Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar, soğan kürünün nasıl uygulanacağını tam olarak bilen var mı? ne zaman başlanıp bitirilecek ? hep farklı şeyler söylenmiş kafam karıştı :44:

Merhaba arkadaşlar, soğan kürünün nasıl uygulanacağını tam olarak bilen var mı? ne zaman başlanıp bitirilecek ? hep farklı şeyler söylenmiş kafam karıştı :44:

canım ben genelde öğlen 12 gibi 2 bardak klorsuz su( hazır su, kaynamış soğumuş su olabilir) ocakta kaynatıyorum.Sonra içine orta büyüklükte (kabuğu kahverengi yemeklik beyaz soğan) soğanı 4e yada 6ya bölüp atıyorum bi 5 yada 10 dk kaynatıyorum altını kısıp su sarı oluyor ve soğan kokmaya başlıyor.Daha sonra altını kapatıyorum ılıyana kadar duruyor sonra süzüp içiyorum istersen aynı işlemi akşam tekrar yapıp akşamda içebilirsin ama akşam yeniden yapman lazım bi soğan suyu bir kerelik taze yapılıyor. Zamanıda adetin bittikten en erken 4 veya 7 gün içinde başlayıp 15 gün boyunca içiyosun canımm ayyy anlatrıken yoruldumm :9::9::9::9::9::9::9:

Hamile kalan arkaaslar oncelikle sizleri tebrik ederim allah anali babali buyutsun bebislerinizi saglikli guzel gunler beklesin hepinizi.. Sizlere affiniza siginarak bisey sormak istiyorum:( yumurtlama gunlerinde iliski sabah mi oldu yoksa aksammi ? Biliyorum belki sacma bi soru ama biz bi turlu denk getiremiyoruz:( yani aksam gece 12 den sonra oluyor genelde eger boyle bisey varsa ona dikkat etmek isterim...

canım ben genelde öğlen 12 gibi 2 bardak klorsuz su( hazır su, kaynamış soğumuş su olabilir) ocakta kaynatıyorum.Sonra içine orta büyüklükte (kabuğu kahverengi yemeklik beyaz soğan) soğanı 4e yada 6ya bölüp atıyorum bi 5 yada 10 dk kaynatıyorum altını kısıp su sarı oluyor ve soğan kokmaya başlıyor.Daha sonra altını kapatıyorum ılıyana kadar duruyor sonra süzüp içiyorum istersen aynı işlemi akşam tekrar yapıp akşamda içebilirsin ama akşam yeniden yapman lazım bi soğan suyu bir kerelik taze yapılıyor. Zamanıda adetin bittikten en erken 4 veya 7 gün içinde başlayıp 15 gün boyunca içiyosun canımm ayyy anlatrıken yoruldumm :9::9::9::9::9::9::9:

Çokk tşk. ederim arkadaşım.. inş. bebişlere kavuşuruzz :49: :emir_bebek: :16:

Canım kabuğunu sormadan ve köklerini kesmeden mi atıyorsun yoksa kahve kabuğu soyup sadece beyaz kısmı mı atılıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bişey sormak istiyorum şu soğan suyu adetin bitiminden 7 gün sonramı yoksa adetin 7.ci günümü başlanıyor?

#gönül yarası bazıları adetin 7.günü diyo bazıları adet bitdikden sora 7.gün diyo istediğin zaman yapa bilirsin de söyleyenler var. Kafam karıştı benim de 😞

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaslar sogan kuru hakkinda kulanimi hakinda burda bunu kullanip faydasini gorenler hakkinda bilgi efinmek istiyorsaniz !! Ozaman erinmeden bikmadan usanmadan bu konunun ilk sayfasindan basliyip son sayfasina kadar sabirla okuycaksiniz !!!
Okumaktan eriniyosunuz sonra kulanimi hakkinda surekli yeni sorular soruyosunuz once emek verin OKUYUN ! Siz okumaktan arastirmaktan erinin sonra insanlar sizlere surekli cvp vermkle ugrassin ! Ki elinizin altindaki bu bilgiler bukadar BEDAVA yken hala dahada bedavaya indirgiyosunuz...
Madem bukadar cok cocuk isyosunuz ozaman hazirci OLMAYİN...bilmemek ayip degil öĞRENMEMEK arastirmadan hazira konmak AYİP...

Allahtan ümit kesilmez.. ama inş tez zmanda sağlıcakla gelırler. sen ne zamandır ıstıyorsun yada ıstıyormusun cnm :49:

2 yıldır denedik olmadı bendeydi sorun tedavi oldum ama olmadı dünde eltim doğum yaptı.onun adına çok sevndim ama kendim için çok üzüldüm.etrafımda herkes hamile sadece benim yok ister istemez morslim bozuluyor:(

Arkadaslar sogan kuru hakkinda kulanimi hakinda burda bunu kullanip faydasini gorenler hakkinda bilgi efinmek istiyorsaniz !! Ozaman erinmeden bikmadan usanmadan bu konunun ilk sayfasindan basliyip son sayfasina kadar sabirla okuycaksiniz !!!
Okumaktan eriniyosunuz sonra kulanimi hakkinda surekli yeni sorular soruyosunuz once emek verin OKUYUN ! Siz okumaktan arastirmaktan erinin sonra insanlar sizlere surekli cvp vermkle ugrassin ! Ki elinizin altindaki bu bilgiler bukadar BEDAVA yken hala dahada bedavaya indirgiyosunuz...
Madem bukadar cok cocuk isyosunuz ozaman hazirci OLMAYİN...bilmemek ayip degil öĞRENMEMEK arastirmadan hazira konmak AYİP...

Katılıyorum !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:1:canim sinirlenme bu kadar haklisin evet hemen hazirci oluyor bazi arkadaslar halbuki biraz okusalar arastirsalar sonrada adet dongulerine gore icmeye baslasalar sorun olmayacak ben hayit hapina basladim cok arastirdim kimseye dra bile sormadan basladim etki eder etmez her insanin yapisi farkli ama arastirdiktan sonra hangi gun icerse icsinler dimi.?

ben adet oldum maalesef :( bugünde 3.gunum. cuma gunu kontrolüm vardı. yumurta hacmının kuculdugunu soyledı doktorum cok morelım bozuldu:43: hemen tup bebek dedı:( soğan suyu da bende bır işe yaramamış kistim bıle hala duruyorrr.. Umarım sız daha güzel sonuçlar alırsınız .

:1:canim sinirlenme bu kadar haklisin evet hemen hazirci oluyor bazi arkadaslar halbuki biraz okusalar arastirsalar sonrada adet dongulerine gore icmeye baslasalar sorun olmayacak ben hayit hapina basladim cok arastirdim kimseye dra bile sormadan basladim etki eder etmez her insanin yapisi farkli ama arastirdiktan sonra hangi gun icerse icsinler dimi.?

Yosunuuum kuzum sen nie uzerine alindin bebegiim
Ya sayfalari okudum bi 10 sayfa kadar belki 20 kere ayni soru sorulmus 50 tanede aydinlatici cvp gelmis buna ragmen hala soruyolar cok kizdim :)
Burasi bilgi portali evet bilmedigini sorarsin ogrenirsin fakat ayni soru ayni sorma bicmiyle defalarca sorulmazki bu ogrenme cabasi deil bu hazircilik bedavacilik yok oyle armut pis agzima düs :))) bak bebek bile ugras vermeden gelmiyo :)))

Kizlar günaydın hayırlı sabahlar herkese :16::16::16: , ben bisey sormak istiyorum. Ben bu ay klomenle birlikte incir kuru de yapmistim. 21 gün yapip 7 gün ara 21 gün tekrar deniyor. Benim 7 gün ara bugün bitiyor. Hala regli olmadim. Acaba tekrar baslamalimiyim yoksa adetini bekleyipte başlasam??? Lutfeenn yardimci olabilir misiniz????

Arkadaşım okudum okuyabildiğim kadar ama aradığım soruya cevap bulamadım 1400 sayfayı okumakta pek kolay olmayacak baktım.benim şikayetim ve aradığım cevap 7 haftalıkken bebeğin gelişimi durduğu için kürtaj oldum tam 2 hafta oldu bugün ve değerim 10. günde 1000 lerdeydi bugün 2. test yaptırdım sonucunuda değerin düşüp düşmediğinide bilmiyorum içerde parça kalma ihtimali var ve bunun için soğan kürü yapsam acaba o parçanın temizlenmesine faydası olurmu?

kızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı:25::14:

Back
X