- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Evet canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hikmet bilemeyiz. Bizimde 12 milyon hareketlilikte az çok önce keciboynuzu kuru yaptım. havuç suyunuda kendime kur yaparken slktim olmadı demek vakit gelmemiş soğan kuru yaptım incir ve havuç yapıyorum.şuan son incir kurumdeyim az kaldı bu ay esim düzenli birşeyler yapmadı yapılsaydı belki olurdu. yine olmazsa artik gideceğiz kurlerin sonucunu bekliyorum. Keçi boynuzu kurumu yaptın? bu ay yapmadigima pişman oldum o çok iyi biliyorum çok duydum ari sütü de iyiymis ama artik cok geç. reglim 13 un de yapsamda çok geç. Ne kadar lık evlisin ?bizim yedi yıl oldu ve bebeğimiz yok. Bizde tüp bebeğe gideceğiz bakalım asilamami olacak tüp bebekmi?
Tüp bebek tedaviside çok zor:-(
hayırlııs evet. biz 5 yıllık evliyiz daha yeni çocuk için karar vermiştikk, 3 ayönce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon ve tamamının hareketsiz olduğunu öğrendik. aşılama yada tüp hiç denemedim dha yeni farkına vardık sorun olduğunun... cahillik işte en baştan yapsaydık yanlış yapmışız... keçiboynuzu yaptık halada dvm ediyoruz. bende bir sıkıntı yok çok şükür cnm.. tüp bebek yaptırabilirm yıl sonunda ekim kasım gibi. ozamana kadar kür vitamin falan dvm bakalım.. ozamana kadar inşallah rabbim mucizemzi verir... seninde ve tüm isteyenlerede verir inşallah cnm... pahalı ama napalımm bu dünyada yalnız kalmak zor..