Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hikmet bilemeyiz. Bizimde 12 milyon hareketlilikte az çok önce keciboynuzu kuru yaptım. havuç suyunuda kendime kur yaparken slktim olmadı demek vakit gelmemiş soğan kuru yaptım incir ve havuç yapıyorum.şuan son incir kurumdeyim az kaldı bu ay esim düzenli birşeyler yapmadı yapılsaydı belki olurdu. yine olmazsa artik gideceğiz kurlerin sonucunu bekliyorum. Keçi boynuzu kurumu yaptın? bu ay yapmadigima pişman oldum o çok iyi biliyorum çok duydum ari sütü de iyiymis ama artik cok geç. reglim 13 un de yapsamda çok geç. Ne kadar lık evlisin ?bizim yedi yıl oldu ve bebeğimiz yok. Bizde tüp bebeğe gideceğiz bakalım asilamami olacak tüp bebekmi?

Tüp bebek tedaviside çok zor:-(

hayırlııs evet. biz 5 yıllık evliyiz daha yeni çocuk için karar vermiştikk, 3 ayönce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon ve tamamının hareketsiz olduğunu öğrendik. aşılama yada tüp hiç denemedim dha yeni farkına vardık sorun olduğunun... cahillik işte en baştan yapsaydık yanlış yapmışız... keçiboynuzu yaptık halada dvm ediyoruz. bende bir sıkıntı yok çok şükür cnm.. tüp bebek yaptırabilirm yıl sonunda ekim kasım gibi. ozamana kadar kür vitamin falan dvm bakalım.. ozamana kadar inşallah rabbim mucizemzi verir... seninde ve tüm isteyenlerede verir inşallah cnm... pahalı ama napalımm bu dünyada yalnız kalmak zor..

canım ilk sen demiştin bana göbek cizgisi hamilelik belirtisi die hatırladınmı :) lekelerim durdu. dün doktora gittik doktor ne olur ne olmaz prrogestan kullan dedi. henüz 4hafta 5 gühlükmüş kese görünmedi haftaya görecez inş :) sadece rahimde kalınlaşma başlamış bu da hamilelik lehine birşeydir dedi :)

evt canım hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım senin adına.aman dikkat et canım hadi haftayada keseyi görürsünüz inş :nazar::nazar:haberdar et bizi

Kendiliğinden adet olmana sevindim canım.benim iğneler dün bitmişti,bugün dr kontrolüne de gittim,o kadar çok yumurta olgunlaşmışki,dr çatlatma iğnesi vurmadı,hepsi döllenirse çoğul gebelik olabilirmiş.zaten bu büyüklükteki yumurta kendiside çatlar dedi.ilişki günleri verdi,rahim kalınlığıda iyiymiş,döllenme olur isede progestoron verdi,bebeğin tutunabilmesi için.inşallah artık bundan sonraki süreç Allahın taktiri.haberleşelim ,10 gün sonra adet olmaz isen hamilesindir dedi.10 gün çok uzun bir zaman değil,çok heycanlıyım.

oooo süper haber bunlar canım kafanı boşalt hiç birşey düşünme şu 10 gün. inş güzel haberler alcaz bu ay senden stres yapma sakın haber vermeyide sakın unutma canım dualarım seninle hadi inş canım

hayırlııs evet. biz 5 yıllık evliyiz daha yeni çocuk için karar vermiştikk, 3 ayönce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon ve tamamının hareketsiz olduğunu öğrendik. aşılama yada tüp hiç denemedim dha yeni farkına vardık sorun olduğunun... cahillik işte en baştan yapsaydık yanlış yapmışız... keçiboynuzu yaptık halada dvm ediyoruz. bende bir sıkıntı yok çok şükür cnm.. tüp bebek yaptırabilirm yıl sonunda ekim kasım gibi. ozamana kadar kür vitamin falan dvm bakalım.. ozamana kadar inşallah rabbim mucizemzi verir... seninde ve tüm isteyenlerede verir inşallah cnm... pahalı ama napalımm bu dünyada yalnız kalmak zor..

Küre devam edin inş. Canım bizim daha çok olmuş sizin besyil hayırlısı inş. Peki nerde tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorsunuz? Amin inş. Tedavi surecide zordur görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.

Istanbulda yaşıyorum burda çok merkez var hep kafa karıştırıyor. Allahtan hayırlısı ekim Kasım gibi düşünüyorum. Ozaman a kadar vitamin fe Keçiboynuzu na devam. Doktor normal yolla zor dedi allahım büyüktür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hoşgeldin ben önce soğan kuru yaptım adetimin bitiminde başladım daha sonraki ayda reglimin ikinci günü incire başladım incir kuru yirmi bir gün icilip yedi gün ara verilip tekrar yirmibirgun iciliyor.yedi gün aradayken reglim erken oldu tam yedi gun sonra ikinci yirmi bir günlük kürede reglimin besinci gunu başladım öyle denk geldiği için beşinci günü başladım.

incirin içine sonrada havuç yapıyor sun yumurtaların çatlaması için ne kadar lık evlisin?. İnş şifa olur. Daha bende gebelik yok:-(

3 yıllık evliyim canım, 1 yıldır korunmuyoruz. geçen ay doktora gittim tahliller yapıldı hormonlarım yumurtalarım rahmim sağlam sorun yok eşimin spermiyogramında da sorun yok. rahim filmi istedi belki orda sorun vardır diye gidemedim bu ay artık kısmetse. ovulasyon testi denedik çift çizgiyi gorum değerlendirdik ama olmadı :( kkısmet allah hayırlısından nasip etsin inşallah

Istanbulda yaşıyorum burda çok merkez var hep kafa karıştırıyor. Allahtan hayırlısı ekim Kasım gibi düşünüyorum. Ozaman a kadar vitamin fe Keçiboynuzu na devam. Doktor normal yolla zor dedi allahım büyüktür

Evet Allah tan ümit kesilmez sen devam et canım birde bakarsın hamile kalmissin inş hayırlısı ile. Biz bursa jimeri düşünüyoruz inş.

3 yıllık evliyim canım, 1 yıldır korunmuyoruz. geçen ay doktora gittim tahliller yapıldı hormonlarım yumurtalarım rahmim sağlam sorun yok eşimin spermiyogramında da sorun yok. rahim filmi istedi belki orda sorun vardır diye gidemedim bu ay artık kısmetse. ovulasyon testi denedik çift çizgiyi gorum değerlendirdik ama olmadı :( kkısmet allah hayırlısından nasip etsin inşallah

Bu ay bende ovulasyon alayım dedim sonra Vazgeçtim. Ne güzel sonuçlarınız iyi elh.
İncir ve havuç kurunu dene istersen. İnş Rabbim hayırlısı ile verir cerencim.

Bu ay bende ovulasyon alayım dedim sonra Vazgeçtim. Ne güzel sonuçlarınız iyi elh.
İncir ve havuç kurunu dene istersen. İnş Rabbim hayırlısı ile verir cerencim.

ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor ama yani ne gün yumurtlayacağını en azından görebiliyorsun tedbirini de ona gre alırsın. benim 15. gün pozitifti 161 ve 17.gunler denedik ama olmadı test pozitif çıkınca 24-48 saat içinde olacakmış ilişki dediler ilk denemeydi tutmadı. incir kürüne başlıyım bari bugun reglımın 2.günü canım kaçıncı gun başlanıyor?
regli bitince birde rahim ffilmi çektireyim belki tüplerde sorun vardır :(

ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor ama yani ne gün yumurtlayacağını en azından görebiliyorsun tedbirini de ona gre alırsın. benim 15. gün pozitifti 161 ve 17.gunler denedik ama olmadı test pozitif çıkınca 24-48 saat içinde olacakmış ilişki dediler ilk denemeydi tutmadı. incir kürüne başlıyım bari bugun reglımın 2.günü canım kaçıncı gun başlanıyor?
regli bitince birde rahim ffilmi çektireyim belki tüplerde sorun vardır :(

yazdım ya daha önce ilk küre adeetimin ikinci günü başlamıştım ikinci kürede adetin besinci günü öyle denk geldiği için çünkü yedi gün ara verip sonra ikinciye başladım. Oldu olmadı artik yapmayacağım kür. Googleden Tarifine incir ve havuç video de çıkar oradan dinle havucu bir hafta sonra beş altı gün sonra katmaya başla canım. İnş şifa olur.

bursada iyi merkezler varmış inşallah emeklerinizin2 meyvesini alırsınız cnm sevgiler Rabbim bu mübarek günde dileklerimizi kabul etsin amin5

canım biz ocakta korunmayı bıraktık. o zamandan beri istioruz. daha yeni basladığımız için eşim için doktora gitmedik. ben incir kürüne inandım ve yaptım. tabi önce soğan kürüyle temizledim yumurtaları sonra da incirle olusturdum. rabbim nasip etti darısı sanada inş :) :54:

amin canım amin. kandilin mübarek olsun bu arada. hamilesin bak bu mübarek gecede bizleri de an dualarında. Rabbim seni çok bekletmeden müjdeni vermiş. tekrar tebrikler. Allah size bağışlasın yavrunuzu. ;)

Evet aciz ve fakiriz. İnş Rabbim hazinesinden bizede hayirlisi ile bahşeder. Evet can küre devam ediyorum az kaldi.eşimin s perm sayisi 12 milyon daha önceki tahlilleri de düşük ve dun öğrendim. Ben sadece hareketsizlik az diye biliyordum. Hep kürleri yapan ben kendisi araştırıp deseydi bunlar çok iyi diye.inan yapardım. Ari sutude çok iyiymis ama artik çok geç. ya birde bana doktora gitmiyormusunuz diyenlere çok moralin bozuluyor kimse beni anlamiyor yaradanim dan başka dost istersek Allah yeter bize evet o dost ise herşey dosttur.tedavi isi bu ay gebe kalamazsam gideceğiz inş. bursa jimeri düşünüyoruz durdugum hata.sende Erteleme git inş.
rahim filmi çok önce çekildim inş yine benden rahim filmi istemezler. Eşime kirginim madem bu kadar düşük çaresine bakması gerekmezmiydi bu yönden kirginim ona. Doktor ona s.perm artırıcı ilaç vermişti ama onuda pek kullanmadı önce düzenli kullandı sonra faydası yok diye bıraktı boyle birşey varmı. Madem ilaç içme din kur yada ne biliyim ari sütü icseydi. Kurleri sadece benim yapmam ve olmamasi beni çok daha yıprattı sanırım bu ayda olmayacak yinede Rabbim den ümit kesilmez. İnan soğan kurune basladigimdan bu yana bu kurlerle çok yiprandim ve Yoruldum. İmtihanimiz hakkımızda hayırlısı. Ama erteleme git canim ben cok erteledim:-(

jimerde bayan doktor istedim ama suat Hazer diye bi doktor var tüp bebekci ve çok iyi diyorlar bayan istiyorum ama bunun için çok iyi diyorlar bakalım hangisine gideceğim.

Keçi boynuzu pekmezini bile düzenli yemiyor . hep arkasından gezip yedirmek mi lazim.:-(
Önce leri bir yemek kaşığı yerdi.simdi bir tatlı kaşığı bazen yemeden gidiyor buda beni uzuyor.

canım benim ya... inan ne desem bilmiyorum. bu erkekleri anlamak çok zor. kimin ki sorun eşinde, onun işi daha zor, çok iyi anlıyorum. çünkü erkekler bizim gibi mücadeleci değil bu konuda. çok afedersin ama o sıvının geliyor olması onlara kendilerinin sağlıklı olduğunu düşündürüyor sanırım. fakat kalitesinin veya sayısının önemini algılayamıyorlar. Allah yardımcın olsun. bunun örneklerini çok duydum, yalnız değilsin inan. fakat bence de artık tedaviyi ertelemeyin. o kullandığı ilaç her ne ise bence devam etsin. benim arkadaşımın eşinde de sayı ve morfolojide sorun vardı. birkaç ilaç tedavisi ve beslenme değişiklikleri sonucu o kadar beklemeden sonra 4 ay içinde hamile kaldı kızcağız. tabii senin dediğin gibi adamın peşini dolaşıp tedaviyi kendisi takip ederek. sen sabret. Rabbim mükafatını verecek inşaAllah.
kandilin mübarek olsun kuzum, dualarımızda birbirimizi de analım inşaAllah. hayırlı geceler...

canım benim ya... inan ne desem bilmiyorum. bu erkekleri anlamak çok zor. kimin ki sorun eşinde, onun işi daha zor, çok iyi anlıyorum. çünkü erkekler bizim gibi mücadeleci değil bu konuda. çok afedersin ama o sıvının geliyor olması onlara kendilerinin sağlıklı olduğunu düşündürüyor sanırım. fakat kalitesinin veya sayısının önemini algılayamıyorlar. Allah yardımcın olsun. bunun örneklerini çok duydum, yalnız değilsin inan. fakat bence de artık tedaviyi ertelemeyin. o kullandığı ilaç her ne ise bence devam etsin. benim arkadaşımın eşinde de sayı ve morfolojide sorun vardı. birkaç ilaç tedavisi ve beslenme değişiklikleri sonucu o kadar beklemeden sonra 4 ay içinde hamile kaldı kızcağız. tabii senin dediğin gibi adamın peşini dolaşıp tedaviyi kendisi takip ederek. sen sabret. Rabbim mükafatını verecek inşaAllah.
kandilin mübarek olsun kuzum, dualarımızda birbirimizi de analım inşaAllah. hayırlı geceler...

Kuzum duamdasin inş eşimin ilacı proxeed plus tu ama devam etmedi.moralim çok bozuk rabbimden ümit kesilmez inan kurlerle Yoruldum. Tüp bebek tedavisi cokmu kolay ilaçları hep ben yiyeceğim:-( inan çok dokunuyor bana.
Birde ben bayana gitmek istiyorum ama suat hazerin alanı tüp bebek diğer bayanların alani değil. Suat hazeri nettende araştırdım çok iyi diyorlar bi arkadasta ona gidiyor çok çok memnun. Ya rahim filmi yine isterlerse:-( birde erkeğe muayene olacağım :-(

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim adet düzensizliğim var bu nedenle hamile kalamıyorum burada bir çok arkadaşın soğan kürü ile hamile kaldığını gördüm benim adetim yine her zaman ki gibi geçmişti bende soğan kürünü akşam ve öğlen uyguladım sabah ise hemen adet oldum şimdi soğan kürünü bırakacak mıyım yoksa devam mı etcem anlamadım yani adetli iken uygulanıyor mu aydınlatırsanız çok sevinirim:44:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim adet düzensizliğim var bu nedenle hamile kalamıyorum burada bir çok arkadaşın soğan kürü ile hamile kaldığını gördüm benim adetim yine her zaman ki gibi geçmişti bende soğan kürünü akşam ve öğlen uyguladım sabah ise hemen adet oldum şimdi soğan kürünü bırakacak mıyım yoksa devam mı etcem anlamadım yani adetli iken uygulanıyor mu aydınlatırsanız çok sevinirim:44:

Canım bence adet olduysan bırak. Bende de adet düzensizliğ vardı. İlk ay soğan kürü yaptım adet oldum sonraki ay incir kürü yaptım ve şu an hamileyim daha yeni tavsiye ederim bende adet düzensizliğinden korkuyordum ama korkma olacak inşallah :)

Kuzum duamdasin inş eşimin ilacı proxeed plus tu ama devam etmedi.moralim çok bozuk rabbimden ümit kesilmez inan kurlerle Yoruldum. Tüp bebek tedavisi cokmu kolay ilaçları hep ben yiyeceğim:-( inan çok dokunuyor bana.
Birde ben bayana gitmek istiyorum ama suat hazerin alanı tüp bebek diğer bayanların alani değil. Suat hazeri nettende araştırdım çok iyi diyorlar bi arkadasta ona gidiyor çok çok memnun. Ya rahim filmi yine isterlerse:-( birde erkeğe muayene olacağım :-(
Ben de bayan doktora gitmistim bisi yok normal deyip gonderdi hep sonra baktim olmayacak ii bi erkek doktor biliyodum ona gittim cok da memnum saglikta bu tarz seylere takilmamamk gerektigini düşünüyorum. . Hormonlarim alt üst mus resmen sonra gen testi yaptirdi kan pihtilasmasi geni tasiyomusum yani hamile olsamda dusuk yada bebegin ölüm riski varmis. Bunlarin ortaya cikmasi kafami cok rahatlatti simdi rn azi dan ona gore tedbir alinir ihmal etme bence git biran önce Allah sifa versin sonrada hayirli evlat:)

Soğan kürünü bitirdik bakalım şimdi adet dönemini beklemedeyim,size sorum şu soğan kürünü uyguladıktan sonra mide bulantınız oldu mu sizinde,böyle çıkaracak gibi değilde,bulantı şeklinde..İnşallah zamanı geldiğinde bizde burdan bende hamileyimmmm diye duyururuz.Allahım nasip etsin inşallah.Rüyamda ikiz bebeklere hamile olduğumu gördüm,iyice kafayı sıyırmak üzereyim:5: Allahım erzada noksansız hayırlı uğurlu evlatlar nasip etsin inşallah hepimize:emir_bebek:

Back
X