- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can sana regl günlerini yazdim ya o mesaja birsey daha ekleyecektim düzenle seçeneği cikmadi simdi 13 nisan dedim ya ama. Şöyle birşey var. 13 un de oldum derken o gün çok geç oldum gece 11:00 12:00 gibi simdi 13 undemi olmuş oluyorum yoksa 14 undemi? Ona gore hesapla olurmu?Bana gore 13 un de oldum.
kızlar yumurtlama gunum bıttı goguslerım cok agrıyor oyle cok akıntım yok ama ıslaklık var bırde goguslerımın ustu nokta nokta olmus sankı usumus gıbı halbukı yanıyor ınsallah bu ay bebısım gelır sızce nedır durum bılıyorum herkste bu belırtıler değişiyor hamilelik değilse gögüslerim niye böye
.. hasta falanmı oldum ya:2:
kızlar merhaba
forumu son zamanlarda takip edemiyorum. işlerim çok yoğun.
az önce hızlı bir şekilde göz attım sayfalara. yine birkaç gebelik haberi var, çok şükür. çiçeği burnunda anne adaylarımızı tebrik ediyorum. çok sevindim. Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın yavrularınızı.
hepinizi özledim ve umutla pozitif haberlerinizi bekliyorum. ben son zamanlarda iyice hassaslaştım. çocuk lafı etmiyorum. düşünmüyorum. kafama takmıyorum ama lafı açıldığı anda hemen gözlerim doluyor.yoruldummm. Rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin, tez zamanda, hayırla, sağlıkla inşaAllah....
herkese sevgiler...
Kuzum inş Rabbim hayirlisi ile verir. Sen ümitle kanaatle bekle hepimiz ümitle bekleyelim inş. Reglin ne zaman ki?
kızlar merhaba
forumu son zamanlarda takip edemiyorum. işlerim çok yoğun.
az önce hızlı bir şekilde göz attım sayfalara. yine birkaç gebelik haberi var, çok şükür. çiçeği burnunda anne adaylarımızı tebrik ediyorum. çok sevindim. Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın yavrularınızı.
hepinizi özledim ve umutla pozitif haberlerinizi bekliyorum. ben son zamanlarda iyice hassaslaştım. çocuk lafı etmiyorum. düşünmüyorum. kafama takmıyorum ama lafı açıldığı anda hemen gözlerim doluyor.yoruldummm. Rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin, tez zamanda, hayırla, sağlıkla inşaAllah....
herkese sevgiler...
kızlar yumurtlama gunum bıttı goguslerım cok agrıyor oyle cok akıntım yok ama ıslaklık var bırde goguslerımın ustu nokta nokta olmus sankı usumus gıbı halbukı yanıyor ınsallah bu ay bebısım gelır sızce nedır durum bılıyorum herkste bu belırtıler değişiyor hamilelik değilse gögüslerim niye böye .. hasta falanmı oldum ya:2:
10 mayis canim insallah bebislwrimiz gelir
adetine kac gün var canım?
İnşaallah benimde 13 mayis 13 nisanda olmuştum.
10 gun var canim oyle kasik agrilarim yok gibi birsey
İnşaallah benimde 13 mayis 13 nisanda olmuştum.
hımm anladım canım. benimde hiç kasık ağrım yoktu sadeece adete 5 gün kala göbek deliği ağrısı yasadım. ama göğüs kenarindaki kabarcıkların hamilelik belirtisi olduğunu duymustum canım. hadi hayırlısı diyelim. inş bu ay güzel haberlerini alırız :)
İnsallah canim bilmiyorum cok kotu agri var sizi gibi dunde baktim hafif morarma vardi baska bisey olmasindan korkuyoruminsallah bebek olur
Buseikiz ne yaptın adet oldunmu.beynin bugün yumurta takibi vardı.yumurtalardan hiçbiri olgunlaşmamış,klomen işe yaramadı yine.dr 5 gün de iğne yazdı.bugün ilkini vuruldum, daha önce hiç uygulanmamıştı.sen daha önce kullandınmı, bilgin varmı canım