Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canım,en azından bu sayfada okumadım ben bi zararını göreni.

ben hamile kalabilmek için kullanmak istedim, pco var bende yıllardır.
pco olmasına rağmen bu hastalığın adet düzensizliği dışında olumsuz etkisini
yaşamadım (tüylenme, kilo yapma, ağrılar sivilceler vs.) son bir senedir de adetlerim her ay
kendiliğinden düzene girmişti fakat.ocak 5'te soğan kürünü yaptım 10 gün kullandıktan sonra adet gördüm
sancılı şekilde, adetim bitti ama ağrılarım yanmalarım, bel ağrıları bitmedi bir süre devam etti ve hala adet göremedim:50:
dr adet sökücü verdi hepimize yaptığı gibi.ilaç kullanmak da istemiyorum aldım fakat öylece duruyor.
yani düzenli giden adetim kesildi...napıyım ben şimdi???:26:

yaşamadım (tüylenme, kilo yapma, ağrılar sivilceler vs.) son bir senedir de adetlerim her ay
kendiliğinden düzene girmişti fakat.ocak 5'te soğan kürünü yaptım 10 gün kullandıktan sonra adet gördüm
sancılı şekilde, adetim bitti ama ağrılarım yanmalarım, bel ağrıları bitmedi bir süre devam etti ve hala adet göremedim:50:
dr adet sökücü verdi hepimize yaptığı gibi.ilaç kullanmak da istemiyorum aldım fakat öylece duruyor.

Demekki işe yarıyor,temizlediğinden 10 gün sonra adet olmuşun.ben kullanırken hiç kanama filan olmadı.bende tarlusal kullandım,klomen içmek için.gebe olmadıpından dr eminki tarlusal vermiş. Adet ol daha sonra devam et kürü uygula derim.

Demekki işe yarıyor,temizlediğinden 10 gün sonra adet olmuşun.ben kullanırken hiç kanama filan olmadı.bende tarlusal kullandım,klomen içmek için.gebe olmadıpından dr eminki tarlusal vermiş. Adet ol daha sonra devam et kürü uygula derim.

ilacı kullanıp 3. günü dr gitmem gerek tekrardan.
sonrasında tekrar mı başla diyosun..
aynı şekilde tekrar adetim kesilir mii, fayda mı eder?
:26::26:
ya da adet görebilmek yerine ilaç yerine soğan mı yapsam?
o da söktürüyor neticede..
sonuçta dr gitmem için adet görmem yeterli:31::31:
en azından doğal bir yöntem olur:34:
amma çok sordum, söyledim değil mi:52::52:

Bende de aynı lekilde pco düzensizlik var.kilo,tüylenme ,sivilce yok ama yine dr glifor verdi.onuda kullanıyırum

bugün doktora gittim bu sefer alltan muayne etti. sende pko hastalığı yokmuş dedi. gecen ay biraz var demişti. bu ay yok dedi. sonra dediki cok ilginç senin rahim çatal gibi dedi bi hsg çekelim dedi. korktum hsg deyince. aslında rahim şekli ultrosanda da belli oluomuş ama hemen hsg çekelim dedi. acaba başka bir doktora daha gitsem mi yoksa hsg cektirsem mi çok ağrılı olduğunu duydum ve korktum.lütfen yorumlarınızı bekliyorumm

bugün doktora gittim bu sefer alltan muayne etti. sende pko hastalığı yokmuş dedi. gecen ay biraz var demişti. bu ay yok dedi. sonra dediki cok ilginç senin rahim çatal gibi dedi bi hsg çekelim dedi. korktum hsg deyince. aslında rahim şekli ultrosanda da belli oluomuş ama hemen hsg çekelim dedi. acaba başka bir doktora daha gitsem mi yoksa hsg cektirsem mi çok ağrılı olduğunu duydum ve korktum.lütfen yorumlarınızı bekliyorumm

cnm sen nerdesin istanbuldaysan sana bir doktor tavsiye edeceğim eğer istanbulda değilsen bence bir doktora daha git

canım istanbulda değilim :( bende başka bir doktor daha gideyim diyorum :( sence kötü birşeymi hamile kalmama engel olur mu bu durum

olumsuz düşünme cnm sen başka bir doktora git bakalım o neler diyecek inş. çatal gibi bir görünüm yoktur inş. çok sağlıklısındır cnm uzatma ama en kısa zamanda git kafanda soru işaretleri olmasın

Bu sıralar sayfaya fazla katılım yok,müjdeli haber verende yok,ben bari bu ay hamile kalmayı başarıyım da kendi kendime mutlu haberi vermiş olayım. :)))

valla ben hergün takip ediyorum canım bende beklemedeyim nisanın 8 de adet olmam gerekiyo daha var dur bakalım senin ne zaman ?

kokusu gerçekten dayanılmaz.ben ilk kürümde alışmıştm miğdemi bulandırıyordu.ama bu ikinci kürümde 9.günüm olmasına rağmen alışamadım.hayırlısı artık.belkide benim kistler dermodit kisttir.o zaman soğan suyu i işe yaramıyormuş.bu ay dr pko ların cinsini sorcam.bakalım, ne diyecek.sende demi pko var .

dermodit kist nedir..birde pkonun çeşitlerimi var ? doktor ultrasondan bakıp pko var dedi ama hormon testi yapmadı bende hormon testi gününe kadar soğan kürü uygulayayım dedim..gerçekten pko var mı yok mu bilmiyorum çünkü her sey normal gözüküyor bir belirtisi yok bende

ilacı kullanıp 3. günü dr gitmem gerek tekrardan.
sonrasında tekrar mı başla diyosun..
aynı şekilde tekrar adetim kesilir mii, fayda mı eder?
:26::26:
ya da adet görebilmek yerine ilaç yerine soğan mı yapsam?
o da söktürüyor neticede..
sonuçta dr gitmem için adet görmem yeterli:31::31:
en azından doğal bir yöntem olur:34:
amma çok sordum, söyledim değil mi:52::52:
Ben çok sabırsız olduğum için tarlusalı içtim.ama sen dediğin gibi istesen soğan suyu yap ilk uygulaman sonra bir hafta geçtiyse tabi.

Çektir bence.bende çektirdim beş dakikalık bişi.aynı altan muayene olurken bakıldığı acıyı veriyor.korkma o yuzden.

dermodit kist nedir..birde pkonun çeşitlerimi var ? doktor ultrasondan bakıp pko var dedi ama hormon testi yapmadı bende hormon testi gününe kadar soğan kürü uygulayayım dedim..gerçekten pko var mı yok mu bilmiyorum çünkü her sey normal gözüküyor bir belirtisi yok bende

Banada ilk pco teşhisi konulduğunda sadece ultrasonla bakılmıştı.saraçoplunun sitesinde okumuştum.kız bemde pco var soğan suyunu soruyor,saraçoğluda eğer kistlerin dermoit kist ise geçmez yada çok düşük diyor.o yüzden bende dr sorcam bakalım.öyle çeşidi filan varmıymış.

Banada ilk pco teşhisi konulduğunda sadece ultrasonla bakılmıştı.saraçoplunun sitesinde okumuştum.kız bemde pco var soğan suyunu soruyor,saraçoğluda eğer kistlerin dermoit kist ise geçmez yada çok düşük diyor.o yüzden bende dr sorcam bakalım.öyle çeşidi filan varmıymış.

canım pko ve kisk çok farklı benim bildiğim..pkoda küçük küçük kistçikler oluyor o dermoit kisk dedikleri 1 tane felan büyük kisk oluyor...senin ki pkodur o ultrasonda belli olurdu dermoit olsaydı..sen hormon testi yaptırmadın mı daha?

canım pko ve kisk çok farklı benim bildiğim..pkoda küçük küçük kistçikler oluyor o dermoit kisk dedikleri 1 tane felan büyük kisk oluyor...senin ki pkodur o ultrasonda belli olurdu dermoit olsaydı..sen hormon testi yaptırmadın mı daha?

Bende üzülmüştüm acaba öylemi benimki diye.o zaman dr lar tipik pco dedi.yani küçük küçük kistler ,o kistlerin çeşitleri yok demek.iyi sevindim.teşekkürler canım.neler yaptırmadımki hormon testi,düşük sonrası yara yakma,rahim filmi.pco var ,eşimde bir problem yok çok şükür,degerleri iyi.

Back
X