucam bakalim bende nasil bir tedaviye baslicak. Hakkimizda hayirlisi insallah

Gececek ins annesi daha dunyaya gelsinde sen ozaman gor karnindakileri unutursun...bende 14.haftaya kadar bulanti oldu kusma cok nadir oldu ama yemek kokusuna hic dayanamiyrdm ev kokuyo diyrdum esime yazik ben duzelene kadar yemekleri esim yapti dusun esimi bile isyemiyrdum yanimda 2.trimestirde gebeligin ikinci uc aylik doneminde midem yaniyrdu tansiyonum dusuyodu bayiliyrdum herkesi cok korkuttum markete girmeyi istemezdim kokulardan deterjan kokusu beni mahvediyrdu son uc aylik donemdede zaten balon oluyrsun uyuyamazdim yatakta hic yerimde duramazdim annemde bende dogsunda bizde onun poposuna vururuz dedik amaaaa kiyabilirmiyiz? Hic...evin halini gorsen cocuklu evde temizlik yapmak kar yagarken disariyi temizlemek gibi...birde ikinciyi dusunuyoruz delimiyimmmm ne demeden edemiyrum:52::35:

kıncıyı ıstemek bana da çılgınca gelıyor aynı seylerı ıkıncıye yasamak.fakat herkes çocugu yalnız kalmasın dıye kardes ıstıyor bız kardesın faydasını degıl hep zararına gördugumuzden pek dusumeyız.hem her seyıyle ona doyalım her sey onun olsun ısterım.Allah hayırlı buır evlat verırse okur vatana mıllete bıze hayırlı olursa cewresı de genıs olur benım arkadaslarım bana kan bagı olanlardan yakın...ama 2.yı ısteyenlerı de anlıyorum kımısı de bırbırıne nasıl guzel destek oluyor...2.trımestır rahat gecer yazıyor evet ben de tatıle gıtmek ıstıyorum o dönemımde:)benım de esım yapıyor bazı işlerı yemek konusundan anlamaz ona da gıkı çıkmıyor ne verırsem yer sag olsun.son aylarda nasıl dayanılıyor agırlasınca çok merak edıyorum korkuyla beraber:) ben çok keyıf duskunuyum banyodan çıkarım yarım saat kremlenırım her gun oje yenıden surerım makyajlı gezerım sanırım bır sure yetısemeyecegım bunlara ama olsun doğup buyusun de yıne öyle olurum çok ıstedım çok bekledım çünkü .hala her gun benımle kalsın dıye dua edıyorum...sızlerın de gönlundekı nasip olsun ınsallah.Kım kacıncıyı ıstıyor olursa olsun önce olmayanlara sonra sızlere versın rabbım...

Back
X