Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben gecen ay 15 gün soğan kürü kullandım bu ayda kullandım 2.kürü ama adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu lekelenme bugünde tekrarladı acaba soğan küründen mi:44: daha önceden adet başlangıcında olurdu böyle olmazdı aklıma takıldı

Herkese merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Allah'ım isteyen herkesi meleklerine tez zamanda kavuştursun.Düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu.Şimdi yeniden bebeğim olsun istiyorum ve bu ay yine soğan suyuyla yola koyuluyorum...

Can sana regl günlerini yazdim ya o mesaja birsey daha ekleyecektim düzenle seçeneği cikmadi simdi 13 nisan dedim ya ama. Şöyle birşey var. 13 un de oldum derken o gün çok geç oldum gece 11:00 12:00 gibi simdi 13 undemi olmuş oluyorum yoksa 14 undemi? Ona gore hesapla olurmu?Bana gore 13 un de oldum.

mehlika merhaba. epeydir foruma giremiyordum. bu ara işlerim çok yoğun.
bunu daha önce de konuşmuştuk canım. adetin düzenli görünüyor. bu sebeple ortalama bir hesap yapılabilir. diyelim bu ay 13 mayısta olacaksan 28-29-30 nisan ve 1-2 mayıs tarihlerini değerlendirebilirsiniz. işte adete 14 gün kala yumurtlama oluyor ya düzenli adet olanlarda. ona göre hesapla canım.
hakkında hayırlısı olsun, Allah dileğini hayırla versin inşaAllah....

kızlar merhaba
forumu son zamanlarda takip edemiyorum. işlerim çok yoğun.
az önce hızlı bir şekilde göz attım sayfalara. yine birkaç gebelik haberi var, çok şükür. çiçeği burnunda anne adaylarımızı tebrik ediyorum. çok sevindim. Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın yavrularınızı.
hepinizi özledim ve umutla pozitif haberlerinizi bekliyorum. ben son zamanlarda iyice hassaslaştım. çocuk lafı etmiyorum. düşünmüyorum. kafama takmıyorum ama lafı açıldığı anda hemen gözlerim doluyor.yoruldummm. Rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin, tez zamanda, hayırla, sağlıkla inşaAllah....
herkese sevgiler...

kızlar yumurtlama gunum bıttı goguslerım cok agrıyor oyle cok akıntım yok ama ıslaklık var bırde goguslerımın ustu nokta nokta olmus sankı usumus gıbı halbukı yanıyor ınsallah bu ay bebısım gelır sızce nedır durum bılıyorum herkste bu belırtıler değişiyor hamilelik değilse gögüslerim niye böye
.. hasta falanmı oldum ya:2:

Kuzum inş Rabbim hayirlisi ile verir. Sen ümitle kanaatle bekle hepimiz ümitle bekleyelim inş. Reglin ne zaman ki?

kızlar merhaba
az önce hızlı bir şekilde göz attım sayfalara. yine birkaç gebelik haberi var, çok şükür. çiçeği burnunda anne adaylarımızı tebrik ediyorum. çok sevindim. Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın yavrularınızı.
hepinizi özledim ve umutla pozitif haberlerinizi bekliyorum. ben son zamanlarda iyice hassaslaştım. çocuk lafı etmiyorum. düşünmüyorum. kafama takmıyorum ama lafı açıldığı anda hemen gözlerim doluyor.yoruldummm. Rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin, tez zamanda, hayırla, sağlıkla inşaAllah....
herkese sevgiler...

Can seni çok iyi anliyorum. Yaşamayan bilmez. İnş birgün Allah'in izni ile olacak. Hepimiz bu konuda hassasiz. Helede çocuklu ortamlara girince çok etkileniyor insan. Hamilelerin yaninda çocuksuz olmak,cocuklularin yaninda çocuksuz olmak, doktora gitmiyormusunuz diyenlere, kaç yil olmuş daha doktora gitmedinizmi diyenlere cvp vermek. Bu kadar zaman olmuş gitmedinizmi diyenlere cvp vermek o kadar zor bir duyguki anlatamam sana. İnan bende çok Yoruldum. Pozitif olayim aklima getirmiyim diyorum ama nedense yapamiyorum hep aklimda napicam bilmiyorum. Dua dua dua. Dua ile psikolojik olarak ta motive oluyor insan. Allah dilimizden duayi eksik etmesin. Seni Allah için çok seviyorum. ümitle bekleyelim inş.

kızlar merhaba
herkese sevgiler...

vesdenizim bende haileyim. bu ay benimde aklımda hiç yoktu. aklına gelmeyince hamile kalıyo insan .çok düşününce olmuo ya.. inş rabbim isteyen herkese verir.

kızlar yumurtlama gunum bıttı goguslerım cok agrıyor oyle cok akıntım yok ama ıslaklık var bırde goguslerımın ustu nokta nokta olmus sankı usumus gıbı halbukı yanıyor ınsallah bu ay bebısım gelır sızce nedır durum bılıyorum herkste bu belırtıler değişiyor hamilelik değilse gögüslerim niye böye .. hasta falanmı oldum ya:2:

adetine kac gün var canım?

Kizlar dun hormon tahlili yaptim fsh 4.8 , lh 10.8 , prolaktin 25.43 estradiol 56.76 sonuclar biraz yuksek geldi bana lh yukselme egiliminde oldugu icin yumurtlamayi.zayiflastiriyormus sanirim. Lh nasil dusurulur. İncir kuru yapmaya cesaret edemedim prolaktin yuksek gibi bende

10 gun var canim oyle kasik agrilarim yok gibi birsey

hımm anladım canım. benimde hiç kasık ağrım yoktu sadeece adete 5 gün kala göbek deliği ağrısı yasadım. ama göğüs kenarindaki kabarcıkların hamilelik belirtisi olduğunu duymustum canım. hadi hayırlısı diyelim. inş bu ay güzel haberlerini alırız :)

hımm anladım canım. benimde hiç kasık ağrım yoktu sadeece adete 5 gün kala göbek deliği ağrısı yasadım. ama göğüs kenarindaki kabarcıkların hamilelik belirtisi olduğunu duymustum canım. hadi hayırlısı diyelim. inş bu ay güzel haberlerini alırız :)

İnsallah canim bilmiyorum cok kotu agri var sizi gibi dunde baktim hafif morarma vardi baska bisey olmasindan korkuyorum :( insallah bebek olur

İnsallah canim bilmiyorum cok kotu agri var sizi gibi dunde baktim hafif morarma vardi baska bisey olmasindan korkuyorum :( insallah bebek olur

bi kaç gün daha bekle canım sonra olmazsa doktora gidersin. ins bebiştendir. işte belirtiler kişiden kişiye değişiyor kesin bisi sölenmiyor canım :)

Kızlar bişey soracam lütfen cevap yazın soğan kürü oral kontraseptif kullanılırken yapılabilir mi etkisi azalır mı çikolata kistim var doktor hap yazdı günlük ama ben soğan kürüde yapmak istiyorum

Buseikiz ne yaptın adet oldunmu.beynin bugün yumurta takibi vardı.yumurtalardan hiçbiri olgunlaşmamış,klomen işe yaramadı yine.dr 5 gün de iğne yazdı.bugün ilkini vuruldum, daha önce hiç uygulanmamıştı.sen daha önce kullandınmı, bilgin varmı canım

ben adet oldum bitti canım ilaç içmeden geldi gecikmeli.şimdi troid için tedaviye başladım 10 günde 2.5 kilo verdim bu ay koruncam doktor öle dedi inş senden güzel haberler alırım.canım benim hiç yumurta takibi olmadı bu ay bitsin bidaki aya bende isticem eğer bişeyler bulabilirsem sana haber veririm.yine haberdar et beni.

Back
X