Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

şu soğan kürüne ben de başlasam mı diyorum
bu ay adetimde bir anormallik var.hiç olmazdı.bir başladı bir durdu.mevsim değişiminden olabileceğini söyledi dr.4-5 aydır bebek düşünüyrz henüz.
soğan kürüne yeni başlayacak olan var mı? bana arkadaş olsun :)

bir de bazı kullananlar, kullanmaya başladıklarında kanamaları olduğundan bahsetmişler. Öyle bir şey olursa bırakıyor muyuz? devam mı? doğrusu nedir acaba

sıkma canını peki bu doktor menegon iğne denerken korun dedi mi herşeyde vardır bir hayır.tez zamanda alırız inş bebişlerimizin haberlerini canım
Gelecek ay için canım iki kere daha iğne tedavisi,sonra olmazsa ki inşallah olur .aşılama yapacaklar.ama eşim aşılamaya karsı oda başka bir sorun

kızlar hayırlı sabahlar, herkese sevgiler selamlar,
ben epeydir alelacele bakıp çıkıyorum topiğe. bu ara iyice sakinleşti.
pınaarr kuzeeyyy şimaaall mehlikaaa nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
ben sanırım tekrar soğana başlayacağım,yaklaşık 2 aydır hayıt kullanıyordum ama sanırım bana yaramadı. adet düzenim zaten yoktu, fena şaştı. yoğunluktan doktora da gidemedim. şimdi biraz daha hafifledi işlerim. en kısa zamanda gitmem gerekiyor. bende durumlar böyle.
sizleri merak ediyorumm???

Bişii sorcam,anneme söylemişler bu polikistik için nöbet şekeri ile fındığı toz haline getirilip sabah akşam bir çay kaşığı yenilirse eritiyormuş.aranızda duyan yada kullanıp gerçekten fayda gören varmı

ben sanırım tekrar soğana başlayacağım,yaklaşık 2 aydır hayıt kullanıyordum ama sanırım bana yaramadı. adet düzenim zaten yoktu, fena şaştı. yoğunluktan doktora da gidemedim. şimdi biraz daha hafifledi işlerim. en kısa zamanda gitmem gerekiyor. bende durumlar böyle.

canım saraçoğlu hayıt tohumunu menopoza gireceklere ve girenlere öneriyor...senin soğan kürü ya da civan perçemi kullanman lazım yani hayıt tohomu senin amacına uygun değil :49:

bir de bazı kullananlar, kullanmaya başladıklarında kanamaları olduğundan bahsetmişler. Öyle bir şey olursa bırakıyor muyuz? devam mı? doğrusu nedir acaba

canım ben de kullandım soğan kürü hiç ara kanamam olmadı... kürün 2. seferinde 4 gün önce kahverengi lekelenme oldu buda normal adetlerde görülen bir sey zaten...1. kürü 15 gün ara vermeden kullanman lazım 2. kürü de 5 ya da 7 gün kullanman lazım

Gelecek ay için canım iki kere daha iğne tedavisi,sonra olmazsa ki inşallah olur .aşılama yapacaklar.ama eşim aşılamaya karsı oda başka bir sorun
Sen esini taniyorsun ikna etmenin bir yolunu bulcaksin artik Allah kolaylik versin canim dua edicem bol bol hepimiz icin

günaydın hanımlaarr ende epeydir uğrymadım ouyup çıkıyoduum ..nasılsınızz hanımlaarr...

Hemsom sanada slmlar hadi ya demek hayit yaramadi:53:bende yeni kullaniyrm canim..dra gitsem bu defa klomene baslatacak ama nedense ben ugrasmak istemiyrm sen bencede rahat oldugun zaman hemen dra git bu pko oldurmuyo surunduruyo kayserideysen İstersen benim dru onerebilirim ii bir insandir seni de aydinlatir..

bende dun sabah basladim sogan kurune insallah faydasi olur tadini kotu saniyodum ama koklamadan icerseniz hic sikinti yok gerckten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bir haftadır başladım soğan kürüne.ama oruç tutuyorum saatleri şaştı yani.ama yapacam yinede arkasından testere dişli aslan pençesi.sonra tekrar 15 gün soğan kürü sonrada incir kürü.böyle yapıp hormanlarımı 4-5 ayda düzene koymak istyorum.saraçoğlu geçen kanal a da canlı yayında söledi ve kürleri canlı yayında yaptı.çocuk sahibi olmak istiyorsanız 6 ay sabırlı olun ve bu kürleri yapın hormanlarınız düzelsin dedi.bende deniyecem başka seçenk yok zaten.ama sunuda anladım uzun zamandır.ne kuran okuyodum nede dua ediyodum.bu çocukta sebep oldu şuan çocuk için meryem süresini okuyorum.41 gün olacak.sonrada fetih süresi oda 41 gün ardındanda yasin okuyorum.hem psikolojim düzeldi hemde dua etmeyi unutmuşum onu anladım.sebeplere inanmak ve yapmak lazım ama ben hep sebeplere yapışmışım 2 yıldır.ne yaparsan yap.alllah ol demedikten sonra olmuyormuş.tıp ta bir yerde aciz kalıyor.bua rada günde 1000 kere ya evvelü ve 707 defa ya varis çekin kızlar çocuk için.hem tıbbı hem duayı kullanmamız lazım sağlıklı hayırlı evlat için.allah isteyen herkese nasip etsin.kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin çok zormuş onu anladım.

Back
X