Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar lütfen bilgisi olanllar yardım etsin :( kızalr adetim geçtikten sonra 2 gün kahverengi leke geldi. yerlesme kanaması dedim doktor progestan verdi onu icince geçti. bugün 6. haftaya girdim progestana hala devam ediorum ama dün sabah yine leke geldi aksamda siyah çamur gibi lekelenmem oldu korkuyorum yarın doktora gidecem umarım kötü bise yoktur.

slm arkadaşlar bu ayın 26sında 2 yıl olacak evliliğim ve ben hala gebe değilim gene adet oldum sadece ilk 4 ay korundum sonra korunmadık doktora gittik eşimle aşılama dedi eşimin sprem hızı düşükmüş ama ben bu soğan kürünü denemek istiyorum önce yani bir ümitttttttttttttttt adetimin 2. günü 7.gününde başlıycam yaaaa bu arada eşimin halasının eltisi 8 yıl sonra gebe kaldı 8 yıl olmamış Sibirya gsengi kullanmış ve biitkten 10 gün sonra gebe kaldığını öğrenmiş ve böle bi sürü kişi varmış bende sipariş ettim bakalım onuda kullanıcam eger olmazsa bayramdan sonra aşılama yapıcazzz dua edelim birbirimize hayırlısı olsun inş. hepimiz için
bu Sibirya gsingine duyan oldumu acaba hiç

kızlar lütfen bilgisi olanllar yardım etsin :( kızalr adetim geçtikten sonra 2 gün kahverengi leke geldi. yerlesme kanaması dedim doktor progestan verdi onu icince geçti. bugün 6. haftaya girdim progestana hala devam ediorum ama dün sabah yine leke geldi aksamda siyah çamur gibi lekelenmem oldu korkuyorum yarın doktora gidecem umarım kötü bise yoktur.

gizem canım umarım kötü bir şey yoktur. ben genelde başlarda böyle lekelenmeler duydum. bence sen doktorunla hemen görüş. bir arkadaşa iğne vermişti, progestanmış. Allah bebeğine de sana da sağlık versin canım..
Canım bana hareketsizlik var diyordu fakat bende sayısını hic sormadim anlamiyordumki buradan tecrübe edindim ve sordumki düşük sayıda. O dediğin ilaca devam etmedi. benim gideceğim o doktor için çok iyi diyorlar bi arkadaşım da gidiyor. Suan Adetimi bekliyorum olunca randevu alacağız inş.
Eşime doktor aşılama demiş. Bunu diyordu ama üstüne basa basa demediki.güya normal yollada olabilir demiş.

mehlikam hayırlısı olsun inşaAllah. inşaAllah olacak, dua edip bekleyelim.

gizem canım umarım kötü bir şey yoktur. ben genelde başlarda böyle lekelenmeler duydum. bence sen doktorunla hemen görüş. bir arkadaşa iğne vermişti, progestanmış. Allah bebeğine de sana da sağlık versin canım..

Can çarşamba günü için jimere randevu aldık reglimi beklersem bu sefer bir dahaki aya ramazan geliyor. Tedaviye adetinin ikinci günü baslaniyormus dedim ya bir tanıdık tüp bebek tedavisi görüyor ona sordum o dedi. Simdi ins bakilalim adetimde cagirirsa giderim inş. Peki simdi bende gebelik varsa doktor bakınca bilir demi? Ramazandan sonrayada ertelemek istemiyorum. Ramazanda tedavi denk gelirse nasıl olacak oruçlu oruçlu.
oruçluyken nasıl muayene olurum iğneler orucu bozarmi. Birde foruma fazla girmiyim diyorum kafaya takiyorum bu sefer.
Sende yazmissin bende
Çok kafaya takmamak için girmiyim diyorum. İnanki daha çok takıyor insan. Uzak durmak daha iyi.

Son düzenleme:

inş canım bişey yoktur stres yapma yarına kadar dinlen bol bol ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın

fshzede :(

4 yıllık evliyim dr imkansız diyor direk donasyona yönlendriyrlar... napacağımı şaşırdım şu 4 yıla 20 yıl sığdırdım çok şey yaşadım birçok tedavi gördüm sonuç hep hüsran.. facebookta bir sayfa keşfettim bayadır takipteyim bi dr varmış fsh 83lerden 13 e düşürmüş bi bayanın hatta görüştümde kendisyle umuduma umut oldu bu dr iyileştirdiği bir çok hastaya şahit oldum (erkek hastalarda çok başarılı bir uzman olduğunu duydum)ayrıca bitkisel takviyeyle tedavi ediyor çok yararlı bilgiler var sayfanın linkini verıyorum

https://www...................../azo...=group_comment

ben bu sayfadan gelişmeleri yazıyor olacağım belki birimizin yüzünü güldürür....

şimdilik hoşçakalın.:21::21::21::emir_bebek::emir_bebek:

canımmm bebiş iyi maşallah ellerinden öper teyzesiiii::))) geçen pztesi günü tanıştım kendileriyle;) hareketleri başlamış ve kalbinin pır pır ettiğini gördümm vee omucize sesi duydumm "küt! küt! küt!" o kadar güzel bi duygu ki annesini nasıl ağlattı sevinçten anlatamam canım bnm.. Rabbim sizlere de nasip etsin inş. ama bu aralar bebişim minnoşum beni çok zorluyo. mide bulantıları, migren krizleri.. zorla yiyip içiyorum..

Canim ne guzel bir duygudur o bilirimm rabbim herkese o sesi duyursun o ak sutu verecegi evlat nasip etsin ..
Pinarrrr ya ben onun o cicis elbiselerine bayildim ve teyzesi olarak ona cook guzel cicis aldim ama suslu bi kiz olcak biliyorum ;)) tipki bnm gibi :))) kurban olsunlar onaaa :)
Dikkat et once bebise sonra kndine :))
Faceden devam ederiz opuyorum seni allaha emanet olun kuzumla ..

Mrb tatlim iyi olmaya calisiyruz hamile olmani coook istiyrm ins guzel haberini verirsin diger arkadaslardan hic ses yok bu aralar hemsom vesdenizimde yok nerelerdeyse? ben hala adet olmadim testere disli aslan pencesi icmistim testte yapmadim bekliyrm bazi sorunlarim var ikinci cocugu yapmak pek gelmiyo icimden bari adetim duzenli olsa...moralim bozuluyo

Yosunum cancagzim cok sagol cok tesekkur ederim iyiki varsin guzel arkadasim ..
Sorunun herneyse bnmle paylasmk istersen faceden ulas yaz bana elmden ne gelirse yaparim yeterki sen mutlu ol olurmu
Hakinda hayirli neyse oyle olsun kndine ii bak

Cnmm merhaba nasılsın inş.sogan kuru şifa olur cnm bende mayısta tupe baslayacaktımya olmadı ben uzun bi süre tedavi olmayacagım biraz bedenim ve kafam dinlensin suan esim rahatsız onunla ilgileniyorum oncelikle onun saglıgına kavusması lazım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

İyiyim canim benim cok sukur rabbim recep ayinada kavusturdu sukurler olsun insallah ramazanada kavusuruz ..
Dinlen bncede nezaman kndini hazir hissedersen ozaman basla tedavine bitanem..
Esin icin uzuldum umarim ciddi biseyy degildir rabbim acil sifalar versin canimcim

senin pozitifliğinle inş ameliyat olmadan bebişine kavuşursun canım çok özletiyosun kendini :1:bende troid çıktı canım tedaviye başladım bu ay korunmamı söyledi doktorum.bidaki aya kısmetse başlıcaz tekrar.dualerım seninle hep aklımdasın dikkat et kendine

Amin insallah bitanem cok sagol guzel dilekleriniz bni okadar mutlu ediyoki nedesem hakkinizi odeyemem cok sagol..
Bu arada cok gecmis olsun bnm arkadasimdada vardi onada korunmasini soylemislerdi korunmadan sonra hamile kaldi 2 yillik evliydi hep istedi olmadi korundu bikac ay sonrada oldu simdi bebegi var insallah sendede oyle olur canimcim

inş canım bişey yoktur stres yapma yarına kadar dinlen bol bol ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın

canım dün gittim doktora keseyi gördük :) doktor kesede ya da rahimde bi kanama yok dedi. kırmızı olmadığı sürece lekeden korkma dedi. kese güzel yere yerleşmiş dedi. rapor verdi bir süre dinlen dedi.

vesdenizim dün gittim doktora dediğin gibi doktor iğne verdi şimdilik sıkıntı yok dedi bol bol dinlen dedi keseyi de gördük çok sükür :)

canım dün gittim doktora keseyi gördük :) doktor kesede ya da rahimde bi kanama yok dedi. kırmızı olmadığı sürece lekeden korkma dedi. kese güzel yere yerleşmiş dedi. rapor verdi bir süre dinlen dedi.

Gizemcim hayirli olsun gozun aydin olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin ..
Bu arada adet olduktan sonra hamile oldugunu ogrendigin o 28 yada 30 gunluk surecte neler yasadin nezaman belirtilerini hissettin bunlari bizimle paylasirmisin bunlari merak eden cok arkadasimiz var burda :)

Kizlar dun akaam saat 7 de test yaptim gece seytan durttu baktim 2. Cizgi var gibi sanki yoksa benim psikolojimmi bozuldu bat 10 mayis:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dun akaam saat 7 de test yaptim gece seytan durttu baktim 2. Cizgi var gibi sanki yoksa benim psikolojimmi bozuldu bat 10 mayis:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim gozun aydin olsun insallah dr.a gittigindede kesin sonuclar alirsin
Eger erken dollenme olduysa gebelik hormonlarin idrarina gecmis olabilir ve testte cikma ihtimali yuksek :)

Gizemcim hayirli olsun gozun aydin olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin ..
Bu arada adet olduktan sonra hamile oldugunu ogrendigin o 28 yada 30 gunluk surecte neler yasadin nezaman belirtilerini hissettin bunlari bizimle paylasirmisin bunlari merak eden cok arkadasimiz var burda :)

Teşekkür ederim pınar darısı isteyen herkese olsun :) açıkçası bende ilk göbek deliği ağrısı başladı adetten 6 gün önce göbekte yanma içeri çekilme hissi, kaşınma gibi şeyler yaşadım sok kasığımda ağrı oluyordu batma gibi, bir de beni asıl şüpheye düşüren ve umutlandıran şey göbek çizgisi oluştu önceden yoktu emindim. Adetten bir gün testimi yaptım pozitif çıktı. Adet günü kan yaptırdım 346 çıktı. Bu büyük mutluluğu allah isteyen herkese yaşatsın canım arkadaşlarım :):54:

Tatlim gozun aydin olsun insallah dr.a gittigindede kesin sonuclar alirsin
Eger erken dollenme olduysa gebelik hormonlarin idrarina gecmis olabilir ve testte cikma ihtimali yuksek :)

Canim benim insallah ama 10 dk sonrasi gerccek sonu degilmis birde sabah yaptim cizgi cikmadi :43: gogus agrilarim falanda gecti canim umutlu degilim

Back
X