hayırlısı bitanem.. eminim Allah ın izniyle şifa bulacaksın inşallah.. ama ben şuna çok inanıyorum tatlım Rabbim en hayırlı zamanda verir ve o bu zaman değil demek ki. yani işin manevi yönü. gerçekten öyle. ben bebek istemiyodum istemiyodum bi buçuk sene korundum sonra birden nasıl bebek sevgisi düştü içime. ben hep derdim ki "ben hemen ilk ay hamile kalırım ya sorun değil" sonra kaç kez ya olmazsa korkusunu yaşadım. ve geçen ay mucize gibi resmen. hamile kaldım hastalıklarla boğuşurken. ve Rabbim ol dedi oldu...her şeyi Allah bilir.. -kulum dedi ne zaman olup olmayacağına ben karar veririm- gerçekten inançlı ve ibadet etmeye çalışan bi insanım ama bu sefer bunları içimden hissettim yani. bir de annem saolsun namazında abdestinde bir kadın. Allah razı olsun bana her gün dua etmiş. bebek istediğimi biliyodu. bu arada bnm öz halamın hiç çocuğu olmamış. bundan da biraz endişeliydik. neyse bi gün annem kulağıma fısıldadı "yavrum inşallah bebişin gelecek çok dua ediyorum sana" ertesi sabah bi şey beni test yapmaya itti veee pozitif. 2 çizgiyi görünce ben o kadar duygulandım ki ağla ağla içim çıktı Allah ım sana şükürler olsun diye diye.. neyse çok uzattım kuzum o kadar içten diliyorum ki şu an, inşallah bir anda pko dan kurtulursun ve sürpriz bi şekilde gebe olduğunu öğrenirsin:)
Kuzum ne güzel yazmissin yazdiklarin çok duygulu. Ne guzelki inancli ve ibadetlerinizi yapiyorsunuz daim olsun. İnş. Bizleri duanda unutma duaya çok ihtiyacimiz var tatlim. Bebeğine saglicakla kavuş inş.