canım sen sonraki ay incir kürüne ne zaman başladın tam olarak anlatırmısın
adetim bittikten sonra başladım 10gün içtim bıraktım canım. ovulasyon testiyle takip eüüim çift çizgiyi görünce ililşki oldu canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen sonraki ay incir kürüne ne zaman başladın tam olarak anlatırmısın
kızlar lütfen bilgisi olanllar yardım etsinkızalr adetim geçtikten sonra 2 gün kahverengi leke geldi. yerlesme kanaması dedim doktor progestan verdi onu icince geçti. bugün 6. haftaya girdim progestana hala devam ediorum ama dün sabah yine leke geldi aksamda siyah çamur gibi lekelenmem oldu korkuyorum yarın doktora gidecem umarım kötü bise yoktur.
Canım bana hareketsizlik var diyordu fakat bende sayısını hic sormadim anlamiyordumki buradan tecrübe edindim ve sordumki düşük sayıda. O dediğin ilaca devam etmedi. benim gideceğim o doktor için çok iyi diyorlar bi arkadaşım da gidiyor. Suan Adetimi bekliyorum olunca randevu alacağız inş.
Eşime doktor aşılama demiş. Bunu diyordu ama üstüne basa basa demediki.güya normal yollada olabilir demiş.
gizem canım umarım kötü bir şey yoktur. ben genelde başlarda böyle lekelenmeler duydum. bence sen doktorunla hemen görüş. bir arkadaşa iğne vermişti, progestanmış. Allah bebeğine de sana da sağlık versin canım..
mehlikam hayırlısı olsun inşaAllah. inşaAllah olacak, dua edip bekleyelim.
insallah canim benim oyle dusunmek istiyorum ama iliskiden sonra gelmesi beni korkuttu:18:
kızlar lütfen bilgisi olanllar yardım etsinkızalr adetim geçtikten sonra 2 gün kahverengi leke geldi. yerlesme kanaması dedim doktor progestan verdi onu icince geçti. bugün 6. haftaya girdim progestana hala devam ediorum ama dün sabah yine leke geldi aksamda siyah çamur gibi lekelenmem oldu korkuyorum yarın doktora gidecem umarım kötü bise yoktur.
canımmm bebiş iyi maşallah ellerinden öper teyzesiiii::))) geçen pztesi günü tanıştım kendileriylehareketleri başlamış ve kalbinin pır pır ettiğini gördümm vee omucize sesi duydumm "küt! küt! küt!" o kadar güzel bi duygu ki annesini nasıl ağlattı sevinçten anlatamam canım bnm.. Rabbim sizlere de nasip etsin inş. ama bu aralar bebişim minnoşum beni çok zorluyo. mide bulantıları, migren krizleri.. zorla yiyip içiyorum..
Canim elh iyiyim . sabirla devam inş hakkında hayirlisi olsun inş güzel haberlerde aliriz ve birgün inş güzel haberlerde veririz.
Mrb tatlim iyi olmaya calisiyruz hamile olmani coook istiyrm ins guzel haberini verirsin diger arkadaslardan hic ses yok bu aralar hemsom vesdenizimde yok nerelerdeyse? ben hala adet olmadim testere disli aslan pencesi icmistim testte yapmadim bekliyrm bazi sorunlarim var ikinci cocugu yapmak pek gelmiyo icimden bari adetim duzenli olsa...moralim bozuluyo
Cnmm merhaba nasılsın inş.sogan kuru şifa olur cnm bende mayısta tupe baslayacaktımya olmadı ben uzun bi süre tedavi olmayacagım biraz bedenim ve kafam dinlensin suan esim rahatsız onunla ilgileniyorum oncelikle onun saglıgına kavusması lazım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
senin pozitifliğinle inş ameliyat olmadan bebişine kavuşursun canım çok özletiyosun kendinibende troid çıktı canım tedaviye başladım bu ay korunmamı söyledi doktorum.bidaki aya kısmetse başlıcaz tekrar.dualerım seninle hep aklımdasın dikkat et kendine
inş canım bişey yoktur stres yapma yarına kadar dinlen bol bol ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın
gizem canım umarım kötü bir şey yoktur. ben genelde başlarda böyle lekelenmeler duydum. bence sen doktorunla hemen görüş. bir arkadaşa iğne vermişti, progestanmış. Allah bebeğine de sana da sağlık versin canım..
mehlikam hayırlısı olsun inşaAllah. inşaAllah olacak, dua edip bekleyelim.
canım dün gittim doktora keseyi gördük :) doktor kesede ya da rahimde bi kanama yok dedi. kırmızı olmadığı sürece lekeden korkma dedi. kese güzel yere yerleşmiş dedi. rapor verdi bir süre dinlen dedi.
Kizlar dun akaam saat 7 de test yaptim gece seytan durttu baktim 2. Cizgi var gibi sanki yoksa benim psikolojimmi bozuldu bat 10 mayis:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gizemcim hayirli olsun gozun aydin olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin ..
Bu arada adet olduktan sonra hamile oldugunu ogrendigin o 28 yada 30 gunluk surecte neler yasadin nezaman belirtilerini hissettin bunlari bizimle paylasirmisin bunlari merak eden cok arkadasimiz var burda :)
Tatlim gozun aydin olsun insallah dr.a gittigindede kesin sonuclar alirsin
Eger erken dollenme olduysa gebelik hormonlarin idrarina gecmis olabilir ve testte cikma ihtimali yuksek :)